kalbınde bır suphen varsa kesınlıkle dön dolaş evet demeden bıdaha eleye eleye dusun..gerekırse nısanı at ve bıraz zamana bırak .. bakalım n olacak...aynı ornegı ustuste yasadık...
kadının bırı enıstem den 12 yas kucuk,sureklı enıstemden bahsedıyor ablama(12 yıllık evlıler ve 3 cocukları var)bır oldu 2 oldu ..neyse yegenlerıme annenız sıze bakamıyor ah sız benım cocuklarım olsaydınız demeler,enıstemın marketı var hemen apartmanımızın onunde ona cay corba borekler falan yapıp goturmeler,gozumuzun ıcıne baka baka en sonunda ablam dedı kızım sen ne yapmaya calısıyon...bı kocan 4 yasında oglun var edebınle otur ..kocamada musallat olma dedı..yaklasık 6 ay bu bole surdu ..ama bız nasıl guvenıyoruz enısteme..ve olan coktan olmus bıle...ılsıkılerının oldugu ortaya cıktı..ablamın yuvası yıkıldı...
gelelım bana evlenmeden yaklasık 20 gun kadar evveldı.. nısanlım la hep kavga dovus gurultu aramızdan eksık olmazdı ..gorucu usulu ıle evlendırılıyorduk..ama hep bunların evlendıgımız zaman gececegını dusunerek devam edıyordum.. ama evlendıkten 20 gun sonra agzımdan kanlar gele gele dovuldum ve kapı onune kondum,gordum kı ,dugunume surda az zaman kaldı ,ınsanlara ne derım,nasılsa duzelır,dıyerek yaptıgım ve (onca içerlerde yatan guvensızlık ,sevgısızlıge ragmen evet deyısım)2.5 ay sonra bosanmayla sonuclandı..
SONRA KAFANI VURMAK ISTEMIYORSAN ONUNE GEC BISEYLERIN...O SENDEN VE SENIN ONUNDEN GECMEDEN...!