kuzenim eşini aldatıyor sizce eşine söylemeliyim.

kızlar kuzenim öyle bir adam ki yani çevresindede yalancılığyla ünlü.hani tabiri caizse eşeği boyar at diye satar.yani kızı sormuş bu mesajlar ne diye.oda kadın bana yazıyor yazma diyorum yine yazıyor.bende buluşup kadını dövücektim demiş.yalan tabiki yani.çünkü bir kere daha aynı kadından mesaj geldi telefonuna hatta bende ordaydım.günaydın sevgilim diye.onuda bir kılıfına uydurdu.bu mesajı eşide gördü.o zaman hamileydi 2. bebeğine.çok karışık durumlar yani.adam üç kağıtçının önde gideni

bence yengen biliyordur kuzeninin kızına bir sorsan çünkü çocuk fark ettiyse annede en azından şüpheleniyordur.
aynen küçücük çocuk farkediyo koca kadın farkedemiyo ha, kadın besbelli farkında susuyor yada tam kesin kanıt arıyo ben hiç inanmıyorum saf gibi bi haber yaşadıgına..

Kızıyla plan yapıp kızına söylettir canım saklanmaz böyle bir durum kızı bile biliyorken üstelik kız mesajları göstersin bişiyler yapın yani.

olayı nasılda farklı algılayıp beni yargılamışsınız hayret edici bir durum.onu belirtmeseydimde kendine baksın bakımlı olsun diye yorumlar gelecekti.konuma yorum yapmamanızı rica ederim

Ben senin yerinde olsam karismazdim. Kuzenin hala cocugu mu teyze cocugu mu amca mi dayi mi bilemem ama, kuzeninin annesine ve babasina anlat. Onlar evlatlariyla konussun. Olay ozaman buyur diyorsan, kendi annene babana soyle, onlar usulca kenara cekip kuzeninle konussunlar.

Ne kotu bir durum. Mutsuzluklarinin sebebi siz olmayin, bizim Turk milleti genelde yapana degil soyleyene suclu derler.

olayı nasılda farklı algılayıp beni yargılamışsınız hayret edici bir durum.onu belirtmeseydimde kendine baksın bakımlı olsun diye yorumlar gelecekti.konuma yorum yapmamanızı rica ederim
yav he he.

Ahlaksızlığın bu kadarı!
Kadına da pes! Evli barklı!
Söyleyin kuzeninizin eşine.. O da ahlaksızlara göstersin gününü!

babamın yeğeni ama bu yalanlarından dolayı babamla arası kötü.konuşmuyorlar.annem annesine söylicem diyor.bilmiyorum doğru olurmu

aynen küçücük çocuk farkediyo koca kadın farkedemiyo ha, kadın besbelli farkında susuyor yada tam kesin kanıt arıyo ben hiç inanmıyorum saf gibi bi haber yaşadıgına..
evet biliyordur duyulmasını istemiyordur vs... o yüzden gereksiz kahramanlığa gerek yok iş büyür söyleyen suçlu olur.

Cocugunun bildigini annesi mi bilmeyecek.

Belki bilmemezlikten geliyor. Neden soyleyip utandirasiniz.

Ben bir kadinin ruhu duymadan aldatilacagna inanmiyorum.Ya gormek istemiyordur ya da bilip bilmemezlkten geliyordur

Arkadaşmışsınız madem söylemelisin ..
Ailede adın kötüye çıkacak kesin ama söylemesen de böyle bir şeyi yüzüne gülüp saklayabilecek misin ..
En çok da kızına üzüldüm 14 yaşında bir çocuk için babasının annesini aldattığına şahit olmak ne büyük bir travmadır ve
ileride ruhunda neler yaratır ne çöküntüler bırakır düşünemiyorum bile ..

kesinlikle bende öyle düşünüyorum.annem annesine söyleyeceğim diyor.yada ablasıyla aram çok iyi en iyisi ben ablasına söyleyeyim

Bencede kesinlikle soylemelisiniz.
ya bi kadin ne olursa olsun salak yerine konmamali..
Allah korusun ama esim beni aldatursa bunu hemen ogrenmeyi isterim.
Kuzeninizin kiziyla birlikte soyleyin.

ya sen söyle yada kuzeninin kızına söylettir
ama bişekilde söyleyin
bu vebalin altında kalmayın

Benim babam dayanamayıp aldatan kişiyi uyarmıştı ve eşler durumun farkındaydı ama kabullenmek istemiyorlardı , babam uyardı diye zoruna gitmiş adamın bizim adımızı çıkarıyorlar diye iftira atmışlardı, kendi adlarını kendileri çıkarıpp yaydılar kimse inanmadı herkes farkındaydı sonra iki aile de taşınıp gittiler. İftira attıkları için çok sıkıntı çektik biz, Allah öyle insanların şerlerinden korusun bizi, hiç karışmayın derim bu işe, siz söylemesenizde bu olay duyulacak zaten arada kaynamayın bizim gibi , eşi mutlaka sezmiştir ama bu zamanda kimseye güven olmaz seni mağdur ederler, hem o kuzenini uyarsanda ne utancak ki 14yaşındaki çocuğundan utanmıyor ş... siz

Ben çocuğa üzüldüm bu yaşta bu yük çok fazla. Annesi bilmeli.

babamın yeğeni ama bu yalanlarından dolayı babamla arası kötü.konuşmuyorlar.annem annesine söylicem diyor.bilmiyorum doğru olurmu
Siz ya da anneniz soyleyebilir.
kizina soyletin diyenler olmus aman boyle birseye kalkismayin. Yazik o kiza, bu konu babasiyla konusturulur mu. Zaten mesajlari gorerek yeterince psikolojisi etkilenmistir.

kizida biliyorsa yengenizinde bilmesi gerekir.. cunku kizi daha ergen.. tek basina bu yuku kaldiramaz.. en azindan anneside bilirse birlikte atlatirlar bu durumu.. kizininda ilerde erkeklere guven problem olacagi simdiden belli.. yengeniz kizi icin guclu olur kizida annesi icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…