Kuzenim 21 yaşında sözleşmeli çocuk 25Konu lise seviyesinde ama atanmış insanlardan bahsettiginize göre 25 üstü olmalılar.
Kuzeniniz ergen muhabbetinden vazgeçsin bence. Adama niye ceza verilecek o kısmı anlamadım.
Gururu incinmiş benimle dalga mı geçiyor diyor. İnsan gibi kabul ettim diyip aklına eskiyi getiriyor buna üzülmüş sadece.Bi ekleme silme olayımı çok üzüleceği olay.neden bu kadar travma oluştursun ki hayatında sevdiği biri de var.hiç takmaması gerekir..yada ben bişey anlamadım
Eskiden sevdiği çocuğuAbi olarak gördüğü kim?
Eskiden seviyor,şimdi abi olarak görüyorEskiden sevdiği çocuğu
İlgisi şuan depreşmiş :/ geçmişte çok sevmişti dinlemiyor ki..kuzenin bu adama bir ilgisi olmadığına göre çıkarmış eklemiş niye taktı ki bu kadar..
Kuzenim 21 yaşında sözleşmeli çocuk 25
Öyle diyor ama galiba içinde pırıltı var yine :)Eskiden seviyor,şimdi abi olarak görüyor
Yandı devreler.
Gururu incinmiş benimle dalga mı geçiyor diyor. İnsan gibi kabul ettim diyip aklına eskiyi getiriyor buna üzülmüş sadece.
Canım platonik takılmış işte eskiden sevgilisi değildi çok seviyordu bu çocuğu. Şimdi abi diyor ama ben inanmıyorum pırıştı var halaAbi olarak gordugu kismi bende anlamadim..eski sevgilisimi yani
Böyle saçma iş mi olur.Abi gibi görüp sonradan ilişki bile saçma çünkü hiç abi gibi görmemiştir.Ama bu hiç olmuyor.Öyle diyor ama galiba içinde pırıltı var yine :)
Öyle diyor ama galiba içinde pırıltı var yine :)
Aynen aynen..Böyle saçma iş mi olur.Abi gibi görüp sonradan ilişki bile saçma çünkü hiç abi gibi görmemiştir.Ama bu hiç olmuyor.
Diğer arkadaşlara katılıyorum,ergenliğin çoktaan bitmiş olması gerekir.
Adam ebesinin gözü.K.çı başı ayrı oynuyor.
Kuzen akıllı olsun dalmasın böyle gereksiz heyecanlara.Canı yanar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?