Kuzenim & Nişanlım

• Konu Sahibi Konu Sahibi busem91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

busem91

Ziyaretçi
20 güne evleniyoruz ama ben sürekli nişanlımın gözlerinin hareketlerini takip etmekten sıkıldım

Kuzenimle olayı şöyle ; Kuzenimin 2 senelik beraberliği vardı(18 yaşında) 4müz buluşalım dediğimde ne gerek var demişti.2senelik beraberliği bittikten sonra hadi 3müz buluşalım demeye başladı :)) Daha sonra nişanlımı facebooktan ekledi.İnsan hisseder ya kendini göstermeye çalışıyor bellide ediyordu.Kavga etsek çok seviniyor evlenmemizi istemiyor.

Ve gelelim asıl konuya

Geçen gün nişanlımla tartışma yaşadık.İşte ben dedim ki arkadaşlarınla buluşalımmı o da hayır dedi(ayrı şehirlerdeyiz ve ben ailemle nişanlımın şehirine gitmiştim)hani gece kimlerle çıkıyorsun,muhabbet ediyorsun bilmek istiyorum gibisinden söyledim.Daha sonra tartışma anında ben sana diyormuyum kuzeninle daha yakından tanışmak istiyorum,evine gitmek istiyorum diye.Duyunca kan beynime sıçradı.Sizce ben bu kıskançlığı abartıyormuyum.Bendemi sorun var anlam veremiyorum bilmiyorumkismile

Normal değil arkadaşım da şöyle bence kuzeninizin yaklaışımından dolayı nişanlınızın bilinçaltına yerleşmiş.kuzeninizide daha yaşı küçük naptığının farkında değil bana göre

Ya bende küçüğüm ama kime nasıl davrancağımı bilirim.

kuzenin nasil biridir bilemiycem
ama nisanlinin verdigi bir örnek gibi gördüm ben
hani ben istemiyorum sende isteme orda verilen örnek
herhangi bir arkadasta olabilirdi ama sen kuzeninle vakit gecirdigin icin kuzenin olmus

iskillenmekte cok haklisin bence, bende olsam huylanirdim ALLAH icin.
kuzenini nisanlindan uzak tutmaya bak mümkünse.

kuzenin nasil biridir bilemiycem
ama nisanlinin verdigi bir örnek gibi gördüm ben
hani ben istemiyorum sende isteme orda verilen örnek
herhangi bir arkadasta olabilirdi ama sen kuzeninle vakit gecirdigin icin kuzenin olmus
tam tersine son zamanlarda pek zaman geçirmiyoruz kuzenimle

bu nasıl iştir böyle bence eşine sahip çık,
gerekirse de kuzeninle görüşme kuzenini kendine ve eşine uzak tut.
kuşkulanmakta elbette haklısın canım

Ee ne yapmalıyım şimdi bi çözüm öneriniz varmı?Çünkü içimde ki kurt yiyip bitiriyor beniiii ohaoldumsmile

herkezin ortak yorumu uzak tut nişanlın ile kuzenini apaçık olan bişey yok söylemek seni küçük düşürebilir. sadece sakin ol ve sabret ama uzak tut görüşmeyin beraberce.

Artık öyle bir devirdeyiz ki kuzen muzen herkes herşeyi yapıyor..
Nişalımla kavga edince seviniyor evlenmemizi istemiyor. vs yazmışsın.

Tüm bunlardan eminsen onları fazla biraraya getirmemeye çalış..diycem sana.
Bunu beceremezsen de sözle söyle kuzenine..yalnız kalmak istiyoruz, yalnız gezmek istioruz..gibisinden..

Nişanlın da kuzeninle birarada olmak isteyemez normal şartlarda..

Bu şekilde çözüm bulamabilirsin madem ortada anormal birşeyler dönüyor.

Bunlaraı yapmaktan da çekinme..

herkezin ortak yorumu uzak tut nişanlın ile kuzenini apaçık olan bişey yok söylemek seni küçük düşürebilir. sadece sakin ol ve sabret ama uzak tut görüşmeyin beraberce.

yanii..

bunu yapmaktan başka çare yok..
Uydur birşeyler biraraya gelmemeye çalış..

Kuzenine ilişkinizle ilgili sakın bir şey anlatma erkek arkadaşına da kuzeninden hiç bahsetme ve birbirlerinden uzak tut. Kuzenin de sizin ilişkinizle ilgili bir şey söylese ağzının payını ver otursun aşağı. Bu ne terbiesizlik ya küçükse küçük yani hiç alttan alma canım haddini bldirmek lazım bilmeyene kim olursa olsun.alsanaalsanasmile

bu işte bi gariplik var kesin.. dikkat et arkadaşım..

peki kuzenin davranışları nasıl nişanlına karşı?
biraraya geldiklerinde nasıl davranıyorlar?
3nüz beraberken seni unuttukları oluyor mu?
evlendikten sonra kuzeninle aynı şehirde mi yaşıycan yani sürekli göz önünde olcak mı bu kız?

çok soru sordum galiba :)

bir derdim var bölümüne taşı bence konunu.. daha çok yorum gelebilir..

Yani sürekli kendini gösterme çabasında kuzenim
Pek bir araya gelmediler ama normalde kibar olan kuzenim sapıtıp dengesizce konuşabiliyor ://
evlendikten sonra ankarada olcaz bi süre cnmm

sen mümkün olduğunca kuzenine nişanlından bahsetme,biraraya getirme yapacak şey bu sanırım şu anda

kuzenin sen ayrılınca seviniyor
nişanlın kuzenin evine gitmek onu tanımak istiyor :mymeka:
bu ne ilgi
yaşın küçük 91 doğumlusun galiba bence bu adam uğruna gençliğini yakma eğitimine bak

Kuzenini anladık da cidden nişanlının davranışları nasıl kuzenine karşı?CADIARZU

Kuzenini anladık da cidden nişanlının davranışları nasıl kuzenine karşı?CADIARZU

nişanlım bana bunu ben arkadaşlarını tanımak istediğim için karşılık amaçlı söylemiş sonradan tabi özürdiledi
ama işte ....

kuzenin sen ayrılınca seviniyor
nişanlın kuzenin evine gitmek onu tanımak istiyor :mymeka:
bu ne ilgi
yaşın küçük 91 doğumlusun galiba bence bu adam uğruna gençliğini yakma eğitimine bak

Nişanlımın bana bunu deme amacı benim ona arkadaşlarını tanımak istiyor demem.Bu yüzden bana böyle bi karşılık vermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…