- 9 Mayıs 2019
- 1.501
- 1.036
- 53
- 41
HaklısınE iyi de sizi de mutsuz ediyor.
Sizi ne kadar boğmuş ki konu açma ihtiyacı hissetmişsiniz.
Onu düşünmek yerine kendinizi düşünmenizi tavsiye ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HaklısınE iyi de sizi de mutsuz ediyor.
Sizi ne kadar boğmuş ki konu açma ihtiyacı hissetmişsiniz.
Onu düşünmek yerine kendinizi düşünmenizi tavsiye ederim.
Ne diyor mesela?Merhaba arkadaşlar kuzenimin benle ne zoru var bilmiyorum aramızda tam 12 yaş var 4 senedir baya samimi olduk evli kendisi, izin gününde yanına gidiyorum ama her gittimde beni üzüyor laf sokuyor ve ben üzülünce bundan zevk alıyor ben hep boşveriyorum ama her hafta aynı sizce sorunu ne teşekkürler
Herşeyi diyor aslında ama bugün tuz biber yaptı babama diger kuzeniniz kendisi 40 yaşında siyaset yüzünden faceden laf söylemiş boş yaşıyorsun falan nankör sün sen amca ki babam 55 yaşında çocuk azarlar gibi konşmş benim haberim yok bu kuzen bana söylüyor bende üzülünce gülüyor çok zoruma gitti hangi sine üzülsem doldum artıkNe diyor mesela?
E görüşmek zorunda mısın böyle terbiyesiz biriyleHerşeyi diyor aslında ama bugün tuz biber yaptı babama diger kuzeniniz kendisi 40 yaşında siyaset yüzünden faceden laf söylemiş boş yaşıyorsun falan nankör sün sen amca ki babam 55 yaşında çocuk azarlar gibi konşmş benim haberim yok bu kuzen bana söylüyor bende üzülünce gülüyor çok zoruma gitti hangi sine üzülsem doldum artık
IZın gununde yanına gıtme sende ohalde:)Merhaba arkadaşlar kuzenimin benle ne zoru var bilmiyorum aramızda tam 12 yaş var 4 senedir baya samimi olduk evli kendisi, izin gününde yanına gidiyorum ama her gittimde beni üzüyor laf sokuyor ve ben üzülünce bundan zevk alıyor ben hep boşveriyorum ama her hafta aynı sizce sorunu ne teşekkürler
Merhaba arkadaşlar kuzenimin benle ne zoru var bilmiyorum aramızda tam 12 yaş var 4 senedir baya samimi olduk evli kendisi, izin gününde yanına gidiyorum ama her gittimde beni üzüyor laf sokuyor ve ben üzülünce bundan zevk alıyor ben hep boşveriyorum ama her hafta aynı sizce sorunu ne teşekkürler
Herşeyi diyor aslında ama bugün tuz biber yaptı babama diger kuzeniniz kendisi 40 yaşında siyaset yüzünden faceden laf söylemiş boş yaşıyorsun falan nankör sün sen amca ki babam 55 yaşında çocuk azarlar gibi konşmş benim haberim yok bu kuzen bana söylüyor bende üzülünce gülüyor çok zoruma gitti hangi sine üzülsem doldum artık