• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim çok kötü. Bu çocuğun amacı ne artık ? Nasıl bir ceza verilmeli ?

ya işte tamda bunu anlamıyorum yani bu erkek insancık zaten kızı yıpratmış kızdırmış zamanında uğraşmış anladıkta
bu kızda acaba neden tınlamıyor gibi davranmak yerine hakaret etmeyi düşünüyor
verilecek en güzel cevap o arkadaşlığı kabul etmeyip konuşmaması

ya işte tamda bunu anlamıyorum yani bu erkek insancık zaten kızı yıpratmış kızdırmış zamanında uğraşmış anladıkta
bu kızda acaba neden tınlamıyor gibi davranmak yerine hakaret etmeyi düşünüyor
verilecek en güzel cevap o arkadaşlığı kabul etmeyip konuşmaması
Acaba çocuk kızdan etkilendi mi ki ? Yani tekrar mesaj atacağını biliyor filan öyle mi düşündü

Acaba çocuk kızdan etkilendi mi ki ? Yani tekrar mesaj atacağını biliyor filan öyle mi düşündü

aynı iş yerinde çalışırken açılmadıda gideceği vakitmi açılacağı tutmuş
onsuz yapamadığı içinmi barışacak kızla
üstelik ayrı memleketlerde gözden uzak olan gönüldende ırak olur
bu saatten sonra barışsalar ne olur barışmasalar ne olur
ne kadar sağlıklı olurki ilişkileri

aynı iş yerinde çalışırken açılmadıda gideceği vakitmi açılacağı tutmuş
onsuz yapamadığı içinmi barışacak kızla
üstelik ayrı memleketlerde gözden uzak olan gönüldende ırak olur
bu saatten sonra barışsalar ne olur barışmasalar ne olur
ne kadar sağlıklı olurki ilişkileri
Aynı şehirdeler

Ben asla umursamazdım. Bir şekilde sevgilisinin kulağına gider bir şey olur, boş yere araları açılır. Değmez hiç gerek yok

Adam kendini hatırlatıp ego tatmin etmeķ istiyor venşimdi kuzeninizden bi hamle bekliyor olabilir ona beklediğini vermemek en güzel tokat olacaktır. Tepkisizlik yani.
Bi diğer ihtimal de arkadaşınızı eklemesinden sevgilisi rahatsız oldu ve resmini görmesini sağlayıp ark. Çıkarttırdı.

Hani bu küçükken aklında olmamızı istediğimiz kişiye yapıyorduk ya ...
Ay senin üstündeki mesaj atacaktım sana mı gelmiş k.b diye :KK70: :KK70:
Ona çok benzemiyor mu ?

bence kuzenin hala aklı onda
biri beni eklese silse tın
sadece ilgim varsa önemserim sonuçta sosyal medya ne kadar ciddi olabilirki..

Ne kadar saçma şeylerle uğraşıyor kuzeniniz. Hayatında biri varken elin adamının sosyal medyada ekleyip çıkarmasına niye bu kadar takmış? Madem bu kadar problemli bu adam, niye internetlerden arkadaş ekleyip foto beğenmeler filan? Cidden ergen muhabbeti ya. Ortada cezalık bir durum yok. Yaşının olgunluğunu taşısa bir problem kalmaz. Travma filan diye bayağı abartmışsınız basit bir şeyi.

Cocuk egoist dikkat çekiyor. Başarmışta. Diyor ki bütün kızlar bana ilgi duysun, kafasını karıştırayım benimle sohbete geçsin yaş kaç olursa olsun insan önceden duygular beslediği birini görünce bir afallıyor 'acaba mı' diye kendini kontrol ediyor.

Herkes hemen sert cevaplar veriyor burada.

Kuzeniniz yenilmesin duygusuna da cocuga da. Hiç tınlamasın kuzzenin baksın hayatına. Adam cahil

kuzeniniz hayatında biri olmasına rağmen eskiden sevdiği adamı neden sosyal hesabına kabul ediyor? bu hayatındaki adama saygısızlık resmen.

empati yapın, sevgiliniz, eşiniz birini ekliyor, merak edip kim olduğunu soruyorsunuz ve eskiden sevdiği kız olduğunu öğreniyorsunuz. ne lüzumsuz ne saçma!

bütün hata kuzeninizde. iş ve mecburiyet dışında muhatap olmayacaktı, sosyal hesaptan eklediğinde de reddedecekti direkt.

en azından o zaman, bu adam egosunu da tatmin edemez, amacına ulaşamazdı.

kuzeniniz, hayatında biri olmasına rağmen, sanki adam kendisine gelse, görüşecek gibi. çok tehlikeli.

sıra dayağına çekecek hali yok ne cezası. komik olmayın olgun olun. boşverin gitsin.

kuzi ne yahu
kuzen o
kuzenınız en bastan kabul etmemelıydı ıstegı
bence bu uzerıne dusunulmesı gereken bı konu bıle degıl
hıc yokmus gıbı davransın

Back
X