Kuzenim & Nişanlım

• Konu Sahibi Konu Sahibi busem91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
face hesabı yokmu nişanlının sil onu görüşmeyi kes kuzeninle çok açık net ol hareketlerinle ve konuşmalarınla o kuzen bende olsaydıklava: allahtan bende değil

hamileyim mi demiş ben orayı atladım mı , buse nişanlına hamileyim mi demiştin ?

önceki konusunda nişanlısına hamileyim hemen nikah yapmamız lazım demiş daha sonra da pişman olmuş anlatmış gerçegi :)))

önceki konusunda nişanlısına hamileyim hemen nikah yapmamız lazım demiş daha sonra da pişman olmuş anlatmış gerçegi :)))

garip lmaz: , neyse hayırlısı diyelim , bence bu nişanlılık evresini biraz daha uzatmakta fayda var , çünkü evlilik çocuk oyuncağı değil , ay sıklıdım bırakayım diye birşey yok ağır sorumluluklarıyla hayatın gerçekleriyle baş edebilmektir evlilik .. hayırlısı diyorum ..

face hesabı yokmu nişanlının sil onu görüşmeyi kes kuzeninle çok açık net ol hareketlerinle ve konuşmalarınla o kuzen bende olsaydıklava: allahtan bende değil

var ama şuan zaten ekli değiller.ahh ahh

senin kuzen aynıı benim kuzen gibi :mymeka:
kızın sana gıcığı var bence aklinialirimsmile senden intkam almak istiyodur belki
neyin intikamı dersen kıskançlık canım hihoyyyt

şu kıskançlık berbat bişeyyyyyyy

kıskanılcak hiçbişey yapmadım ki ben anlamıorumm

haklısınız galibaboshayallersmile

Yapabileceğin en mantıklı şey nişanlını karşına alıp evlilikle ilgili tereddütlerim var diye konuya başlayıp içinizi biraz dökmek zaman kötü felan gibisinden. Kuzeninize gelince nişanlınızla ilgili hiç bir şey anlatmayın kendinizden de mümkünse nişanlınızdan da uzak tutun. Hatta nişanlınıza onunla çok yakın olmak istemediğinizi onun bi ayıbını yakaladığınızdan dolayı ilişkinizin sadece merhabadan ibaret olacağını kendisininde bu konuda hassas olup sizin gibi davranması gerektiğini söyleyin. Ama emin olmadan evlenmeyin. Ne insanlar var ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…