- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Sanmıyorum çünkü bu olay olmadan 1 gün önce uzun uzun konuşmuştuk daha. Anlatmıştı, dinlemiştim.. Yani ne sorun olabilir ki durup dururken ?Aranizda bilmediginiz bir problem.olabilirmi? Ya da oncesinde bir sorun
21. Aynı yaşta sayılırız. Aramızda 7 ay kadar var.ne bunda abartılacak.
al hediyesini uzatmayın.
yaş kaç?
Her ailede mutlaka oluyor anormal bir kuzen ama sanirim daha once bir problem yasanmamis gibi gorunuyor yazdiklarinizdaKızlar, kuzenimle yaklaşık 2 haftadır konuşmuyoruz.
Olayı özetlemeye çalışacağım..
2 hafta önce ona yazmıştım. ( yakınız. ikimizde birbirimize sık sık danışırız her konuda. birbirimize çok güveniriz. beraber büyüdük zaten. sadece karakter yapılarımız farklı. bunu da görmezden gelip, aman huyu böyle yapacak bi şey yok, diyerek yaşayıp gidiyoruz. )
Neyse konuya döneyim. Dediğim gibi 2 hafta önce ona yazmıştım. Mesajlarımı görmesine rağmen bana cevap vermedi. Tekrar yazdım tekrar cevap vermedi. En sonunda kızdım ve '' ben sana veririm bi daha cevap '' deyip yazmadım. O da yazmadı.
Sonrasında üzerinden bi kaç gün geçince annemi aramış. Beni sormuş. Ama beni aramadı. Bende o yüzden ona dönmedim.
Bana ne bi mesaj ne bi arama.. Annemi aramış yine ben uyurken. Uyandıktan sonra baktım bana ne bi mesaj ne bi arama yine..
O yüzden içimden gelmedi aramak. Aramadım yine.
Böyle böyle geçti günler. Resmen bi alakamız kalmadı yani. Kendimi değersiz hissetmeye başladım. İnsan bi mesaj atmaz mı diye düşündüm. Böyle böyle uzaklaştım ondan. Ama şimdi doğum günü geldi. 2 gün sonra..
Doğum gününde yazmak istiyorum. Yani kesinlikle yazacağımda ne diyeceğimi bilemiyorum araya böyle bi şey girdiği için. Kafam karışık.
Hediye alacaktım sözde. Bu olaydan önce 1 aydır aklımdaydı. Ama şimdi alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Çünkü içimden gitmek gelmiyor yanına. Onun gelmesini bekliyorum. Yada istiyorum diyelim. Bilemiyorum kızlar kafam karmakarışık. Bana akıl verin. Nasıl yapsam ben bu işi ?
Aramam. Huyunu biliyorum çünkü. Oradan cevap vermediyse aramalarada vermez.Büyütülcek bir mevzu değil yahu alın hediyesini verin güzelce kutlayın.. Ortada kavga yok birşey yok. Yalnız kalmak istemiştir belki biraz uzaklaşmak istemiştir.
Ben trip atacağıma madem kardeşim kadar yakın arar nedenini sorardım.
Annenizi arayıp soruyormuş. Ordan ulaşın. Bir anda böyle davranması için geçerli bir sebep olmalı,belki farkında olmadan önceki gün konuştuğunuzda kalbini kırmışsınızdır.Aramam. Huyunu biliyorum çünkü. Oradan cevap vermediyse aramalarada vermez.
Aslında kafama taktığım yok pek. Sadece dediğim gibi doğum günü yaklaşıyor. Ve boş geçmek istemiyorum. Seviyorum çünkü. Alınmasını yanlış anlamasını istemem.Ara sor derdin ne diye, niye kafana takıyorsun ki? Varsa bi karın ağrısı yüzüne söylesin
21. Aynı yaşta sayılırız. Aramızda 7 ay kadar var.
Ortada bi abartma yok zaten. Bu yüzden kanlı bıçaklı olduk yazdığımı hatırlamıyorum. Sadece araya giren sıkıntılı bi süreçten ve duygu durumumdan bahsettim.
Öyle bi şey yok ki ama. Yani hani öyle bi konu geçmedi yanlışlıkla kalbini kırabileceğim falan.Annenizi arayıp soruyormuş. Ordan ulaşın. Bir anda böyle davranması için geçerli bir sebep olmalı,belki farkında olmadan önceki gün konuştuğunuzda kalbini kırmışsınızdır.
Farkedin diye bekliyordur.
Bence annen arasın, annenden al telefonu konuş, yani direk arama gurur yapıyorsan.. Mesela annen bak papatyamsıyı veriyorum yada papatyamsı konuşmak istiyor desin.. Kırmadan dökmeden şakayla karışık sor.. Düzelir merak etmeAslında kafama taktığım yok pek. Sadece dediğim gibi doğum günü yaklaşıyor. Ve boş geçmek istemiyorum. Seviyorum çünkü. Alınmasını yanlış anlamasını istemem.
Ama soğukluk girdi gibi oldu. Yani içimden pek bi şey gelmedi. Açıkçası gitmekte gelmiyor.. Doğum günü 2 gün sonra. Acaba o günümü beklesem aramak için yoksa hemen şimdi arasam mı..
Aslında uğraşmak falan istemiyorum. Aksine konu kapansın gitsin istiyorum. Standarta dönelim, çünkü dediğim gibi içimden pek bi şey gelmiyo. Böyle giderse aylarca bile konuşmayabiliriz yani. Tekdüze hayatımıza geri dönelim, boşuna arada böyle sıkıntılı bi şey olmasın yani.okadar trip dönmüş ortada.
abartılmış bana göre.
kan bıçakla mı ölçecez abartı seviyesini.
gereksiz duygusallık var.
bana kalırsa alın hediyesini olsun bitsin.
ama siz biraz daha uğraşmak istiyosunuz sanırım.
içinizden geldiği gibi yapın ozaman.
Yoo nesine gurur yapayım kuzeniminBence annen arasın, annenden al telefonu konuş, yani direk arama gurur yapıyorsan.. Mesela annen bak papatyamsıyı veriyorum yada papatyamsı konuşmak istiyor desin.. Kırmadan dökmeden şakayla karışık sor.. Düzelir merak etme
Aslında uğraşmak falan istemiyorum. Aksine konu kapansın gitsin istiyorum. Standarta dönelim, çünkü dediğim gibi içimden pek bi şey gelmiyo. Böyle giderse aylarca bile konuşmayabiliriz yani. Tekdüze hayatımıza geri dönelim, boşuna arada böyle sıkıntılı bi şey olmasın yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?