kuzenim eşini aldatıyor sizce eşine söylemeliyim.

neva84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
502
299
123
Bursa
merhaba kızlar
dün kuzenimin eşini aldattığını öğrendim.(kuzenim erkek).14 yaşında bir kızı var bir kaç kere yakalamış kadına babamın peşini bırak diye mesajlar atmış haklı olarak.dünde bana söyledi ''abla babam annemi aldatıyor dün gece kadın babama mesaj atmış seni seviyorum diye babamda ona bende seni seviyorum ve çok özledim diye mesaj yazmış ''dedi.kadında evli çocuğu var.kuzenimin eşide çok güzel bakımlı tabiri caizse manken gibi kadındır.üstelik daha 31 yaşında.ve bizim onunla aramız çok iyi.kuzenimi hiç sevmem fakat eşi yengeden çok arkadaşım gibidir.çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilmiyorum.bana bi akıl verin kızlar.kızı çok üzgün suskun.onun durumunada çok üzüldüm.

Tabiki söylemelisiniz. Neyin tereddütü bu ? Aldatılan siz olsaydınız söylensin istemez miydiniz ?

ikiside evli ve eşlerini aldatıyorlar
üstelik arada ergenlik çağında herşeyin farkında masum bir çocuk
tabi kii söyle hatta söylemek zorundasın bence eşine
çocukta herşeyin farkında zaten hani çocuğun huzuru için söyleme desek
çocuk zaten farkında varmış psikolojisi ne haldedir kim bilir.

Aynı durum bende de var nişanlım görmüş bana söyledi ... Biz söylememe kararı aldık aramıza mesafe koyduk.... İftira diyecegi % 100 karışmayalım dedik... Üstelik burada aldatan kadın... Gözümle görmedim ama nişanlım emin bende şaştım valla....
Bizim şöyle durumumuz var biz birbirimizi anca bayramlarda görürüz yada sosyal paylaşım sitelerinde denk gelirsek ... Sizin durumunuz farklı samimiymişsiniz çoçukda farkındaysa bence kadında farkındadır...

Yengeniz kaç yaşında anne olmuş?
Aldatılma konusunu kızı dahi bilirken annesinin haberi olması lazım. 14 yaşındaki birine bu yük fazla.

Hemen söyleyin. Zaten ortaya cikacaktir daha fazla kadini budala yerine koymasin o adam

Eşinin hiç mi haber yok..
Eğer bilip susuyorsa karışmayın.
Ama bilmediğinden eminseniz konuşabilirsiniz..

Söylemelisin ilerde bunu öğrenip seninde bildiğini anlarsa o zaman bu ilişkinizde mahvolur. Zaten çocuk da öğrenmiş yazık kuzenine de yazıklar olsun insan evladından utanır

Bence soylemelisin

Yengeniz kaç yaşında anne olmuş?
Aldatılma konusunu kızı dahi bilirken annesinin haberi olması lazım. 14 yaşındaki birine bu yük fazla.

15 yaşında nişanlandı 16 yaşında evlendi 17 de anne oldu.birde30 yaşında 2. kez bebek sahibi oldu.11 aylık bir bebeği daha var şu anda

Sen söylediğinde kuzeninin de doğrulaması için kuzeninle konuş ve söyle.
Ben böyle bir durumda susmam.

Bu durum en çok yengenizi ilgilendiriyor doğal olarak elbetteki usulunce söylemelisiniz. Söyleyemıyorssanız msj ları görmesıni sağlayın ama sadece söyleuin hiç bi yorum yapmayın tamamen kendısı karar versın

neye göre kime göre güzel eşi, belki bana göre çok çirkin , yahu çirkin kadılar aldatılmayı hakediyormuda güzellik vurgulanır anlamıyorum böyle her konuda görüyorum, ben çok güzelim aslında aldatılıyorum vs. bi geçin şu detayları artık, diğer konuya gelince siz söylemeyin kötü siz olursunuz sonra onlar iyi olur siz eşinden ayırmaya çalışmış olursunuz, kadın kendisi şüphe ediyordur isterse ortaya çıkarır, belki karısı geçici bir durum gibi bakıyo ve sesini çıkarmıyo olabilir yani...

15 yaşında nişanlandı 16 yaşında evlendi 17 de anne oldu.birde30 yaşında 2. kez bebek sahibi oldu.11 aylık bir bebeği daha var şu anda
Çocuk yaşta anne olmuş, yengenizin ayrılmak istemeyeceğini düşünüyorsanız kuzeninizle konuşun. Kendi çocuğunun ruh halini düşünsün, kendine çeki düzen versin. Sizi dinlemeyecekse anneniz-babanız ( kimin yeğeni ise ) ağır konuşsun.

bence yengen biliyordur kuzeninin kızına bir sorsan çünkü çocuk fark ettiyse annede en azından şüpheleniyordur.

bencede solemelisin yada kuzeninle konusup kadini tanudigini soleyip ayrilmazsan eger yengene soyliycgini o kadininda kocasina soyleyecegiyle tehtir et.ama bole bi adamdan hayir gelmez .yine yapacgindan geri kalmaz.Sen en iyisi yengene soyle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…