Kuzenim & Nişanlım

• Konu Sahibi Konu Sahibi busem91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kalbınde bır suphen varsa kesınlıkle dön dolaş evet demeden bıdaha eleye eleye dusun..gerekırse nısanı at ve bıraz zamana bırak .. bakalım n olacak...aynı ornegı ustuste yasadık...

kadının bırı enıstem den 12 yas kucuk,sureklı enıstemden bahsedıyor ablama(12 yıllık evlıler ve 3 cocukları var)bır oldu 2 oldu ..neyse yegenlerıme annenız sıze bakamıyor ah sız benım cocuklarım olsaydınız demeler,enıstemın marketı var hemen apartmanımızın onunde ona cay corba borekler falan yapıp goturmeler,gozumuzun ıcıne baka baka en sonunda ablam dedı kızım sen ne yapmaya calısıyon...bı kocan 4 yasında oglun var edebınle otur ..kocamada musallat olma dedı..yaklasık 6 ay bu bole surdu ..ama bız nasıl guvenıyoruz enısteme..ve olan coktan olmus bıle...ılsıkılerının oldugu ortaya cıktı..ablamın yuvası yıkıldı...

gelelım bana evlenmeden yaklasık 20 gun kadar evveldı.. nısanlım la hep kavga dovus gurultu aramızdan eksık olmazdı ..gorucu usulu ıle evlendırılıyorduk..ama hep bunların evlendıgımız zaman gececegını dusunerek devam edıyordum.. ama evlendıkten 20 gun sonra agzımdan kanlar gele gele dovuldum ve kapı onune kondum,gordum kı ,dugunume surda az zaman kaldı ,ınsanlara ne derım,nasılsa duzelır,dıyerek yaptıgım ve (onca içerlerde yatan guvensızlık ,sevgısızlıge ragmen evet deyısım)2.5 ay sonra bosanmayla sonuclandı..

SONRA KAFANI VURMAK ISTEMIYORSAN ONUNE GEC BISEYLERIN...O SENDEN VE SENIN ONUNDEN GECMEDEN...!

bencede kesinlikle uzaktut sende görüme onla bende kızardım yaa

:roflol::roflol::roflol: süpersin canım yaa hoşuma gitti sölediklerin

ben olsam o kuzenimle bi qüzel kavqa eder alsanaalsanasmile
bir daha da onunla konuşmazdım
nişanlımlada ciddi ciddi bu durumdan rahatsız olduğumu anlatırdım

hım kotu bır durum
yanlız bır kadını bır erkege kotuleyınce o erkek ona daha cok yonelır
yapacagın sey nısanlına yuzde yuz guvenıyorsan
kuzenını hayatından cıkarman
hatta annenın bıle haberı olsun bence
eger annene ortalıgı katmayacagına ve konuyu senın lehınde cozecegıne guvenıyorsan
kuzenının evıne gıtmeyın
ama bısey soylemeden etmeden gıtmeyın baska seylere cek ılgısını

yuh diyorum ya nişanlınız bunu size nasıl söyler :s kesinlikle bir şeyler var bariz belli kuzenini uzak tutmaya çalış hatta kuzenine bu kadar taviz bile verme ama bu kuşku hep sende kalcak sahsen ben olsam kalırdı yani allah yardımcın olsun.

kuzeninle görüşmeyin yoksa tehlike çanları çalıyor.....

durum vahimleşmeden kuzeninle samimiyeti en aza indir hiç görüşmeme olmaz ama en azından samimi olmaa bence kuzenin niyeti bozmak üzere haberin olaaa

kuzenini mümkünse hayatından çıkar yaklaştırma yakınınıza
o yaşlarda meraklıdırlar evli erkeklere
macera heyecan ego tatmin etme telaşı vardır onda şimdi
ilerde pişman olur ama işte..

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı tşkkr ediyorum.Şimdi ben Nişanlımla bu konuyu nasıl konuşmalıyım ?..Nasıl yaklaşmalıyım bu duruma mafoldumben

kuzenini hayatından ve nişanlından uzak tut..olanları ilişkini ona anlatma..aksine çok mutlu olduğunuzu bilsin nişanlında eğer karşılık veriyosa şu nişanlılık evresini bi daha gözden geçir derim

kocaman insanlar bunlar cocuk degiller, eger gercekten iclerinde böyle birsey varsa siz engel olamazsiniz..onlari siz birbirlerinden uzak tutsaniz bile icinde olan yine bir sekilde yapar ..ozaman bir ömür boyu birbirlerine göstermemeniz gerekiyorki böyle birsey mümkün degildir her an kontrol etme sansiniz yok..
Sizinki umarim bir kuruntudan ibarettir.. Sonucta nisanlinizmis böyle birseyin dile gelmesi cok kötü bir durum.. olaylari takip edin egerki böyle birsey varsa evlenmeden önce 2 kere daha düsünün diyorum ben

Peki bu durumu nişanlıma hangi dille anlatmalıyım _?

kesinlikle kuzen dediğin iğrenç insanı hayatından beyninden çevrenden çıkar , bir insan 7 sinde ne ise 70 inde de o olur , böyle insanları hayatından çıkar uzaklaş tavrını koy .. nişanlına gelince şüphelerin varsa bilemiyorum ne kadar süredir tanıyorsun nişanlını, neden okumak yerine evlenmeyi seçtin bu soruların cevabı sende .. hakkında hayırlısı olsun

nişanlına şöyle izah et ben üzüldüğümde kuzenimin mutlu olduğu içinden kıs kıs güldüğünü içten pazarlıklı olduğu farkettim , kişiliğinin tam oturmadığını farkettim ve artık onu hayatımda istemediğimi farkettim onu hayatımda istemiyorum beni üzen birinin seninle de görüşmesini istemiyorum diyebilirsin

bence bunu ona belli etme kendine güveninin olmadığını sanacak, ya da bi tartışma anınızda bu zayıf noktanı kullanabilir.
benim tavsiyem en iyisi bu konudan bahsetme ama kuzenini de hayatından çıkar
bu kız seni iyi kıskanmış anlaşılan eşinle aranı bozamasa bile başka yerlerden çıkarmaya çalışacak.
uzak tut hayatından öte gitsin..

ha aklıma gelmişken şunu da söyleyeyim benim de bir kuzanim vardı ben 14 yaşlarında falandım aramızda 2 yaş vardı o zaman bir hadise yaşadım ve onu hayatımdan çıkardım hiç görüşmem annemgile herkese anlttım yaptığı hareketleri herkes bilsin nasıl biri olduğunu niye saklayayım ki .. ALLAH affetsin ben ALLAHA havale ettim .. istemiyorum öyle insanları hayatımda ..

umrunda olmadığını görürse vay be kadına bak nasıl da aşmış kendine nasıl da güveniyor der, yani ben olsam öyle derdim, ama ona belli etmeden kuzenini uzaklaştırmalısın

aslında doğru nişanlına sızdırmadan onu hayatından çıkarabilirsin ama facefookta var dedin oradan görüşebilir nişanlınla seni üzmek için , nişanlının bilmesi iyi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…