Kuzenim ve Arkadaşım..

Ben olsam asla karismam. Kuzeninizin esi kabullenip hayatina devam eder mutlu mesut,hic bir sey olmamis gibi. Arkadasiniz da esinden bosanip o evli adam senin bu evli adam benim takila da bilir,herkes aklanir,yoluna baska sekillerde devam eder, siz de aileyi birbirine dusuren fitne fesat kuzen olarak anilirsiniz. Ki bence hic lazim degil boyle seyler, saliverin iplerini ikisinin de

Arkadaşınız gerçekten duygusal psikolojik açıdan çökmüş dibe vurmuş ruh haliyle kuzeninizle tanıştı. Davalarında yardımcı oldu işi gereği samimi davrandı ve arkadaşınız o ruh haliyle kendisine iyi davranan bu erkeği kendisine sığınak gördü. Normalde terapistler yaşar bu durumu ama kuzeniniz kadıncağızın o zor durumunu istismar etmiş. Eşine ihanetinin rezilliğini söylemiyorum bile. Cidden bu olayda kızılacak kişi kuzeniniz mesleğini kötüye kullanmış.

Mayası bozukmuş psikolojisi değil paraya telefona kendini satmış

Hemde ne zor durumda bırakmak bende hala eşi birşey yaparsa diye düşünüp endişe ediyorum, 20 yılda hic tanıyamamısım ona üzüldüm
Ah varya şu ahlaksız kadının eşi olacak tipte biraz akıl olsa, madem arada maddi anlaşmazlıkta var, şimdi beş kuruş vermeden üstelik sağlam bir tazminat ile hem o avukat bozuntusunu hemde o kadını doğduğuna pişman edebilir.
Hamile eşini aldatan avukat müvekkili ile ilişki ile yaşadığı için belki bunada bir yaptırım vardır. Sonuçta boşanma davanı gördüğün birisi ile birlikte olmak mesleki açıdan normal olmasa gerek.

Yarabbelalemin yaşadıkça neler görüyoruz, neler duyuyoruz. Hani bişey demiyim diyor insan ama mesleği o...pu olandan değil karakteri o...pu olandan korkacaksın.

valla bana ikisinin de sana sıçrama ihtimali var gibi geldi. ben olsam karışmam. kuzenin tam bir profesyınel avcı. sen yeni öğrenmişsin o yüzden şaşkınsın. karısı biliyor bile olabilir.
Kuzenim icin de çok şaşkınım gercekten ,aile icinde öyle düzgün , yardımsever bir profili var ki, birde çocuklarıyla eşiyle çok ilgili bir baba eş diye bilinir. Esi bilmiyordur , yani biliyorsa nasıl iyi gözükebiliyorlar o kadar

Dediğiniz gibi de olsa istismar ettirmemeliydi kendini, paranın ve ilginin yüzü sicak geldi muhtemelen ve arkadaşım kuzenimin eşini falan tanıyor, kadının hamile olduğunu biliyor yani ne bekliyor ki bu ilişkiden

Eşine birsey söyleyemem bu süreçte ne diyeceğim eşin seni en yakın arkadaşımla aldatıyor hem onlarida ben tanıştırdım ama kuzenimle konuşmak istiyorum, ne bileyim utanirda birakir görüşmeyi belki

Genelde aldatan erkekler eşine daha iyi davranmaya başlar diye duydum ben aslında çünkü ne nane yediği belli olmasın diye. Allah kuzeninin esine sabır versin. Kuzeninizle konuşun bence de eşine söylemekle tehdit edin yanlış olduğunu söyleyin. Ve bence esine söylemeden önce lafını dinleyeceği başka birine diyin bu sırrı tek başınıza yüklenmeyin. Sizin konuşmanız belki etki etmez ama saydığı biri konuşursa belki hatasını anlar. Çok zor bir durum Allah kimseyi o duruma dusurmesin.ama eşinin de bunu bilmeye hakkı var. Kim olsa öğrenmek ister

Allah akıl fikir versin, ikisi de yetişkin kisiler yaptiklari işin sorumluluğunu alacaklar artık.
Eşi psikopatmis nasıl cesaret ediyor gibi bişey okudum,psikopat olmasa farklı mı olacak sanki.

Allah akıl fikir versin, ikisi de yetişkin kisiler yaptiklari işin sorumluluğunu alacaklar artık.
Eşi psikopatmis nasıl cesaret ediyor gibi bişey okudum,psikopat olmasa farklı mı olacak sanki.
Eşi normal biri olsada olmaması gerekiyor elbette ama eşi ögrenirse neler olabileceğini düşünerek böyle bir seye cesaret etmezdi belki

Olay ortaya çıkarsa arkadaşınız nafaka alamayacağını bilmiyor mu?
Ben ikisiyle de görüşmeyi keserdim sanırım.

Igrenç .Kuzeninize o adam seni öldürür deyin .....
Terbiyesizler .
Birine ne zaman yardim etsem pisman oluyorum .
Devir yardim etmeme devri .

Terbiyesizler.Hamile kadına söyleme günahtır.Arkadaşına söyle ailene anlatırım de.

Olay ortaya çıkarsa arkadaşınız nafaka alamayacağını bilmiyor mu?
Ben ikisiyle de görüşmeyi keserdim sanırım.
Biliyor tabi ki ama nasil bu kadar rahat olabiliyor bilmiyorum, arkadaşımla görüşmeyi düşünmüyorum kuzenimle birebir bu görüşmemiz zaten olmuyor

Igrenç .Kuzeninize o adam seni öldürür deyin .....
Terbiyesizler .
Birine ne zaman yardim etsem pisman oluyorum .
Devir yardim etmeme devri .
Kuzenim adamın ne tür bir tip oldugubu gayet iyi biliyor. Gerçekten o kadar pişman oldum ki ben bu arkadaşım ise bu işe başladığında minibüse binecek parası olmadığını bildiğimden o istemeden para yolladım hesabına , boşanma sürecinde diye surekli destek olmaya calistim onun beni soktuğu duruma bak evli kuzenimle birlikte ol , düşündükce daha çok sinirleniyorum

arkadaşın belki avukatlık ücretini ödüyordur..ben olsam karışmazdım...

Kuzenınle konus ve yaptıklarının ahlaksızlık oldugunu soyle. O arkadasına da pes dıyorum yanı bu kadat kötü kalpli olunmaz. Hamile kadına yapılır mı bu. Yani hayatımda ilk defa bunu soyluyorum ama o psikopat kocasından yedıgı tum dayakları hakedıyormus. Önce arkadasımı uyarır kuzenımden ayrılmazsa psıkopat kocasına soylemekle tehdıt ederım baktım yıne işe yaramadı kocasına söylerim gerisini o düşünsün . Bazı insanlar baslarına gelen herşeyi hakedıyor resmen sinirden nevrim döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…