- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
Hanımefendi ben zaten kuzenimin hataları yönlerini söylüyorum farkındaysanız. Atlet neden iç çamaşiri olsun ben normal hayatımda kapanmadan önce giyiyordum zaten. Ayrıca gerçekten boş bulunmuş olamaz mı. Bende de var var demiş olamaz mı yada görüntülü konuşurken veya fotoğraftan görmüş olamaz mı beni. Konuşma tarzınız kötü 9 yıllık ilişkide göndermemiş olunabilir. Ama 3 sene güvenmis inanmış olabilir. Sizde 9 yıldır sadece santrac oynamıyorsunuz illaki bişey olmuştur desem sakince mi karşılayacaksınız. Bana anlatılan bu bende size danısiyorum. Sizin ne kadar ahlaklı oluşunz inanın ben hiç ilgilendirmezAtlet iç çamaşır değil mi? Konu açılınca gögüsümde ben var kalçamda doğum lekesi diye mi konuşuyor.? İstediğiniz yorum değildi herhalde
Abla az önce otobüs dedim yaO konuda zaten haklısın orada bi sıkıntı yok. Ama kız ben böyle birşey yaşamadım demiş mi bilmiyoruz bu olaylardan önce?
Yani bundan önce sevgilim vardı dediğinde erkek onunla neler yaşadın diye sormadıysa neden anlatsın. Erkekler sanki yediği her haltı anlatıyor çatır çatır.
Ki zaten kadın anlatsa adı yollu’ya, erkek anlatsa beni sevsin yetere çıkar ufak yerlerde. Doğruya doğru.
Bana onunla aranda bişey olmadığını ispatla anlatınlarin senin dediğin gibi olduğunu ispatla demiş. Ama bekaret lafi falan geçmedi dedi kuzenim.Konu sahibi arkadaşım nişanlısı şu an bekarete mi takıldı onu mu ispatla diyor yoksa atletli fotoğraflar için de sıkıntı çıkarıyor mu?
Muhafazakar gözüküp aslında her haltı yıyen sonrada daha önce cinsellik yaşamamış bir kız isteyen erkek iğrençliği.. nefret edilesi cidden...Tersi olsaydı durum ne diyecektiniz merak ediyorum?
Hani kuzen degil de nişanlısı bir kıza foto atmış olsaydı kızda gönderseydi fotoları kuzene.O zaman kuzen de böyle hesap sorabilecekmiydi adamdan?Ispatla onunla olmadığını diyebilcekmiydi?
En fazla biraz kızacak belki küsecek ama erkektir yapmıştır napalim diyecek yoluna devam edecekti..
Nasıl ispatlayabilir ki başka türlü..Bana onunla aranda bişey olmadığını ispatla anlatınlarin senin dediğin gibi olduğunu ispatla demiş. Ama bekaret lafi falan geçmedi dedi kuzenim.
HeBen bu konuda kizin bu erkegi kandirdigini okuyamadim. Nerde yaziyor?
Kan görecek, kan!!!Nasıl ispatlayabilir ki, başka türlü..
Yo sen eksik anlamışsınSiz olayı baya yanlış anlamışsınız. Kızın kalçasında zaten leke var, eski sevgili cinsel birliktelik olduğunu söylemiş, o zaman lekeyi gördüğünü söylemiş. Kız da biz beraber olduk diye değil, ben ağzımla söyledim o yüzden lekemi biliyor diyor. Adama gösterse ne göstermese ne artık. Doğum lekesi mi sorun?
Ispatla derken de lekesini değil, bekaretini ispatlamasını istiyor.
Birde üstüne aptal numarası yapacak kadar aptal aslında.Eskiden 3 yıl biriyle görüştüğünü söylemiş bu kız zaten akli olan az çok birşeyler yaşandığını tahmin eder bunu ya kabul eder ya da baştan vazgeçer.Bu herif tahmin etmediğini söyleyerek kızı suçluyor.Dedigi gibi aklına bile gelmediyse ıspatla filan diyerek aşağılamak yerine bu iş bitti seninle olmaz diyerek usulca gitmeliydi.Ama nerdeeeeMuhafazakar gözüküp aslında her haltı yıyen sonrada daha önce cinsellik yaşamamış bir kız isteyen erkek iğrençliği.. nefret edilesi cidden...
Nikahlı kocanız elkadınıyla milli olunca, cinsel uzuvlarını da kıçını da başka bir kadın görünce namus elden gitmiyor ama, mideler bulanmıyor??
Yo sen eksik anlamışsın
Fotoğraf var
O kadar sayfa boşa mı konuştum ya
Yok mu yazıda fotoğraf
Ne atletmiş ya..Bana onunla aranda bişey olmadığını ispatla anlatınlarin senin dediğin gibi olduğunu ispatla demiş. Ama bekaret lafi falan geçmedi dedi kuzenim.
İlk gece kan gelmeyince gece mece demezler koşa koşa doktora giderler. Neden? Kanamadı çünkü!! Hani varsa bir defo iade süresi geçmeden hemen götürüp geri verecekler çünkü! Lanet olsun yaKan görecek, kan!!!
Kanında boğulsun diyeceğim, ayıp olacak bu zihniyete.
Hayır yani, böyle adam kılıklıya da anlatamazsın ki bir sürü kızlık zarı çeşidi var, hepsi kanamıyor vs diye.
Çünkü onlar namus bekçisi, karısı da tapulu malı.
İster sever, ister döver isterse çeker atar babasının evine.
Muhafazarlık bunu gerektirir çünkü...
AaaahhhHıhı.
Burada soralım, evliyken aldatılan kadınlardan kaçı affedip hayatına devam etti acaba?
Kaçı iğrenç şekillerde öğrendi de yine o adam sıyrıldı işin içinden?
Niye akıl veriyoruz delil topla, bekle vs diye?
O nikahlı koca, ömründe hiç tanımadığı bir adamın lafıyla daha düğünü olmamış karısına böyle iğrenç bir teklifte bulunabiliyor?
Ahlaksızlığın daniskasını yapması, kandırılmış olmanın hakkı mı?
Kadına yüklenen meta değeri, değişmedi ve değişemez de bu gidişle.
Velev ki beraber oldu, doğru düzgün insan ‘sen beni kandırdın, ben bakire bir kadın istiyordum kusura bakma’ der, çeker gider.
Böylesine iğrenç, mide bulandırıcı bir oyuna girmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?