- 13 Şubat 2025
- 75
- 11
- 3
- 30
- Konu Sahibi balcicegim
-
Benim için de normal bisey bu ama neden eşim evdeyken bakımlı geliyor ben tekken paspal geliyor kiKuzen kardeştir bizde ya
Benim de gelirler kalırlar bir gün aklımdan yanlış bir şey geçmez.
Ama milletin aile dinamiğinde öyle şeyler okuyup, duyar olduk ki insan söyleyecek söz de bulamıyor
Yani erkek sonuçta eşime güveniyorum ama kadınlar çok fena. Kuzenime güvenmiyorum çünkü ben evdeyken özensiz geliyor eşim varken süslenip geliyorKuzeninize bu kadar güvenmiyorsanız görüşmeyin çağırmayın.
Araya böyle düşünceler girince görüşmemek lazım.
Ayrıca kuzenler birbirinde kalabilir eşiniz evdeyse garipseyenler olmuş ama eşinize mi güvenmiyorsunuz kuzene mi? Aynı evde kalsa ne olacak. böyle çirkin düşünceler geliyorsa akla o kişiyle ilişkiyi kesmeniz gerekir.
Aynı mahallede oturan biri neden sizde kalıyor onu anlayamadım ne gerek var .Bunun kadını erkeği fark etmiyor il dışından kimse olmadığı sürece evime almam ne kendi ailemden ne de eşimim tarafından.İnsanlar bundan yüz bulup rahat hareket edecekler biliyorum Sizde bi defa izin vererek o kapıyı açmışsınız açıkçası en baştan yok diyecektiniz.Bu hafta içinde maalesef evet demişssiniz yine böyle durumlarda ara sıra yok diyin ki her an gelip kalma isteğinde rahatlıkla bulunmasın.Hafta sonu eşiniz çalışıyor mu ? (Sakın eşinize bu durumdan aklınızdakilerden bahsetmeyin.Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya gerek yok
Benim için de normal bisey bu ama neden eşim evdeyken bakımlı geliyor ben tekken paspal geliyor ki
İçinizde şüphe varsa mesafe koyunMerhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
Ben mi abartıyorum bilmiyorum kadınsal hislerim bunu söylüyor kadınlar hisseder diye düsünüyorum
Kaç kere oldu bu dur
Ayy şu cümleyi kullanmayın yaYani erkek sonuçta eşime güveniyorum ama kadınlar çok fena. Kuzenime güvenmiyorum çünkü ben evdeyken özensiz geliyor eşim varken süslenip geliyor
Çok şaşırıyorum ben bu yorumlara ya.
Cidden eşlerinizi böyle herkesten bir sır gibi saklayarak uzak tutarak mı yanınızda tutacaksınız?
Eşim evdeyken çocukluk arkadaşım da gelir ailecek görüştüğümüz arkadaşlar da gelir kuzenler de gelir.
Evimi açacak kadar güvendiğim herkesi eşim varken de çağırabilirim.
Hissediyorsaniz doğrudur sizde niye kaliyor eviniz dipdibe iken??Merhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
Ben mi abartıyorum bilmiyorum kadınsal hislerim bunu söylüyor kadınlar hisseder diye düsünüyorum
Yani erkek sonuçta eşime güveniyorum ama kadınlar çok fena. Kuzenime güvenmiyorum çünkü ben evdeyken özensiz geliyor eşim varken süslenip geliyor
Güvenmediğiniz insanla görüşmeyin o zaman. Ayrıca bu cümleyi kullanarak asıl eşinize güvenmiyorsunuz. İki giyinip süslenince kocanızın aklına girecekse koca da çok size bağlı değil demek ki.Yani erkek sonuçta eşime güveniyorum ama kadınlar çok fena. Kuzenime güvenmiyorum çünkü ben evdeyken özensiz geliyor eşim varken süslenip geliyor
Çok değişik bakış açıları var gerçekten. Biz kuzenler beraber büyüdük. Çoğunluğun yaşadığı şehirde bir yazlık gibi ev var. Yazları alkollü araba kullanmamak için o evde kalıyoruz evlisi bekarı beraber.Alın benden de o kadar.
İlla uzakta olunca mı kalmalı gelinir?
Kalmak ihtiyaç halinde mi oluyor?
Aynı mahallede oturduğumuz kuzenim oturmaya da gelir kalmaya da, hatta arkadaşlarımda kalmıştır.
Sizi aileden görüp eşinizi yabancı gibi görüp üstünü başını düzeldiyordur belki. Yani şöyle gibi komşuya geçerken salaş gidersin de bakkala çıkarken üstünü başını düzeltirsin o mantık gibi düşünün inşallah aksi bir durum yoktur tabiBenim için de normal bisey bu ama neden eşim evdeyken bakımlı geliyor ben tekken paspal geliyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?