• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuzenim iyice çığrından çıktı:(

Akraba sonucta kendini begenen insanlarin basina gelecek musibet beklerim ben ...marka ile ilgili birseyler dediginde bunun tercih meselesi oldugunu gorgusuzlule arasinda ince bir cizgi oldugunu hatirlatin sekle takilmayalim vs seklinde konusursunuz ,biraz daha resmi olun bos bos bakinnyuzune. Boyle davrandiginda ve elbiselerini pek begendiginizi belli etmeyin bu ona iyiliktir aslinda ve +18 lik konustugundadaciddi sekilde uyarin o neymis hic takismiyor

"Benimle bu şekilde mahalle ağzıyla konuşma" de ve uzak dur.
"Seviyene inmicem" de ve gerçekten de inme.

Ders başarını artir. Kendini entelektüel olarak da insani olarak da mutfakta da geliştir. Naif güzel bir kiz ol.

Onu kalitenle döv

Bu konudan birsey ögrendiysem "baaak ablaniz tarz" cümlesidir. Dur birdaha bende yeni birsey aldigimda bu cümleyi kullanirim :KK70:

Son düzenleme:
senin yerinde olsam ilişkimi keserim. meraba meraba yeterde artar bile. kendi pisliginde bogulsun sanane ondan. uyar bi kere benim yanımda küfür etme diye hala etmeye devam ederse çek restini. Mal salak vs. hepimiz kullanırız ama randevu evi ne alaka. ben kendime asla yediremezdim bu kelimeyi. ne hali varsa görsün boşver uzak dur o kızdan.

Lütfen kkya +18 amblemi koyun, bunlar da göz yani yazık oldu :KK12:

:D ilahi sen çocuk..öncelikle akranmışınız kuzeninle yani onu terbiye edemezsin teyzene olayı çıtlatsın annen büyükler güzel bir toparlar kendisini,sende bi an önce karar ver hangi bölümü istediğine ona göre çalışmalarını hızlandır netlerini belirle ;) düşünme böyle şeyleri,, hep moda programlarından beyni sulanıyor gençlerin yazık yav üzülüyorum şahsen.

Ya ben de 16 yaşındayım ve benim de gördüğüm kendini bu şekilde överek ukalalaşan birçok yaşıtım var. Neden takılıyosun ki bu kadar? Bırak o şuan anne, baba parasıyla bunları yapıp atıp tutuyo. Sen oku kendini geliştir ilerde çok yüksek bir mevkiye gel ki o zaman anlasın. Şuan sen ne desem boş zaten anlamıcak. Akrabansa laf söylemiyosan arana mesafe koy olsun bitsin. Görüşmemeye çalış, görünce de soğuk davran.

Ebem avrat derler bizde sen ve kuzenin gibilerine içinize koca karı kaçmış. Bi okutsalar ufletseler belki gecer.

Randevu evinde calisican/ o... felan demek cok ama cok ayip bisy.
Bence diger dislanan kuzeninle birlik olun onu hic saymayin.
Beraber gezin tozun resimler atin.
Oda dis kapinin dis mandali olsun.

Ben 15-16 yasindayken annemler komsular falan sohbet misafirlik oldu mu utanirdim yanlarinda oturmaya.Ben oturmak istesem annem gözleriyle bakislariyla döverdi sen daha burada misin diye. Simdikiler "hatunlar bir el atin diyor":KK64:

Küfürbaz insan hic cekilmez. Anneniz duymuyor mu görmüyor mu? Söyleyin gitmeyin evlerine. Onlar size geldimi de hastayim sinavim ödevim var deyin cikmayin odanizdan. Gündüz vakti geldiklerinde de bin tane kafe var disarda oturup ders calisabileceginiz. Bir cay kahve alin oturun ders calisin onlar gidene kadar.

Hepsini okuyamadim sıkıcı geldi kusura bakma.
Derslerine calissan daha iyi olurr buralar sana gore degill...

Görüsmeyi ver ergen. Amann hayat onuda pişirir..

Pofffff harcadigim zamana yazik gece gece ya. Su an yorum yazarak yine bosa zaman harciyorum ama dayanamadim. Ergenlik!!! Cagimizin bitmek tukenmek bilmeyen ana baba ve ogretmenleri tuketen derdi. Hepiniz aynisiniz marka takintiniz, saygisizliginiz, kendini begenmisliginiz, ukalaliginiz, her seyi ben bilirim edasiyla ortalarda dolanip; sizin tipa tip ayniniz birini gorunce sikayet edisleriniz. Gina geldi be. Resmen kiskaniyorsun kizi sen burda KK HATUNLARI diye degme kadinlara tas cikartacak turden hitap tarzi kullanip kizin argo konusmalarindan rahatsizligindan bahsediyorsun. Neden cunku hepiniz AYNISINIZ. Ohh be yazdim da rahatladim bi bitmedi ERGENLIGINIZ .

