Kuzenim & Nişanlım

• Konu Sahibi Konu Sahibi busem91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nişanlını bilemeyeceğim de kuzeninden ben de işkillenmeye başladım.
Ne demek canım, evlenmemizi istemiyor falan.
Akraba makraba. Kimseye güven olmuyor bu devirde.klava:
Tedbirini al canım.

Kuzeni nişanlından uzak tut da nişanlının da tavrı hoş değil.

Yanlız yaşın çok küçük bu ne acele evlilik için. Önce bir eğitimini tamamla,hayatını yaşa. Çok çabuk tüketceksin hayatını.

Ayrıca da iki yere birden konu açmışsın,yönetime bildir kapatsınlar birini

bence problem kuzende o bi anlık boşluğa düşmüş ve seninkine sarıo
valla yolarım ben öle kuzeniklava:

FACEBOOK A EKLEMEKTE NE OLUYOMUŞ BEN OLSAM SİLDİRİRDİM NİŞANLIMA :mymeka:

nişanlına kuzeninden asla bahsetme... bahsedersende kötü yönlerinden bahset.

kuzenine de nişanlım seninle gezmemden hoşlanmıyor havası ver. ikisi de biribirinden rahatsız olsun ve uzak dursun.

kendini hiç strese sokma.
pozitif ve eğlenceli ol. evlilikle iligili güzel şeylerden bahset.

inş. kuzennile aynı şehirde oturmayacaksındır.

Nişanlına söyle facebooktan silsin kuzenini. O zaman az da olsa anlar herhalde =)) Anlamasa da bozulacağı kesin =)

Ne demek kuzenini uzak tut?Evlilik karşılıklı taktik savaşı mı,eşin bekçiliğini yapmak mı?
Kuzenle görüşmek istiyorsan görüş,nişanlın da yan bakacak gibi geldiyse sana eski nişanlın olarak tarih sayfalarında kalsın..Bu ömür ha şuna baktı mı ha bakacak mı ile geçmez,yazıktır sinirlerine..Güven duymadığın kişi kuzenin mi nişanlın mı? Önce onu ölç kafanda...
Bu arada 91 doğumlusun sanırım.Evlilik bu yaşta çok zor be güzelim,ne acelen vardı?Daha kişilikleriniz yeni yeni oturuyor,çok tedirgin zamanlar geçireceksin gibi geldi bana evlenirsen.
Yine de karar senin,kolay gelsin..

Nişanlımın bana bunu deme amacı benim ona arkadaşlarını tanımak istiyor demem.Bu yüzden bana böyle bi karşılık vermiş.

Bence nne için değil neden onu söylediği önemli neden ayşe fatma deilde kuzenin
ayrıca kuzenınınde nişanlınında yaptığı ahlaksızlık bu ne yaa al sopayı elınne
döv o lazım bunlara

Kesinlıkle katılıorum ömür boyunca
etafndakı kadınlardan uzak tutmaya mı çalşcaksın bugun kuzenine yapan yarın komsuna yapar sen bu ilşkiyi gözden geçir bence ahlaksızlar yaa

arkadas benim yazacaklarimi aynen yazmis..ellerine saglik..guvenemedigin biri ile,aklinda soru isaretleri varken evlilik yapilmaz..eger aralarinda bir elektriklenme varsa, sen ne kadar uzak tutarsan tut,hatta siz evlendikden sonra aralarinda bir seyler mutlaka yasanir ( Allah korusun) bence nisanlinla acik acik konus ve kafandaki soru isaretlerinden , suphelerinden kurtulmadikca da kesinlikle evlenme..ne o bulunmaz hint kumasimi nisanlin..yoksa bu yasta evdemi kaldin..ne bu acele..evlenip bosacagina, nisandan ayril..evlilik disardan goruldugu gibi degil asla..guven olmadan da asla ve asla yurumez..bu suphelerinden annede bahsetmekten cekinme..buyukler daha iyi gozlemler..ailece bu evlilik olsunmu olmasinmi beraberce karar verin..asla kendi basina karar verme canim..bedeli cok agir olabilir..kiyamam sana..neler oluyor dunyada...

benim eski sevgilim şu an kuzenimle sevgili mafoldumben hiç kimseye güven yok uzak tut :2:

Tam okurken aynı şeyi düşündümkaydirigubbakcemile5... uzak tuttukça yasak aşk daha tatlı gelir sempatiksalakcinni

kesinlike katılıyorum,ömrün boyunca ondan bundan uzak tutmaya çalışamazsın ya eşini.Yapacak olan engel tanımaz.Eğer bu tarz şeylerini seziyorsan ve güvenemiyorsan evliliği aceleye getirme,evlendikten sonra bişeyler karıştırırsa çok fazla yıpranırsın

uzak tut onları ama baktın olmuyor yol ver gitsin...

Arkadaşlar hepinize çok tşkkr ederim.
Yalnız acaip karışığım (
20 gün var nikaha.Çok seviyorum onu vazgeçmek zor gibi geliyor
Çoğu zaman tartışma oluyor.Bilemiyorum açıkcası...Ama dediğiniz gibi
kafamda bu kadar soru işareti varken ve güvenmiyorken nasıl olcak bu (((

saçmalıyorsun.

Allahım anana babana sabır versin ne diyeyim...
Kimbilir nasıl razı oldular bu evliliğe...:a015:

Allahım yarebbim... Bu yaşta evliliği evcilik sanıp evvlenmeye kalkıyorsunuz ya... Sonra çoook başınızı taşlara vuracaksınız.....
Aman evde kaldın, sakın ayrılma evlen.....
Adam da kuzene mi bakıyor sağa mı bakıyor sola mı bakıyor kafanı kurtlar kemirsin dursun....

Böyle güvensizlikle evlilik mi olur?
Nişanlım kuzenime mi baktı yoksa kuzenim mi onu ayarttı diye hayat mı geçer Allah aşkına?
Çok iyi düşün diyeceğim ama sen evlilik heyecanından gözünü kapatmışsın her şeye.
Kolay gelsin demek düşer bize de...

aynen öyle arkadasın dediklerinin hepsine katılıyorum kuzenin sonuçta kanın canın belki sen evlenecegin için seni kıskanıyor olabilir o yüzden nişanlına yaklaşıyor olabilir herkes kuzenini uzak tut diyor ama bence önemli olan erkek senin nişanlının tavırları nasıl?yarın bir gün hiç mi bir araya gelmiyeceksiniz düğünlerde falan filan sen aynı sehirde oturmasan bile kuzenin sonuçta sana gelmek isteyince sehir dısındasın senin evinde kalmayacak mı bence sen nişanlını gözden geçir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…