Kuzenim düğünüme gelmedi

yaptığı çok ayıp bence. Gelemiyorsan bile önceden arayıp sebebini sunmalısın. Hem de kuzen gibi yakın bir akraba

Böyle yorumlar okudukça gidip akrep akrabalarıma sarılasım geliyo yeminle..

bende kuzenimin kına nişan isteme herşeyinde yanındaydım nikah şahidiydim hatta düğün yapmadı zaten ama mesela benim istememe gelmedi benim kınama gelmedi kına tarihimi aylar öncesinden söyledim ama tatil planı yaptılar ve bu yaz bidaha tatile çıkamam diye gitti tatilden benim kınamdan 1 gün önce dönecekti ve kına günü bana mesaj attı eşim 1 gün daha kalalım diyo diye çok kırıldım istese dönerdi tatilini de yaptı nasılsa ama bu beni önemsemediği anlamına geliyo ben hiç takılmadım keyfine bak dedim ve deliler gibi eğlendim kınam çok güzel geçti o yok diye eksik de kalmadım. Düğün yapmadığım için kınama gelmesini isterdim nikah yaptım sadece çünkü ama dediğim gibi hiç takılmadım sormadım dile getirmedim gerek de yok ben yanımdakilerle mutluydum

Benim kuzende benimkine gelmedi ama ben sebebi biliyorum, mikrodalga fırın yüzünden
Anlatırken şimdi gülüyorum ama o zaman çok gururum incinmişti. Yaptığı terbiyesizlikti, şimdi benimle iletişim kurmaya çalışıyor hiç umursamıyorum.
Sizin kuzeninizin gerçekten geçerli bir sebebi olsaydı insan gibi arayıp size söylerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…