kuzenim ve nişanlısı, yanlış anlaşılma

Konu sahibi arkadaşım nişanlısı şu an bekarete mi takıldı onu mu ispatla diyor yoksa atletli fotoğraflar için de sıkıntı çıkarıyor mu?

Atlet iç çamaşır değil mi? Konu açılınca gögüsümde ben var kalçamda doğum lekesi diye mi konuşuyor.? İstediğiniz yorum değildi herhalde
Hanımefendi ben zaten kuzenimin hataları yönlerini söylüyorum farkındaysanız. Atlet neden iç çamaşiri olsun ben normal hayatımda kapanmadan önce giyiyordum zaten. Ayrıca gerçekten boş bulunmuş olamaz mı. Bende de var var demiş olamaz mı yada görüntülü konuşurken veya fotoğraftan görmüş olamaz mı beni. Konuşma tarzınız kötü 9 yıllık ilişkide göndermemiş olunabilir. Ama 3 sene güvenmis inanmış olabilir. Sizde 9 yıldır sadece santrac oynamıyorsunuz illaki bişey olmuştur desem sakince mi karşılayacaksınız. Bana anlatılan bu bende size danısiyorum. Sizin ne kadar ahlaklı oluşunz inanın ben hiç ilgilendirmez

Abla az önce otobüs dedim ya
Ya açık konuşayım, hayat tarzına göre eş arıyorum buluyorum tesettürlü, geçmişte görüştüğü olmuş, eyvallah hiç sıkıntı değil.
Bana yaklaşımı, nasıl? Onun tarzında, hiçbir aşırılık görmedim. Aklımdan geçmez, sex sohbeti yapıp kasık Benin’i görüştüğüne göndermesi, konduramam, ki o yüzden beraberim nikah kıydım kime ne ben böyle mufazakar seviyorum.
Nikahlı karımın kaşığında ben olduğunu eski sevgilisinden öğreniyorum
Sadece görüştük dediği.
Bu saatten sonra sevişti elini tuttu kaç defa oldu hiç önemi yok.

Kuzen madem kapalı adama ne diye fotoğraf atmış ki? Nişanlı bu durumu da sorun edebilecekken daha kötü bir hale düşmüş. Memedeki ben, kalçadaki leke vs. de öyle konuşulacak şeyler mi bilemiyorum. Benim de var izlerim ama kimseye harita bilgisi vermedim. Görüp öğrendiler her şeyi. Kimse kimseyi kandırmasın boş yere. Gerçekten yaşadı ve gizliyorsa da eski sevgili iyi yapmış açığa çıkarmakla. Yok iftira ise de şikayet etsin. Korktuğuna göre kuzenin de sakladığı bir şeyler var. Nişanlısıyla konuşsun anlaşamadık deyip ayrılsınlar. İkisi de kurtulsun.

Konu sahibi arkadaşım nişanlısı şu an bekarete mi takıldı onu mu ispatla diyor yoksa atletli fotoğraflar için de sıkıntı çıkarıyor mu?
Bana onunla aranda bişey olmadığını ispatla anlatınlarin senin dediğin gibi olduğunu ispatla demiş. Ama bekaret lafi falan geçmedi dedi kuzenim.

Muhafazakar gözüküp aslında her haltı yıyen sonrada daha önce cinsellik yaşamamış bir kız isteyen erkek iğrençliği.. nefret edilesi cidden...

Ben bu konuda kizin bu erkegi kandirdigini okuyamadim. Nerde yaziyor?
He
Kuzen dedi ki
Ben zamanında kasık Benin’in fotoğrafını yolladım.
Ama kime olduğunu söylemedi.

Eğer eski foto eski sevgiliye gönderildiyse, ve ona olduğu gizlendiyse mi kandırılıyor adam?

Şimdi ahlaksız eski sevgili fotoğraflarla ona gönderdiğini iddia etti,

Peki ne fark eder?

Nişanlı fotoğraf yüzünden mi ayrıldı
Eski sevgiliye gönderildiği için onu öğrendiğinde kıskandı

Peki
Bu muhafazakar hanım kız
Yine de hayal kırıklığına uğratmadı mı

Nasıl ispatlayabilir ki, başka türlü..
Kan görecek, kan!!!
Kanında boğulsun diyeceğim, ayıp olacak bu zihniyete.
Hayır yani, böyle adam kılıklıya da anlatamazsın ki bir sürü kızlık zarı çeşidi var, hepsi kanamıyor vs diye.
Çünkü onlar namus bekçisi, karısı da tapulu malı.
İster sever, ister döver isterse çeker atar babasının evine.
Muhafazarlık bunu gerektirir çünkü...

Eskisi yenisi de boş adamlarmış.Kızcağız daha bir de ağlıyor mu? Yazık vallahi kadınlarımıza.

