kuzenim zor duruma düşmüş

Niye taksit taksit yazıyorsunuz, whatsapp mı burası?
Hikayeyi tam kurgulayamayıp aklınıza geldikçe mi yazıyorsunuz?

Gecenin 2'sinde üye olup sabahın 6'sında kuzeninin derdiyle dertlenip konu açtığınıza inanacak olursam, sevgilisinin uyuşturucu kullanan insanlara "benzediğini" yeni mi fark etmiş?
Daha önce yüzüne bakmamış herhalde.
Yok uyuşturucu kullandığını başka yerine bakınca anlamış 😂

Kızda hazırlıklı hani hapını falan da alıp gidiyo hem çok cin hem çok saf tam yemelik hikaye🤓

Cidden yillardir aktif cinsel hayatim var ertesi gun hapini yanimda tasimadim ya da evimde bulundurmadim hiç. 😂
Adam da kuzenin yaninda hap oldugunu biliyormuş ne hikmetse ve gozunun onunde camdan atmismis filan...

Hanımlar konu ve üyelik fake mi değil mi bilmeden hele de BDV'de açılmış konularda geyik yapıp durmayın.
Konuda dalga geçtiği için rapor edilenlerin bu konu veya direkt üyeliği rapor edip etmediğine baktım da, hiçbiri rapor etmemiş, fake konu deyip dalmışlar, rapor mapor hak getire.

toplu infaz olmus burda :oha:
Payınıza düşeni almamak için ne yapıyorsunuz? Konuya yorum yapıyorsunuz.
Üyelik yeni, fake mi henüz netlik kazanmış değil, belki çok acemi olduğundan whatsapp da yazar gibi yazıyordu, belki konu gerçekti, hemen fake muamelesi yapıp geyiğe paralel geçiş yapılmaz, canı geyik çeken geyik bölümüne gider Hoppa yoksa böyle arkalarından el sallar arkadaşları:cry:

Lütfen konuya yorum yazalım.

Gsyabk Gsyabk bir rahat dur da. Geyik topiği neyine yetmiyor. Bir de adam dövmeye gider gibi milleti çağırmışsın konuya 🤭🤭
Konuya gelecek olursak çocuğu aldırsın derim ben

Back
X