- Konu Sahibi depresif34
-
merhaba kızlar o kadar bunaldımkı akıla ihtiyacım var.benim bir kuzenım var benden 3 yaş küçük evli 1 yaşında coçugu var bu arada bende evlıyım ve benımde 1evladım var.gelelım konuya.o kadar cok varkı hangısını anlatsam nerden baslasam bılememdım şuan ve ılk defa buraya yazıyorum .Biz kardes gibi buyuduk hanı derlerya bir evin çocuğu biz oyle buyuduk işte. ilk evlenen benım aramızda hıc bır sıkıntı olmadı o evlenene kadar hep bir kıyaslama işine giristı herseyı ama esini üste cıkartmaya bayılırhale geldi gızlı gızlı aile buyuklerıne gıtmeler falan hep öne gecmek için tabi bunlar arada laf sokmalar falan ama ben hiç bır zaman cevap vermedim ailemız de kustluk olmasın diye zaten annem de frenlerdi bızı sız kardes gıbısınız boşver derdi ama artık tahammulum kalmadı çok kahrını çektım geldı evımde kaldı her anlamda kullandı bizi diyebılırım hadı o zamanın samımıyetıne verıyorum o dönemı bu haftasonu olan biseye çok kırıldım kendımı gectım babama terbıyesızlık yaptı çocuğuna dogum gunu yaptı tabı ben bunu annemlerden duyuyorum o gun aradım ufaklığı kutlamak için konustuk partı yapmıcaz amaç pasta kesmek fılan dedi hıç aksama gel demedı bende annemi aradım dedım böyle böyle sızde onca yolu gitmeyın bı pasta kescez o kadar dedi dedim sonra annem kardesimi aramıs o da kuzenımı demıs daha ev susulemedık falan sonra kardesım de demıs anneme partı yapmıcak galıba hanı ev süsleme gibi gitmeyelım zaten ablama da gel dememıs demış sonra o aksam facebook dan resimlerı görduk sınırlendım anne tarafından dayı teyze gelmıs bir bız varız baba tarafından zaten bızı ıstemedı bence hadi neyse babam da ordaydı üst katında bizim de evimiz var adam gelmıs eve kımseleri görememiş herkes bi tarafta demekkı evde 2 poğaca aldım cıktım yukarı dedi ama cok içerlemıs cunku benden ayırt etmezdi onu sonra sabah damada anlatmıs bu olayı gıt evdekılere anlat dıye tabı bız çok üzülduk bu olaya cunku ısrarlı cagırmamıs annemlerı benı hıç zaten babam da insan yerıne konulmamıs adam para bıle hazırlamıs pasta gelınce ufaklığa verecek bu kadar da düşünmüş aslında ertesi gunu gittık bunlar bir sessız pasta getırım dedi istemem desem suç bıze kalacak bılıyorum tanıyorum onları tadına baktım azcık hıç sesımı çıkartmadım kutlamadım zaten babam o kadar içerlemışkı bu duruma 2,5 senedir içki içmeyen adam alkol aldı o aksam babama bişey olsaydı ilaç kullanıyor çunku parcalardım onu madem kı konuyu duydun anneme anlatıyor amcam böyle demiş diye kocasına işte biz görmedık te yabancımı girseydi içeri filan adamın gönlunu al özür dile terbiyesız öyle degılmı babamda diyorkı ne suratına bakarım nede evlerıne gıder yemek yerım bızım evde sadece yatıyoruz onlarda yeme içme yapıyoruz buyuklerden kalma yanı diyoruz annemle biz bunlar bizi istemiyolar orda yememızı tahrık ediyolar kırgınlık için bu son olan bır olay o kadar seyler varkı aslında sizce doğrumu düşünüyoruz
Kim hakli kim dogru dusunuyor bilemem...
Ancak her yere gitmek, cagrilmak zorunda degilsiniz.
Davet edildiginiz zaman ilgi gosterir ya da ust uste gelen seylere gore mesafe koyarsiniz olur biter.
Neden bu kadar buyuttugnuzu anlayamadim.
onların dairesinde kahvaltı olsun yemek olsun orada yıyoruz gittiğimızde ayda 1 zar zor gidiyoruz zaten hep beraber onu demek istedım babam orada yemek yemem cıkar yukarıda yerim diyor onların sofralarına oturmam dedi.kırıldığı için kı çok haklı nerdeyse ağlıcaktı kuzenım yaptığına elıme doğdu diyor cunku
onların dairesinde kahvaltı olsun yemek olsun orada yıyoruz gittiğimızde ayda 1 zar zor gidiyoruz zaten hep beraber onu demek istedım babam orada yemek yemem cıkar yukarıda yerim diyor onların sofralarına oturmam dedi.kırıldığı için kı çok haklı nerdeyse ağlıcaktı kuzenım yaptığına elıme doğdu diyor cunku
alkol alacak kadar büyük bişey göremedim pek.alt tarafı basit bir doğum günü ve çağırmak istese çağırırdı.ayrıca zaten önceden de sıkıntı varmış kuzenle yani bu tavrı anormal gelmemeli ozaman ..nasıl davranıyorsa öyle davrann pek takılacak bir mevzu değil boşverin
cünku çok samımıyız 35 senelık birlık beraberlık var ailemızde iş olarak da
Demekki sizin orda yemenizden rahatsız oluyorlarmış, sürekli mi siz onlarda yiyorsunuz, onlar size gelip yemez mi normalde
Demekki sizin orda yemenizden rahatsız oluyorlarmış, sürekli mi siz onlarda yiyorsunuz, onlar size gelip yemez mi normalde
biz orada yasamıyoruz zaten yazlık gibi dusunun eskı ınsanlar nasıl yasardı ama yatmak için kendi dairemize cıkardık ama yan gelip yatmazdık orada annem yemek yapar yengem ev işi ben mutfak masa işi falan yanı ayrıyetten babanem dedm orada yasardı koy yeri diyelım dedm öldu babanem halama gittı bunlarda böyle oldu buyukler gıdınce maalesef
biz orada yasamıyoruz zaten yazlık gibi dusunun eskı ınsanlar nasıl yasardı ama yatmak için kendi dairemize cıkardık ama yan gelip yatmazdık orada annem yemek yapar yengem ev işi ben mutfak masa işi falan yanı ayrıyetten babanem dedm orada yasardı koy yeri diyelım dedm öldu babanem halama gittı bunlarda böyle oldu buyukler gıdınce maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?