Yo sen eksik anlamışsın
Fotoğraf var
O kadar sayfa boşa mı konuştum ya
Yok mu yazıda fotoğraf

Muhafazakar gözüküp aslında her haltı yıyen sonrada daha önce cinsellik yaşamamış bir kız isteyen erkek iğrençliği.. nefret edilesi cidden...
Birde üstüne aptal numarası yapacak kadar aptal aslında.Eskiden 3 yıl biriyle görüştüğünü söylemiş bu kız zaten akli olan az çok birşeyler yaşandığını tahmin eder bunu ya kabul eder ya da baştan vazgeçer.Bu herif tahmin etmediğini söyleyerek kızı suçluyor.Dedigi gibi aklına bile gelmediyse ıspatla filan diyerek aşağılamak yerine bu iş bitti seninle olmaz diyerek usulca gitmeliydi.Ama nerdeeee

Kız başörtülü diye dünyanın yükünü koymuşsunuz omuzlarına. Kız şuan bile küçük, ki o zaman daha küçükmüş. Ne olmuş yani askılı fotoğrafını attıysa?? Bizim sosyal medyada bile paylaştığımız fotoğrafları, dile kolay 3 senelik sevgilisine özel olarak yolladı diye namussuz mu oldu??
Namus bekçiliğine soyunmasın. 2 insan birbiriyle bir şey paylaşa bilir, bunu yaymak hem kanunen suç, hemde şerefsizlik!

Ben kuzeninize çok üzüldüm konu sahibi. Ne kadar kötü bir durum. O pislik şantajcı böyle sıyrılmamalı bu işten ya!
Sanırım bir şekilde duyulacak bu durum.. Kız eski sevgiliye şikayette bulunacağını söylese, biraz geri adım atmaz mı acaba?

Son düzenleme:
Nikahlı kocanız elkadınıyla milli olunca, cinsel uzuvlarını da kıçını da başka bir kadın görünce namus elden gitmiyor ama, mideler bulanmıyor??

Bir arkadaşım sevgilisini başkası ile birlilte olmuş diye terk etmişti. Namus sadece erkeğe özgü değil ki. Kendisi de bakire idi, ben haklı bulmuştum.

Yo sen eksik anlamışsın
Fotoğraf var
O kadar sayfa boşa mı konuştum ya
Yok mu yazıda fotoğraf

Tamam da siz açsın lekesini göstersin diyor sunuz, ne mana? Neyi kanıtlayacak öyle anlamadım?? Adam bekaretini ıspatlamasını istiyor.
Kız kapalıymış askılı atletle fotoğraf yollamış, onu göstermiş. Kalçasında da leke var demiş.

Bana onunla aranda bişey olmadığını ispatla anlatınlarin senin dediğin gibi olduğunu ispatla demiş. Ama bekaret lafi falan geçmedi dedi kuzenim.
Ne atletmiş ya..
İlk gece kan gelmeyince gece mece demezler koşa koşa doktora giderler. Neden? Kanamadı çünkü!! Hani varsa bir defo iade süresi geçmeden hemen götürüp geri verecekler çünkü! Lanet olsun ya

Tesetturlu olmanizi belirtmenize gerek yoktu zira mini etek giymeme ragmen sevgilim kalcami gormedi.. ve normal yobazlik.. eskiden biseyler yasamis olabilir neden terkediyor daha iyi olmus beni gecmisimle yargilayan bi adam terketsin.. namus mu? Kafadan uydurulan ve turk milletine asilanmis sacma sapan bi kavram!!!

Aaaahhh
Ama rica ederim, iyi okuyun her mesajımı
Ben empati yapın diye yazdım, ya kadın oldaydı nişanlı, ya kadın kandırılmış olsaydı diye.

2 mesaj atlayıp okuyup, alıntı yapacak ne kininiz var?

Anlamıyorum, sanki tüm türbanlıları dahil etmişim gibi, bir saldırı,

Ben yazdığımdan Emin’im.
Ama kuzenle organik bağı olmayıp, savunucularını gördükçe gerildim.

Ortak noktanız neyse orda buluşun. Beni bırakın.

Ispatla konusunu yeni okudum bakirelik testi mi? Igrencsiniz...

Arkadaşlar amcamlarda olduğum için ve mesajları tam okuyamadigim için yanlış anlayanlar olmuş ben bir özet geceyim. Kuzenimin eski sevgilisinin kolunda doğum lekesi varmış bir gün otururken bi muhabbette sevgilisi nerde doğum leken varsa önceki yaşantında ordan vurulmuşsun gibi bişey söylemiş kuzenimde aaa benimde sol kalçamda var demiş ben hiç iyi bir yerden vurulmadim o zaman tarzı gülmüşler. Fotoğraflar içinde sürekli mesajlasiyoduk kendisine çok güvendiğim için benden anlık fotolar istediğinde bi kaç tane sporcu atletiyle atmıştım diyor. Çok güvenip sonumuz olacağına inandığım için attım diyor. E ben meselesi ne dedim. Gösterdi hemen boynun altında göğüste bile değil görüntülü konuşurken fotoğraflarda görmüştür diyo ısrarla aramızda bişey olmadı diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…