- 27 Haziran 2023
- 233
- 218
- 18
yukarıda da sormuşlar ailesi gelmedi mi onlara sormadınız mı?Hiç bir sorun yoktu aramızda...
sorun tabiki de sebebini öğreniin , belkide haklı gerekçesi vardır dinleyinn arkadaşlığınızı bitireceksenizde böyle bitirin içinizde kalmasınMerhaba kızlar. Öncelikle türkçem'den dolayı çok özür diliyorum.
2 hafta önce düğünüm oldu. Benim bir kuzenim var. Çocukluğumuzu birlikte geçirdik. Herkese biz ikiziz derdik, birlikte uyurduk. 20'li yaṣlarımızın baṣına kadar çooook yakındık. O evlendi, ben okumaya baṣka bir ṣehire gittim. Ama yine de mesajlaṣıyorduk. Ben o'nun düğünü için 800 km yapıp okuduğum ṣehirden gelmiṣtim. Bir öğrenci için çok büyük bir para vermiṣtim yolculuk için, hatta o ay yememden kesmiṣtim düğününe gelmek için. O'na bekarlığı veda için küçük bir parti vermiṣtim... Kina'ma gelmemek için bir bahanesi vardı, ama düğününe gelirim demiṣti. Gelmedi. Gözlerim o'nu aradı.
Hiç bir ṣey yazmadı, böyle böyle oldu gelemedim diye. Yemin ediyorum aṣırı üzüldüm. Boṣver diyeceksiniz ama sindiremiyorum. O'na niye gelmedin diye sormalımıyım sizce? Yoksa hiç umrumda olmamıṣ gibi mi davranmalıyım?
nedenini sorun kuzeninize belki size soylemedigi baska bir sikintisi vardi.ayrica daha olan olmus anlami yokMerhaba kızlar. Öncelikle türkçem'den dolayı çok özür diliyorum.
2 hafta önce düğünüm oldu. Benim bir kuzenim var. Çocukluğumuzu birlikte geçirdik. Herkese biz ikiziz derdik, birlikte uyurduk. 20'li yaṣlarımızın baṣına kadar çooook yakındık. O evlendi, ben okumaya baṣka bir ṣehire gittim. Ama yine de mesajlaṣıyorduk. Ben o'nun düğünü için 800 km yapıp okuduğum ṣehirden gelmiṣtim. Bir öğrenci için çok büyük bir para vermiṣtim yolculuk için, hatta o ay yememden kesmiṣtim düğününe gelmek için. O'na bekarlığı veda için küçük bir parti vermiṣtim... Kina'ma gelmemek için bir bahanesi vardı, ama düğününe gelirim demiṣti. Gelmedi. Gözlerim o'nu aradı.
Hiç bir ṣey yazmadı, böyle böyle oldu gelemedim diye. Yemin ediyorum aṣırı üzüldüm. Boṣver diyeceksiniz ama sindiremiyorum. O'na niye gelmedin diye sormalımıyım sizce? Yoksa hiç umrumda olmamıṣ gibi mi davranmalıyım?
Bu çok fenaymışBenim de can ciğer olduğum kuzenim bir üst seviyesini yapmıştı. Benim düğün günüm 5 ay önceden belliydi. Kendisi bir sonraki sene yapmayı düşünürken ani bir kararla benimle aynı güne düğün yapmaya karar verdi :) ben yazmıştım bu yaptığın oldu mu gibisinden. Yaptım da ne oldu senin düğünün de oldu, benimki de oldu, ikisi de kalmadı yani gibi bir pişkin cevap almıştım.
Çoğu benimkine geldi :) geri kalanı da oraya gidip yarısında benimkine geldiBu çok fenaymışEeee akrabalar kime gideceğini şaşırmıştır. Be yaptılar?
Sormadınız mı kuzeninizi nerede diye?Cevap vereyim : ailesi geldi, tek o gelmedi. Ve maddi bir sorunu yok.
Ne kadar kindarmışYa boyle konusuyoruzda benimde senelerdir icime dert olan bir olay oldu nisanimda dugunumde amcamlar ailecek en guzel kiyafetlerini giydiler altinlarini aldilar mukemmel bir aile zateb birgun kusurlarini gormedim.bu kez kuzenimin dugunu oldu benim is arkadasimin oz ablasi ogun evleniyodu mudur direk dediki onun oz ablasi ikinizede birden zaten izin veremem sen kaliyosun dedi bana. Cok uzuldum ama ailemi hazirladim evden gonderdim guzelce dugune gittiler ben ise. Guzelce mesaj cektim aradim evine gidecektim ev hediyesi aldim. Bes sene oldu beni bir kere bile affetmedi. O kadar uzuldumki hala videolari izler uzulurum.o yuzden gecerli bi sebebi varsa affedin derim. Ama bir hinlik seziyosaniz takmayin
Inananiyorum insan hic ayni gune dugun koyar mi boylesini ilk kez duyuyorum siz canciger oldugunuza emin misjnizBenim de can ciğer olduğum kuzenim bir üst seviyesini yapmıştı. Benim düğün günüm 5 ay önceden belliydi. Kendisi bir sonraki sene yapmayı düşünürken ani bir kararla benimle aynı güne düğün yapmaya karar verdi :) ben yazmıştım bu yaptığın oldu mu gibisinden. Yaptım da ne oldu senin düğünün de oldu, benimki de oldu, ikisi de kalmadı yani gibi bir pişkin cevap almıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?