aynen küçücük çocuk farkediyo koca kadın farkedemiyo ha, kadın besbelli farkında susuyor yada tam kesin kanıt arıyo ben hiç inanmıyorum saf gibi bi haber yaşadıgına..bence yengen biliyordur kuzeninin kızına bir sorsan çünkü çocuk fark ettiyse annede en azından şüpheleniyordur.
Kızıyla plan yapıp kızına söylettir canım saklanmaz böyle bir durum kızı bile biliyorken üstelik kız mesajları göstersin bişiyler yapın yani.merhaba kızlar
dün kuzenimin eşini aldattığını öğrendim.(kuzenim erkek).14 yaşında bir kızı var bir kaç kere yakalamış kadına babamın peşini bırak diye mesajlar atmış haklı olarak.dünde bana söyledi ''abla babam annemi aldatıyor dün gece kadın babama mesaj atmış seni seviyorum diye babamda ona bende seni seviyorum ve çok özledim diye mesaj yazmış ''dedi.kadında evli çocuğu var.kuzenimin eşide çok güzel bakımlı tabiri caizse manken gibi kadındır.üstelik daha 31 yaşında.ve bizim onunla aramız çok iyi.kuzenimi hiç sevmem fakat eşi yengeden çok arkadaşım gibidir.çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilmiyorum.bana bi akıl verin kızlar.kızı çok üzgün suskun.onun durumunada çok üzüldüm.
neye göre kime göre güzel eşi, belki bana göre çok çirkin , yahu çirkin kadılar aldatılmayı hakediyormuda güzellik vurgulanır anlamıyorum böyle her konuda görüyorum, ben çok güzelim aslında aldatılıyorum vs. bi geçin şu detayları artık, diğer konuya gelince siz söylemeyin kötü siz olursunuz sonra onlar iyi olur siz eşinden ayırmaya çalışmış olursunuz, kadın kendisi şüphe ediyordur isterse ortaya çıkarır, belki karısı geçici bir durum gibi bakıyo ve sesini çıkarmıyo olabilir yani...
yav he he.olayı nasılda farklı algılayıp beni yargılamışsınız hayret edici bir durum.onu belirtmeseydimde kendine baksın bakımlı olsun diye yorumlar gelecekti.konuma yorum yapmamanızı rica ederim
Çocuk yaşta anne olmuş, yengenizin ayrılmak istemeyeceğini düşünüyorsanız kuzeninizle konuşun. Kendi çocuğunun ruh halini düşünsün, kendine çeki düzen versin. Sizi dinlemeyecekse anneniz-babanız ( kimin yeğeni ise ) ağır konuşsun.
evet biliyordur duyulmasını istemiyordur vs... o yüzden gereksiz kahramanlığa gerek yok iş büyür söyleyen suçlu olur.aynen küçücük çocuk farkediyo koca kadın farkedemiyo ha, kadın besbelli farkında susuyor yada tam kesin kanıt arıyo ben hiç inanmıyorum saf gibi bi haber yaşadıgına..
Arkadaşmışsınız madem söylemelisin ..merhaba kızlar
dün kuzenimin eşini aldattığını öğrendim.(kuzenim erkek).14 yaşında bir kızı var bir kaç kere yakalamış kadına babamın peşini bırak diye mesajlar atmış haklı olarak.dünde bana söyledi ''abla babam annemi aldatıyor dün gece kadın babama mesaj atmış seni seviyorum diye babamda ona bende seni seviyorum ve çok özledim diye mesaj yazmış ''dedi.kadında evli çocuğu var.kuzenimin eşide çok güzel bakımlı tabiri caizse manken gibi kadındır.üstelik daha 31 yaşında.ve bizim onunla aramız çok iyi.kuzenimi hiç sevmem fakat eşi yengeden çok arkadaşım gibidir.çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilmiyorum.bana bi akıl verin kızlar.kızı çok üzgün suskun.onun durumunada çok üzüldüm.
Ben senin yerinde olsam karismazdim. Kuzenin hala cocugu mu teyze cocugu mu amca mi dayi mi bilemem ama, kuzeninin annesine ve babasina anlat. Onlar evlatlariyla konussun. Olay ozaman buyur diyorsan, kendi annene babana soyle, onlar usulca kenara cekip kuzeninle konussunlar.
Ne kotu bir durum. Mutsuzluklarinin sebebi siz olmayin, bizim Turk milleti genelde yapana degil soyleyene suclu derler.
Siz ya da anneniz soyleyebilir.babamın yeğeni ama bu yalanlarından dolayı babamla arası kötü.konuşmuyorlar.annem annesine söylicem diyor.bilmiyorum doğru olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?