Kuzenim düğünüme gelmedi

Suheyda96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
287
190
53
29
Merhaba kızlar. Öncelikle türkçem'den dolayı çok özür diliyorum.
2 hafta önce düğünüm oldu. Benim bir kuzenim var. Çocukluğumuzu birlikte geçirdik. Herkese biz ikiziz derdik, birlikte uyurduk. 20'li yaṣlarımızın baṣına kadar çooook yakındık. O evlendi, ben okumaya baṣka bir ṣehire gittim. Ama yine de mesajlaṣıyorduk. Ben o'nun düğünü için 800 km yapıp okuduğum ṣehirden gelmiṣtim. Bir öğrenci için çok büyük bir para vermiṣtim yolculuk için, hatta o ay yememden kesmiṣtim düğününe gelmek için. O'na bekarlığı veda için küçük bir parti vermiṣtim... Kina'ma gelmemek için bir bahanesi vardı, ama düğününe gelirim demiṣti. Gelmedi. Gözlerim o'nu aradı.
Hiç bir ṣey yazmadı, böyle böyle oldu gelemedim diye. Yemin ediyorum aṣırı üzüldüm. Boṣver diyeceksiniz ama sindiremiyorum. O'na niye gelmedin diye sormalımıyım sizce? Yoksa hiç umrumda olmamıṣ gibi mi davranmalıyım?

Tabi kesinlikle sorardım.

Ailesi geldi mi? Onlari gordugunde hani kuzim nerde diye sormadin mi? Ben sorardim sahsen
Gelmediyse de sonrasinda yazardim gelmedin umarim hersey yolundadir? Tarzinda birsey yazardim
Belki kotu bi donem geciriyordur bilemeyiz cevabina gore isler degisir

Merak ettiğim şeyleri genelde ben sorarım. Güzel bir yetenek. Sonra cevabı alır rahatlarım.

Sorun bunları ona anlatın, içinize atıp kendinizi hasta edersiniz

Bende kuzenimin düğününe gidemedim. Kınasına gidip gelin alıcısında geri yola çıkmak zorundaydım. İçime oturmuştu gelinlikle göremedim diye. Ki kızda boşanıyor zaten
Eğer gerçekten geçerli bir sebebi var ise birşeyler unutulabilir. Ancak keyfi gelmemiş ise boşverin. Hayatınızdan çıkarın

Ya boyle konusuyoruzda benimde senelerdir icime dert olan bir olay oldu nisanimda dugunumde amcamlar ailecek en guzel kiyafetlerini giydiler altinlarini aldilar mukemmel bir aile zateb birgun kusurlarini gormedim.bu kez kuzenimin dugunu oldu benim is arkadasimin oz ablasi ogun evleniyodu mudur direk dediki onun oz ablasi ikinizede birden zaten izin veremem sen kaliyosun dedi bana. Cok uzuldum ama ailemi hazirladim evden gonderdim guzelce dugune gittiler ben ise. Guzelce mesaj cektim aradim evine gidecektim ev hediyesi aldim. Bes sene oldu beni bir kere bile affetmedi. O kadar uzuldumki hala videolari izler uzulurum.o yuzden gecerli bi sebebi varsa affedin derim. Ama bir hinlik seziyosaniz takmayin

Engellerim, sonra da her yerden silerim, bütün sülaleye de anons ederim. Ohhhh.

Ben kuzenimin nisaninda discekime gittim.Dugununde abiye giydim.Makyajli topuzlu filan ilgilendim.Kisaca sonra onun arka arkaya 2 çocuğu oldu
Aynı yastayiz.Benzetirler ikiz gibi.
Bahane buldu gelmedi nişanıma.Bir ay sonra diğer kuzenimin nişanı oldu.Bana attığı mesaj su sen neden gelmedin ? Haliyle sinirlenip sen neden benim nisanima gelmedin yazdım.Hayirli olsun bile duymadım.Annemin vefatında(annem halası) el gibi telefonla aramıştı.Yuklendim bana dediği su oldu.Tedavi ol.Cok sammimiydik şimdi merhaba merhaba.İnsanlara fazla değer vermeyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…