- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
Ben ilk etapta kuzenimle konuşacağım, umarım bitirir bu sacma durumu, arkadaşımın nasıl bu kadar rahat davranabildiğini bende anlamadım yani bizzat kıskançlık yüzünden yedigi dayakları bilmesem kendi abartıyordu diyeceğim..Bence susmayin susarsaniz gunahsiz insanlarin gunahina girersiniz,merhametten maraz dogar derler ya ayni o hesap olmus...Kuzeninizle oncelikle bu durumu konusun ince bir ayar cekin iflah olucak gibi durmazsa eger aile buyuklerini devreye sokun,olmadi uzgunum ama bence esine bile soyleyin,hamile tamam ama esi tarafindan aldatildiginida bilmeli,bence esi haric kimse bu meseleyi kokunden cozemez,ayrildik derler gizli sakli yine yapicaklarini yaparlar.Kadina gelince ben kiskanc bur babanin elinde buyudum annem gercekten bu huyundan cok cekti,bu kadin henuz boyle bir adamdan henuz bosanmadan hangi cesaretle boyle bir ise kalkabiliyor?
Yani arkadaşımın bizzat hakettiği muamele bu eşine söylemek ama buna cesaret edenem açıkçası ama bu ilişkiye devam ederse bir sekilde öğrenir esi çünkü sürekli pesinde dolanıyorKuzenınle konus ve yaptıklarının ahlaksızlık oldugunu soyle. O arkadasına da pes dıyorum yanı bu kadat kötü kalpli olunmaz. Hamile kadına yapılır mı bu. Yani hayatımda ilk defa bunu soyluyorum ama o psikopat kocasından yedıgı tum dayakları hakedıyormus. Önce arkadasımı uyarır kuzenımden ayrılmazsa psıkopat kocasına soylemekle tehdıt ederım baktım yıne işe yaramadı kocasına söylerim gerisini o düşünsün . Bazı insanlar baslarına gelen herşeyi hakedıyor resmen sinirden nevrim döndü.
Bence arkadasından once o hamıle kadıncagızı dusun zira arkadasın senı hiç düşünmemıs bu rezıllıklerı yaparken. Kocasına soylemekle tehdıt et o zaman ve cok cidsi oldugunu soyle. Kadın kocasından korkmuyor bunları yaparken de sen nıye korkuyorsun arkadasım. Hakedıyor yasadıklarını bu kadın.Yani arkadaşımın bizzat hakettiği muamele bu eşine söylemek ama buna cesaret edenem açıkçası ama bu ilişkiye devam ederse bir sekilde öğrenir esi çünkü sürekli pesinde dolanıyor
Inanin sizle ayni duygu ve cumleleri dusunuyorum ama tutayim.yine kendimi dedim. Hak etmis gercekten yasadiklariniKuzenınle konus ve yaptıklarının ahlaksızlık oldugunu soyle. O arkadasına da pes dıyorum yanı bu kadat kötü kalpli olunmaz. Hamile kadına yapılır mı bu. Yani hayatımda ilk defa bunu soyluyorum ama o psikopat kocasından yedıgı tum dayakları hakedıyormus. Önce arkadasımı uyarır kuzenımden ayrılmazsa psıkopat kocasına soylemekle tehdıt ederım baktım yıne işe yaramadı kocasına söylerim gerisini o düşünsün . Bazı insanlar baslarına gelen herşeyi hakedıyor resmen sinirden nevrim döndü.
O niye korkmuyor bu kadar rahat bilmediğim şeyler var belki de diyorum artik arkadasima olan tum güvenim yıkıldığı için hersey olabilir diyorum, onu da eşine söylerim diye arayacağım, kendini düşünmeyen insani ben niye dert ediyorsam..Bence arkadasından once o hamıle kadıncagızı dusun zira arkadasın senı hiç düşünmemıs bu rezıllıklerı yaparken. Kocasına soylemekle tehdıt et o zaman ve cok cidsi oldugunu soyle. Kadın kocasından korkmuyor bunları yaparken de sen nıye korkuyorsun arkadasım. Hakedıyor yasadıklarını bu kadın.
Bilmiyorum, arkadaşımla kuzenimin arasında 15 yaş var, kuzenim meslegi geregide daha temkinli olmalı aslında, arkadaşımın evliliğini zaten gözden çıkarmış boşanma aşamasında, kuzenimin eşi hamile, nasıl bu kadar fütursuz davranabiliyor bende anlamis degilimKuzeninizin kafası almıyor mu olanları ya da olacakları?
İlk basta anlatmadı ben çok ısrar ettim mecburen anlattı, konuşmanın dışında ne yapabilirim bilmiyorum, ikisininde eşine söyleyebilirim evet ama sonucta suçlu ben olabilirim, kuzenimin esinin ayrılacağını hic sanmıyorum belki daha oncede aldattı karısınıBirde nasil utanmaz gelip anlatiyor yedigi naneyi insan bir cekinir
Ayrica konusmak falan da ise yaramaz cocuk mu bunlar? Tamam deyip devam ederler ruhunuz bile duymaz...
