• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim neden böyle ?

Ne alaka? Yani akrabalık ilişkilerinden anlamam onu da belirttim bu arada. Ayrıca nasıl baskılamis olabilirim?

Kendiniz yaziyorsunuz baskindim diye. Kardes sahibi degilim, benim de kardeşim gibi olan 2 kuzenim var ve kiz kardeslik boyle bir şey degil.
Kimse çook sevdigi insana tokat atacak seviyeye gelmez durduk yere. Psikolojik başka problemleri varsa orasini bilemem.

Kenara çekip sormak çok saçma geldi ama yaptığı çok saygısızca. Ergenlik ve şımarıklık birleşmiş gibi. Bence çok yüzgöz olmayın. Mesafeli durun.
Yani ne bileyim arkadaşlarıyla sorun yaşadığını tahmin ettim . Az çok belli ediyordu içine kapanmasın bana anlatsın istedim . Annesi babası biraz sorunlu bir evlilik yaşıyorlar. Haddimi mi astım bilmiyorum. Ablalik yapmak istedim sadece

Yani ne bileyim arkadaşlarıyla sorun yaşadığını tahmin ettim . Az çok belli ediyordu içine kapanmasın bana anlatsın istedim . Annesi babası biraz sorunlu bir evlilik yaşıyorlar. Haddimi mi astım bilmiyorum. Ablalik yapmak istedim sadece
Hem ergenlik hem ailesi süreci yoğun yaşıyor olabilir. Sinirine gitmiş olabilir yaptığınız. Bence biraz mesafeli olun ona karşı yada boş bir anınızda hareketinin sizi üzdüğünü söyleyin

Kendiniz yaziyorsunuz baskindim diye. Kardes sahibi degilim, benim de kardeşim gibi olan 2 kuzenim var ve kiz kardeslik boyle bir şey degil.
Kimse çook sevdigi insana tokat atacak seviyeye gelmez durduk yere. Psikolojik başka problemleri varsa
O anlamda baskınlık değil Ablacığım. Önceden bana böyle tokat atamazdı mesela çünkü başına gelecekleri bilirdi . Yoksa onu niye baskılayayım ki

Hem ergenlik hem ailesi süreci yoğun yaşıyor olabilir. Sinirine gitmiş olabilir yaptığınız. Bence biraz mesafeli olun ona karşı yada boş bir anınızda hareketinin sizi üzdüğünü söyleyin
Kendi bilir seneye ortaokul bitirecek . Bazı şeyleri kendi kendine idrak etmesi lazım.

Siz bir soru sordunuz ve tokat attı, bu kadar mı? Tahmin ediyorum fazla sıkıştırdınız, ters cevaplar alınca itiş kakış oldu ve size vurdu. Otorite lazım, haddimi mi aştım, başına gelecekleri bilirdi... Bunlar nasıl cümleler böyle? Yaptıklarınızı masum bir şeymiş gibi anlatıyorsunuz. Ablalık taslamanın ötesindesiniz gibi geldi.

Ben bebek değilim benimle öyle konuşma, öpmeni istemiyorum, sen söyleyince doğru mu oluyor her şey, sana söylemek zorunda değilim... Benim de o yaşlarda kızım var ve kendi çocuğum bunları söyleyip bana mesafe koydu.

7. sınıfa gidiyorsa 13-14 yaşlarındadır. Vücut değişiyor, adet kıllanma başlayınca rahatsız mutsuz oluyorlar. Mahremiyet özel alan kavramı başlıyor, buna saygı gösterilmesini istiyorlar, sorgulanmayı sevmiyorlar. Siz biraz haddinizi bilin ve geri çekilin. İçine kapandı arkadaşlarıyla sorun yaşadığını tahmin ediyorum diyorsunuz ama bırakın da kendi gelsin size. Bir sorunun olursa gelip bana anlatabilirsin kimseye söylemem, yardım edebileceğim bir şeyse ederim söz vs. bunları söyleyin. Güvenebileceği biri olsun etrafında.

Ben de o yaşlardan geçtim böyle davranmadım demeyin her çocuk farklı. Benim iki kızım da aynı yaşlarda ergenliğe girdi ama farklı sorunları oldu.

O anlamda baskınlık değil Ablacığım. Önceden bana böyle tokat atamazdı mesela çünkü başına gelecekleri bilirdi . Yoksa onu niye baskılayayım ki

Ne gelirdi başına? Başına gelecekleri bilmek baskılamak değil mi?
Başına bir şey gelmeyeceğini bile bile size tokat atmaması lazım normalde.
Ergenlik, şımarıklık, sizin fazla üstelemeniz eklenmiş.
İlgilenmeyin bir süre.

Merhaba . 7. Sınıf kuzenim var . Kardeş gibi büyüdük. Kardeşim olmadığı için onu kardeş gibi gördüm ve hiçbir zaman halası değil hep ablasi oldum. Ama bu aralar çok değişti . Ergenlik etkisi mi bilmem. Yanına gitttigim zaman koşa koşa yanıma gelirdi . Sarılırdı. Simdi o yok gidiyorum bu da mı geldi diyor . Bu ne zaman geldi diyor . Hiç sarılma abla nasılsın demek yok. Önceden böyle değildi. Kenara çektim sordum kaç kere bir derdin mi var ablam dedim . Alnımın ortasına sak diye tokat attı. Misafirler var diye ses etmedim fazla mi şımartım acaba . Onu hep kardeş yerine koydum. Normal sakalasmamiza bile çok alınıyor çok kızıyor. Her şeye sinirli. Kardeşine bile.. neden böyle sizce ...

Bu akrabalık adlarını bilmiyorum bu arada ... yaş 18
Kuzensin halası değil

Back
X