Kuzenim düğünüme gelmedi

Bence konusun cok yakinsaniz konussbilirsiniz
Herkesin durumu farkli olabiliyor
Benim kuzenlerim biz buyudukten sonra bana uzaklastilar
Bdlki annemi sevmediklerinddn ama bencd bu gecerli bir mazeret degil
Kki tarafta oyle
Hicbir zaman ne tebrik ne guzellik gordum sadece bayramlarda zorunlu muhabbetler ve hissettigim sanki aramizda bir yaris var
Bdn daha az guzel oldugjmdan yada daha az para kazandigimdan yanimdaki ese de bdni hic yakistirmadilar
Msela ben adkadaslarimla tatkle gideyim kuzdnim iki gun sonra ayni yere gider ve fotograf cekinir
Bdnimle ayni bolumu okumak icin senelercd ugrasti
kazandiginda tebrik etmek icin aradigimda da ben ' antalyada ddgilim belki ama burada senddn daha fazla kazanacagim gezmek parayla oluyor " dedi mesela

O yuzddn belli bir yastan sonra kuzenmis akrabaymis takmamak kirilmamak lazim
Kanbagiyla zorunlu olarak kurulan iliskler o yuzddn kendi dostlarimiz kadar samimi ddgiller o dediginiz yakinlik kucukken oluyor
Ama disardan bakinca cok yakin gordugum ya ne yakinlar masallah dedigim akrabalik iliskileri de var nadir de olsa
Iste bazdn onlara imrenirim

Bence sormayın. Elbet bir bahane uyduracak. Siz de haliyle birsey diyemeceksiniz.

Değer verseydi gelirdi zaten. Herkese ederi kadar değer vermeyi öğrenin.

eğer sorarsanız o da söylerse buraya da yazın bizde merak ettik

Ben olsam umrumda olmamış gibi değil öyle biri varolmamış gibi davranırım. Size açıklama dahi yapmayan adama msj atarak daha da anlam ve şeref bahşedersiniz ancak. Kendi kendine gelip açıklama yapana dek yokmuş gibi davranın. Biraz kendinize kıymet verin lütfen.

sorun tabiki de sebebini öğreniin , belkide haklı gerekçesi vardır dinleyinn arkadaşlığınızı bitireceksenizde böyle bitirin içinizde kalmasın

nedenini sorun kuzeninize belki size soylemedigi baska bir sikintisi vardi.ayrica daha olan olmus anlami yok

Benim de can ciğer olduğum kuzenim bir üst seviyesini yapmıştı. Benim düğün günüm 5 ay önceden belliydi. Kendisi bir sonraki sene yapmayı düşünürken ani bir kararla benimle aynı güne düğün yapmaya karar verdi :) ben yazmıştım bu yaptığın oldu mu gibisinden. Yaptım da ne oldu senin düğünün de oldu, benimki de oldu, ikisi de kalmadı yani gibi bir pişkin cevap almıştım.

Çok sevdiğim bir arkadaşım kaç km den kalkıp düğünüme geldi. Ben ise çok istememe rağmen onunkine gidemedim, arayamadim bile. Elim gitmedi. Mesaj bile atamadım.
Sonrasında açıkladım ama işte. İşte ...
Ex eşimle tam o ara boşanma aşamasında yedik ve işler korkunç bir durumdaydı.iplik koptu kopacak.
Düğün başka sehirdeydi. Ex bana gidemezsin dedi. Giderim işte desem işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alacak. Gidemedim
Hep içimde yaradır.
Dedi ki bana düğünde gözlerim seni aradı. Birini sana benzettim gözlerim yaşardı dedi. Ben değildim.
Çok üzülmüştüm hayal kırıklığına ugrattigim için.

Bu çok fenaymış Eeee akrabalar kime gideceğini şaşırmıştır. Be yaptılar?

Çok da tın yani benim düğünüme bile isteye gelmeyen yakın akraba grubunu çıkardım hayatımdan çok da iyi yaptım size de öneririm.

Aman o düğün oldu mu oldu gelen de gelmeyen de umrumda olmaz ama not ederim biryerde tabi ki açıklama kendisi yapması gerekir.

Sebebini sorun, cevabinizi alin ve sonra da hayatinizdan silin.
Sizin verdiğiniz değerin kiymetini bilmiyor ve vefasizlik ediyorsa, yollarinizi ayirin.

Kimseye de ederinden fazla değer vermeyin.

Ne kadar kindarmış

Inananiyorum insan hic ayni gune dugun koyar mi boylesini ilk kez duyuyorum siz canciger oldugunuza emin misjniz
Dugjn meraklisi degilim ama sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…