Kuzenim ve Arkadaşım..

Bence susmayin susarsaniz gunahsiz insanlarin gunahina girersiniz,merhametten maraz dogar derler ya ayni o hesap olmus...Kuzeninizle oncelikle bu durumu konusun ince bir ayar cekin iflah olucak gibi durmazsa eger aile buyuklerini devreye sokun,olmadi uzgunum ama bence esine bile soyleyin,hamile tamam ama esi tarafindan aldatildiginida bilmeli,bence esi haric kimse bu meseleyi kokunden cozemez,ayrildik derler gizli sakli yine yapicaklarini yaparlar.Kadina gelince ben kiskanc bur babanin elinde buyudum annem gercekten bu huyundan cok cekti,bu kadin henuz boyle bir adamdan henuz bosanmadan hangi cesaretle boyle bir ise kalkabiliyor?

Ben ilk etapta kuzenimle konuşacağım, umarım bitirir bu sacma durumu, arkadaşımın nasıl bu kadar rahat davranabildiğini bende anlamadım yani bizzat kıskançlık yüzünden yedigi dayakları bilmesem kendi abartıyordu diyeceğim..

Yani arkadaşımın bizzat hakettiği muamele bu eşine söylemek ama buna cesaret edenem açıkçası ama bu ilişkiye devam ederse bir sekilde öğrenir esi çünkü sürekli pesinde dolanıyor

Yani arkadaşımın bizzat hakettiği muamele bu eşine söylemek ama buna cesaret edenem açıkçası ama bu ilişkiye devam ederse bir sekilde öğrenir esi çünkü sürekli pesinde dolanıyor
Bence arkadasından once o hamıle kadıncagızı dusun zira arkadasın senı hiç düşünmemıs bu rezıllıklerı yaparken. Kocasına soylemekle tehdıt et o zaman ve cok cidsi oldugunu soyle. Kadın kocasından korkmuyor bunları yaparken de sen nıye korkuyorsun arkadasım. Hakedıyor yasadıklarını bu kadın.

Inanin sizle ayni duygu ve cumleleri dusunuyorum ama tutayim.yine kendimi dedim. Hak etmis gercekten yasadiklarini

O niye korkmuyor bu kadar rahat bilmediğim şeyler var belki de diyorum artik arkadasima olan tum güvenim yıkıldığı için hersey olabilir diyorum, onu da eşine söylerim diye arayacağım, kendini düşünmeyen insani ben niye dert ediyorsam..

Birde nasil utanmaz gelip anlatiyor yedigi naneyi insan bir cekinir
Ayrica konusmak falan da ise yaramaz cocuk mu bunlar? Tamam deyip devam ederler ruhunuz bile duymaz...

Kuzeninizin kafası almıyor mu olanları ya da olacakları?
Bilmiyorum, arkadaşımla kuzenimin arasında 15 yaş var, kuzenim meslegi geregide daha temkinli olmalı aslında, arkadaşımın evliliğini zaten gözden çıkarmış boşanma aşamasında, kuzenimin eşi hamile, nasıl bu kadar fütursuz davranabiliyor bende anlamis degilim

Birde nasil utanmaz gelip anlatiyor yedigi naneyi insan bir cekinir
Ayrica konusmak falan da ise yaramaz cocuk mu bunlar? Tamam deyip devam ederler ruhunuz bile duymaz...
İlk basta anlatmadı ben çok ısrar ettim mecburen anlattı, konuşmanın dışında ne yapabilirim bilmiyorum, ikisininde eşine söyleyebilirim evet ama sonucta suçlu ben olabilirim, kuzenimin esinin ayrılacağını hic sanmıyorum belki daha oncede aldattı karısını

Kuzeniniz fütursuz değil profesyonel. Muhtemelen defalarca bu tip ilişkileri oldu. Zaten bir doktor erkekler bir de avukat erkeklerin sadik olanini pek az gordum duydum. Hiçbir tavsiye veremiyorum. Bu saatten sonra sonuc ne olsa iciniz sogumayacak. Burda siz de aldatilan taraftasiniz maalesef.

İkisiyle de iletişimi kesin. Siz hiç karışmayın. Bak bir kere insanlık yapmışsınız kullanmışlar. Şimdi de insanlık yapayım dersiniz olay en sonunda sizin başınızda patlar. Bu arkadaşınız varya kocası öğrense beni sevde88 tanıştırdı bizi o kaynaştırdı bile diyebilir.

Burda bir çok akıllı kk kadını size çok doğru bir fikir vermiş. Bende onlara katılıyorum. Kesinlikle kuzeninizi arayın ve allah ne verdiyse söyleyin. Arkadaşınızı da arayıp en kısa sürede buna son vermezse kocasına durumu anlatacağınızı söyleyin

Kuzeninle konuş önce

Arkadaşınız yalan söylüyor olamaz değil mi? Çok saçma çünkü. Kim böyle aşağılık bir durumu itiraf edebilirki. Çok arsız olmak lazım.

Arkadaşınız yalan söylüyor olamaz değil mi? Çok saçma çünkü. Kim böyle aşağılık bir durumu itiraf edebilirki. Çok arsız olmak lazım.a
Böyle bir konunun yalanı olmaz ki, az önce mesaj atmış arkadaşım eşimden insanlık adina hiçbir şey görmedim kuzenin bu yasima kadar ilk defa bana kendimi degerli hissettirdi diye, sinirimden ölecegim

Senın dert etmen gereken tek kişi o hamile kadın. Allah korusun ogrenınce cocugu bıle dusebılır.

Arkadasini kocasi oldurur.

Kuzenim karisina soylesen hamile haliyle yuregine iner

Ac telefon kuzene agzinan ne gelirse soyle kapa.

Esine soylemekle tehdit et( ama soyleme)

Evet yani herşeyi bekleyecegim biri, adam olmayan şeyleri kiskanip arkadasımı defalarca dövdü , bu durumu öğrense ikisine de herşeyi yapabilir Allah korusun
Aman sakin
Bir kadin cinayeti daha duymayalim Allah korusun
Sen kuzen uzerinden gir olaya
Tehdit et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…