Kuzenim laf sokuyor

Merhaba arkadaşlar kuzenimin benle ne zoru var bilmiyorum aramızda tam 12 yaş var 4 senedir baya samimi olduk evli kendisi, izin gününde yanına gidiyorum ama her gittimde beni üzüyor laf sokuyor ve ben üzülünce bundan zevk alıyor ben hep boşveriyorum ama her hafta aynı sizce sorunu ne teşekkürler
Ne diyor mesela?

Ne diyor mesela?
Herşeyi diyor aslında ama bugün tuz biber yaptı babama diger kuzeniniz kendisi 40 yaşında siyaset yüzünden faceden laf söylemiş boş yaşıyorsun falan nankör sün sen amca ki babam 55 yaşında çocuk azarlar gibi konşmş benim haberim yok bu kuzen bana söylüyor bende üzülünce gülüyor çok zoruma gitti hangi sine üzülsem doldum artık

Herşeyi diyor aslında ama bugün tuz biber yaptı babama diger kuzeniniz kendisi 40 yaşında siyaset yüzünden faceden laf söylemiş boş yaşıyorsun falan nankör sün sen amca ki babam 55 yaşında çocuk azarlar gibi konşmş benim haberim yok bu kuzen bana söylüyor bende üzülünce gülüyor çok zoruma gitti hangi sine üzülsem doldum artık
E görüşmek zorunda mısın böyle terbiyesiz biriyle

Merhaba arkadaşlar kuzenimin benle ne zoru var bilmiyorum aramızda tam 12 yaş var 4 senedir baya samimi olduk evli kendisi, izin gününde yanına gidiyorum ama her gittimde beni üzüyor laf sokuyor ve ben üzülünce bundan zevk alıyor ben hep boşveriyorum ama her hafta aynı sizce sorunu ne teşekkürler
IZın gununde yanına gıtme sende ohalde:)

ağzınız yok mu verin cevabını otursun
siz cevap vermedikçe coşmuş ne demek babanızı azarlamış
öyle bir laf söylerim ki magmaya sokarım onu terbiyesize bak :kahve:

Niye gidiyosun her hafta bikmiyor musun? Kadının başka isi gücü yok mu her izin gününde yanındasın.

Açık açık gelme diyemiyor,belki söylediklerine üzülüp gelmezsin diye canını yakacak şeyler söylüyor belli ki. Insan sürekli laf sokulan yere her hafta niye gider ki?

İşte boşverdiğin için oluyor hep bunlar. O lafı soktuğu an sen de onun ağzına tıkarsan lafı bir daha laf sokmaya kalkamaz :)

Her hafta aynı demişsiniz.
Her hafta elin evinde ne işiniz var? anlamadım?
Aşağılanmayı bile bile gidiyor musunuz_?

İyi de burada kötü niyet nerede

Söylemiş olanı anlatmış

Buna bence gereksiz yere üzülen yanı olayı abartan sizsiniz

Kuzen babanıza boş yaşıyorsunuz demiş eee ne olmuş diğer kuzen de bunu size anlatmış

Ne önemi var ki bunların Can'ınız sıkmaya değer mi

Kuzeninizin sorunu bir yana, sizin sorununuz ne asıl? Yoklama mı alıyorlar gitmeseniz? Madem böyle nahoş durumlar var ortada, her hafta her hafta ne işiniz var yanında?

Back
X