Kuzeniniz fütursuz değil profesyonel. Muhtemelen defalarca bu tip ilişkileri oldu. Zaten bir doktor erkekler bir de avukat erkeklerin sadik olanini pek az gordum duydum. Hiçbir tavsiye veremiyorum. Bu saatten sonra sonuc ne olsa iciniz sogumayacak. Burda siz de aldatilan taraftasiniz maalesef.Bilmiyorum, arkadaşımla kuzenimin arasında 15 yaş var, kuzenim meslegi geregide daha temkinli olmalı aslında, arkadaşımın evliliğini zaten gözden çıkarmış boşanma aşamasında, kuzenimin eşi hamile, nasıl bu kadar fütursuz davranabiliyor bende anlamis degilim
Kuzeninle konuş önceMerhaba hanımlar
Şuan cok üzgün ve şaşkınım. Benim bir çocukluk arkadaşım var 20 yıldır en yakın dostlarımdan biridir. 8 yıllık çok sorumlu bir evliligi vardı, eşinden defalarca siddet gördü,esi psikopat derecesinde kıskanç bir adamdi. En son altı ay önce arkadaşımı hastanelik edene kadar dövdü maalesef , darp raporu alıp bosanma davasını açtı arkadaşım ama eşi asla bosanmayı kabul etmiyor, mal paylaşımı mevzuları var ve dava uzun sürecek gibi duruyor.
Benim evli 2 cocuklu avukat bir kuzenim var kendisi 45 yaşında, bana üniversiteyi okurken çok yardımı dokunmuş cok sevdiğim bir abimdir. Arkadaşım boşanmaya karar verince ben kuzenimden davaya bakması için yardım istedim, arkadasim normalde avukat masraflarinın karsılayacak durumda değil, kuzenim benim icin kabul etti ve başından beri davayla o ilgileniyor, bu süreçte arkadaşıma bir hukuk bürosunda iş buldu, bende nasil mutlu oldum, kuzenime teşekkür icin aradim falan çünkü arkadaşımın çalışmaya çok ihtiyacı vardı.
Ben bu alti aylik süreçte doğum yaptım, arkadaşım ise girdi derken yüzyüze çok sık görüsemedik ama telefonla hep iribat halindeydik. Bugün arkadaşım bana geldi, elinde son model bir telefon o telefonu normal şartlarda kendisinin alma ihtimali hic yok , konu telefondan açıldı hayatında biri var anladım kim olduğunu söylemek istemedi ama ben çok israr edince kuzenimle 3 aydır birlikte olduklarını öğrendim malesef.. Kuzenimin eşi suan üçüncü çocuklarına hamile, dünya tatlısı bir insan. O kadar üzüldüm ve sasirdim ki size anlatamam, ikisi de beni inanılmaz hayal kırıklığına ugratti.
Arkadaşımın evli bir adamla birlikte olması ki kendiside resmi olarak hala evli ve kuzenimin hamile karısını aldatması, arkadasima çok kızdım, çok ağır konuştum.
Ve arkadaşlar arkadaşımın eşi , hayatında biri olduğunu ögrenirse arkadasımı öldürür yani gerçekten öldürür, adam zaten normal bir adam degil, surekli arkadaşımı rahatsız ettigi için uzaklastirma kararı almışlar.
Bu durumu esim dahil kimseye anlatamam ama ne yapacağım, ayrılmaları için çünkü işin sonu çok kötüye gidebilir. Kuzenimin esine şuan aldatıldıgını farkli yollardan söylesem büyük ihtimalle ayrılmayacak ama bilmeyede de hakki var diyorum hamile haliyle arkasindan neler dönüyor kadının. Kuzenimle konussam mı bu saçmalıgı bitirsinler diye ne yapsam bilemedim, bana bir akıl verin..
Böyle bir konunun yalanı olmaz ki, az önce mesaj atmış arkadaşım eşimden insanlık adina hiçbir şey görmedim kuzenin bu yasima kadar ilk defa bana kendimi degerli hissettirdi diye, sinirimden ölecegimArkadaşınız yalan söylüyor olamaz değil mi? Çok saçma çünkü. Kim böyle aşağılık bir durumu itiraf edebilirki. Çok arsız olmak lazım.a
Senın dert etmen gereken tek kişi o hamile kadın. Allah korusun ogrenınce cocugu bıle dusebılır.O niye korkmuyor bu kadar rahat bilmediğim şeyler var belki de diyorum artik arkadasima olan tum güvenim yıkıldığı için hersey olabilir diyorum, onu da eşine söylerim diye arayacağım, kendini düşünmeyen insani ben niye dert ediyorsam..
Aman sakinEvet yani herşeyi bekleyecegim biri, adam olmayan şeyleri kiskanip arkadasımı defalarca dövdü , bu durumu öğrense ikisine de herşeyi yapabilir Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?