Merhaba kk hatunları.şimdiden diyom cook uzun bi konu olacak.
Size daha önceki bi konumda küçük teyzemin kızlarından bahsetmistim belki hatirlayaniniz vardır ama sanmıyorum eski bu konuydu yeniden bahsedeyim.
En küçük teyzemin 2 kızı var biri benle yaşıt 15 16 yaşlarında.diğeri ise 9 yaşında falan sanırım.
Yasitim olan kuzenim çok küfürbaz.gerçekten tahmin edebildiginizin 10 katı kadar belkide daha fazla.hayatımda onun kadar küfürbaz insan tanımadım.Ona küfür etmedigim halde kötülük yapmadığım kavga cikarmadigim halde öyle durduk yere küfür ediyo.
Sayip sovuyo sulaleme sovuyo (kendin ve ailesini dahil etmiyor tabi onlarda bizim sulaleden ondan soyledim)
Ben taviz vermiyorum belki bos konustugunu anlar diye.
Ama nafile.sürekli hareket çekiyor bide bende ona çekiyorum "karsilik vermesen olmaz sanki" diyor.
Bide fazla egoist kendini beğenmiş mükemmel sanıyor kendini sürekli giyim tarzının ne kadar guzel olduğundan bahsediyor.tamam hakkını vermek lazım tarzı gerçekten güzel beğeniyorum bende.Ama o kadar abartiyorki duyan diyecek donatella.
Bu dün bize geldi ailesiyle.
Konuşuyoruz ışte sen ne olacan hangi mesleği hedefliyon dedi.
Bilmem biseyler yazarız artık kesin bisey yok dedim.
Oda hala mi dedi bende evet bir kaç şey var aklımda ama kesin karar vermedim daha dedim.
Sen ilerde randevu evinde calisirsin dedi.
Sonra ışte konu kapandı başka şeyler konustuk bu maviden kot ceket almış onu ovuyo deri ceket alcaktim beden yoktu ama buda çok guzel dedi.tamam bunda sorun yok ceketini beğenmiş olabilir.
Ama sonra fiyatını söyledi maviden aldım dedi sonra resmen düğmesini gözüme soktu bak mavi yazıyor ablaniz tarz dedi.ben şok
Bide ben onlar geldiğinde gelceklerini bilmiyordum ev haliyle ciktim karşılarına eşofman bide sıradan bir tisort biraz çocuksu.
Oda dedi bu tişörtü nerden buldun?
Bende dedim ev hali ışte pijama niyetine giyiyorum.
Oda bu ne bicim tisort böyle dedi.
Bende seninkinede bakalım bi dedim (ceketi olduğu için tişörtü gözükmüyordu)
Gösterdi tisortunu benimki çok guzel ablaniz tarz dedi.
Ben yine sok.bide kendi apartmaninda bi abla 28 29 yaslarinda onun tarzini cok begeniyomus botlarini gorunce nerdeyse calcaktim demis sürekli ovuyomus onu bunları anlattı. İste olaylar böyle.eskiden daha iyi biriydi egoistti yine ama herkesin kotu huyu vardir benimde vardir bununkide bu iste deyip es geciyordum fazlada gormuyorum deyip takmiyodum hatta onu sevemiyorum diye kendimi sucluyodum.iyi huyları da vardi ama artık yok.o egoistligin üstüne ileri derece kufurbazlik eklendi.egosu arttı ve onu daha fazla goruyorum:KK43:
Kardesinide kendine benzetiyor kardeşi küfür ettiğinde sen bunları nerden öğrendin diyorum ablamdan öğrendim diyor.
Diyeceksiniz niye uyarmiyorsun niye rahatsız olduğunu dile getirmiyorsun ?
Ben o kızın içini biliyorum takmaz bile.ise yaramaz yani.
Bu kız nasıl iflah olacak ilerde yani 20 yaşlarına geldiğinde nasıl biri olacak?
Ve en önemlisi ben sürekli gördüğüm bu kıza nasıl katlanacagim?
Icimi döktüm rahatladım okuyan okumayan herkese tesekkurler
Sen kaç yaşındasın

Ablanız tarz deyince ver elini öpeyim abla de :KK45: Sende pek bi hanım hanımcık gelmedin yalniz bana ..

Okulunu çevresini değiştirsinler değişir
Lisede üniversitede yontarlar onu hiç merak etme

Ablacim sen buralarda biraz fazla vakit geciriyorsun.. Ailen bu kadar internette zaman harcamana ses etmiyor mu? Nedir o pembis pembis sayfa neler var orada anlat bakalim demiyor mu? Cok mu yalnizsin sen? Sorularim uzar gider boyle..

Back
X