kuzenim eşini aldatıyor sizce eşine söylemeliyim.

"Kizin bana bir seyler anlatti babasiyla bir kadinla alakali ama pek anlam veremedim kendisi cok uzgun gece aglamis vs bildigi anlatamadigi bir sorunu var galiba bir konussan iyi olur" diyerek durumu anne cocuk iliskisine birakin
Çok güzel yazmışsınız.
Konu sahibi bu şekilde yengenize durumu izah edebilirsiniz.
Hem arada kalmamış olursunuz.

Ortada şahitler varken durum söylenebilir, anladığım kadarıyla kuzenin yengenin yanında gecekondu gibi kalıyordur o yüzden alt tabakalara meyilleniyordur yani tamamen özgüven eksikliği

karısı 31 yaşında diyorsunuz 14 yaşında kızı var diyorsunuz 17 yaşında anne olmuş demektir bu o zaman 16 yaşında evlendiği sonucu çıkar dimi. Ayrıca kızının farkettiği birşeyi karısı nasıl ferketmez bu kadar aleni telefonda duruyorsa mesajlar ki aldatan biri nasıl bir cesaretle o mesajları silmez, telefonda bırakır ve kızı neden babasının telefonunu kurcalama gereği duyar bilmem de., karısı da bakabilirdi ki hareket ve tavırlarından en başta şüphelenmesi gereken de kadın yani hiç mi şüphelenmiyor enteresan geldi konunuz bana. Söyleyecekse kızı söylesin o zaman annesine.

kızının farkettiğini farketmeyen kadın dünya güzeli olsa ne yazar sadece güzellik yetmez

Ben söylemezdim çünkü bilmediğini zannetmiyorum.
Bilip susuyorsa zaten sizin bilmeniz onda bir rezil olmuşluk duygusu uyandıracaktır.
Görüşlerin aksine kızının hiç karışmaması gerektiğini düşünüyorum,yaşı-psikolojisi müsait değil. Anne sussa da boşansa da çocuk kendini suçlayıp sorgulayabilir.

Bence durumu kuzenin eşine değilde,Kuzenin ailesine anlatmalısın.
Onlar müdahale etsinler yada bir aile büyüğünüze.
Çünkü çok hassas bir durum bu.
Konunun altından bir sürü şey çıkabilir.
1 Eşi durumu biliyor ama elinden birşey gelmediği işin durumu kabul etmiş olabilir.
2 Kuzenin inkar eder,eşi ikna olur.Kötü olan sen olursun.
3.Karşı tarafda evli ;söylersen sonu çok kötü yerlere varabilir.

mutlaka söylemelisin. Senin başına gelse bu olay sen de istemez misin doğruyu öğrenmeyi ??

ben buna benzer bir durum yasadım.eşimle ailece görüştüğümüz karı koca arkadaşımız vardı.erkek olan eşini aldatıyormuş ben yakaladım.söylememeyi tercih ettim kıyamadım.yuvaları benim elimden yıkılsın istemedim.çok pişmanım içim içimi yiyor.kız şimdi hamile ve artık öğrense bile bebek için ayrılması da zor.benim eşim aldatsa bana söylenmesini isterdim..herkes yaptığının cezasını çekmeli..

herkese yorumlardan dolayı tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.annemle konuştuk annem kuzenimin annesine torunu eşliğinde söylememiz gerektiğini düşünüyor.bende kuzenim yine bu işin içinden tereyağından kıl çeker gibi kendini aklayacağını ve karısını yine inandırıp bizi yalancı duruma duüşüreceğini üzerimize iftira atacağını düşünüyorum.çünkü hem yalan söyleyen hemde bunu hiç renk vermeden yapan bi insan.tabi yalanlarına karısı hariç pek kimse inanmıyor orası ayrı konu.

aynen dediğiniz gibi 16 yaşında evlendi 17 yaşında anne oldu.14 yaşında bir kızı 11 aylıkta başka bir kızı var.
aldatan birisi o mesajları siliyordur zaten de işte kızı onun gece geç saatte telefon elinde görünce o tuvalete gittiğinda bakma ihtiyacı hissetmiş.eşi o saatte uyuyordur.hem küçük bebeği var hemde çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…