Kuzenim sevgilisiyle birlik olup kucumsediler beni????

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Canim cok sıkkındı kuzenimi aradim anlattim tamam eve gecincc ariycam dedi cok yakinizdir o okuyo suan her derdini anlatir bende ona sık sık sevgili degistirir kimseyi sevmez . Yaninda sevgilisi ve ev arkadasi vardi görüntulu aradi sevgilisiyle tanistirmak icin . Neyse konustuk ve 3 ü birden benimle dalga gectiler calistilar hahah cocuk sana cevap vermemis rezil olmussun nasil aradin fln diye bende telefonu suratina kapatip . Kuzenime mesaj attim ben sana derdimi anlatıyorum iki gunluk cocukla birlikte dalga geciyosun dedim oda bende senin iki günlük cocuk icin uzulecegini dusunup ciddiye almadim onlarda yanimdalaardi anlattim kimse seninle dalga geçmedi sinirini benden cikartma dedi . Bende sen herzaman uzuluyosun ya iki gunluk insanlar icin senelerini mi verip uzuluyosun ne hissettiğimi nerden biliyosun insan yerine koyup seni aradim dedim oda haklsiin dusunemedim fln dedi bende iki gun sonra basina gelir nasil olsa bende sana gulerim dedim .
Bu nasil insan okadar sinirlendim ki oturup agladim ya iki gunluk adamla karsimda kahkahayla gulup dalga gecti ....

Ayıp etmiş sanırım biraz çünkü siz ciddiye alıp anlatmışsınız. Umarım araniz düzelir

Yaninda sevgilisi varken konusmak yerine uygun bir zamanda konusuruz deseymissiniz keske. Yaninda sevgilisi var diye simarip suyunu cikartmis belliki

Back
X