- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
Cocuk gelinle evlenen adamdan hersey beklerim..14 yasinda kizi var...bu ne ya ..bu kadar erken evlenilir mi...pedefili falan mi kuzenin
bence de.o s.rtük kadın evli ve o da kocasını aldatıyosa ben yengenıze değil o kadın müsvettesının kocasına soylerdım...ıspatlar nıtelıkte...en azından adamcagız salak yerıne konulmasın..
Zaten oturmamis bir evlilik...bunlarin olmasi dogal..aradan yıllar gecmıs..sımdı bunu tartısamayız
Çok güzel yazmışsınız."Kizin bana bir seyler anlatti babasiyla bir kadinla alakali ama pek anlam veremedim kendisi cok uzgun gece aglamis vs bildigi anlatamadigi bir sorunu var galiba bir konussan iyi olur" diyerek durumu anne cocuk iliskisine birakin
Ortada şahitler varken durum söylenebilir, anladığım kadarıyla kuzenin yengenin yanında gecekondu gibi kalıyordur o yüzden alt tabakalara meyilleniyordur yani tamamen özgüven eksikliğimerhaba kızlar
dün kuzenimin eşini aldattığını öğrendim.(kuzenim erkek).14 yaşında bir kızı var bir kaç kere yakalamış kadına babamın peşini bırak diye mesajlar atmış haklı olarak.dünde bana söyledi ''abla babam annemi aldatıyor dün gece kadın babama mesaj atmış seni seviyorum diye babamda ona bende seni seviyorum ve çok özledim diye mesaj yazmış ''dedi.kadında evli çocuğu var.kuzenimin eşide çok güzel bakımlı tabiri caizse manken gibi kadındır.üstelik daha 31 yaşında.ve bizim onunla aramız çok iyi.kuzenimi hiç sevmem fakat eşi yengeden çok arkadaşım gibidir.çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilmiyorum.bana bi akıl verin kızlar.kızı çok üzgün suskun.onun durumunada çok üzüldüm.
mutlaka söylemelisin. Senin başına gelse bu olay sen de istemez misin doğruyu öğrenmeyi ??merhaba kızlar
dün kuzenimin eşini aldattığını öğrendim.(kuzenim erkek).14 yaşında bir kızı var bir kaç kere yakalamış kadına babamın peşini bırak diye mesajlar atmış haklı olarak.dünde bana söyledi ''abla babam annemi aldatıyor dün gece kadın babama mesaj atmış seni seviyorum diye babamda ona bende seni seviyorum ve çok özledim diye mesaj yazmış ''dedi.kadında evli çocuğu var.kuzenimin eşide çok güzel bakımlı tabiri caizse manken gibi kadındır.üstelik daha 31 yaşında.ve bizim onunla aramız çok iyi.kuzenimi hiç sevmem fakat eşi yengeden çok arkadaşım gibidir.çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilmiyorum.bana bi akıl verin kızlar.kızı çok üzgün suskun.onun durumunada çok üzüldüm.
ben buna benzer bir durum yasadım.eşimle ailece görüştüğümüz karı koca arkadaşımız vardı.erkek olan eşini aldatıyormuş ben yakaladım.söylememeyi tercih ettim kıyamadım.yuvaları benim elimden yıkılsın istemedim.çok pişmanım içim içimi yiyor.kız şimdi hamile ve artık öğrense bile bebek için ayrılması da zor.benim eşim aldatsa bana söylenmesini isterdim..herkes yaptığının cezasını çekmeli..merhaba kızlar
Ben olsam kadının kocasını bulur ona söylerdim
karısı 31 yaşında diyorsunuz 14 yaşında kızı var diyorsunuz 17 yaşında anne olmuş demektir bu o zaman 16 yaşında evlendiği sonucu çıkar dimi. Ayrıca kızının farkettiği birşeyi karısı nasıl ferketmez bu kadar aleni telefonda duruyorsa mesajlar ki aldatan biri nasıl bir cesaretle o mesajları silmez, telefonda bırakır ve kızı neden babasının telefonunu kurcalama gereği duyar bilmem de., karısı da bakabilirdi ki hareket ve tavırlarından en başta şüphelenmesi gereken de kadın yani hiç mi şüphelenmiyor enteresan geldi konunuz bana. Söyleyecekse kızı söylesin o zaman annesine.
Ben olsam kadının kocasını bulur ona söylerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?