Kuzenim!

Şaşirdım ben de :) bizim tedaviler devam. Hala gelmedi bebişimiz. Kuzenimle de daha büyük problemler oldu. Artik hiç görüşmüyorum. Selam verirse aliyorum o kadar.

Rabbim hayırlısıyla verir inş.. duanı eksik etme canım bırak kuzenin zaten ne hali varsa görsün onun adına çok üzüldüm gerçekten ilerleyen zamanda anlayacaktır ne olduğunu ama iş işten geçip kalp kırdıktan sonra değeri yok malesef

sana kötü şeyler yapmadı inş...

O kizi yolarim ben varya.
Hadsizz
Bu kadar acik yollu fesatini ilk kez duydum.
Ne insanlar var ya.
Benim bi arkadasim vardi, babam soyle dedi su soyle dedi bu boyle dedi. Su oglan bana hasta. Sonra en iyi arkadasimi bana dusur. Hakkimda dedi kodu cikar. Benim etrafimdakileri bana dusurdu en iyisi onda olsun diye.
En sonunda aldim karsima 'bana bak, sen sakamisin? "Diye baslayip actim agzimi yumdum gozumu. Kizin gozleri doldu( ergeniz yasimiz kucuk), dedim agliycakmisin. Yok gozume gunes kacti, bide uzuldum kendimi kotu hissediyorum, ben kan kanseriyim olecem.
Dedim yav he he.
Agzinin payini verip dahada gorusmedim hic.

Terbiyesizmiş. Siz ondan daha güzel bi insansınız ve eminim zamanı geldiğinde çok daha güzel bi anne olacaksınız. Yazık o kadının evladına böyle doyumsuz, haset, patavatsız bi anne yetiştirecek.

Kiskanan insan mutlu olamaz hep baskasinin sahip olduklarina bakar.kendi sahip olduklarinin farkinda olmaz.
Gerci bana gore sinsi kiskanclar daha fena. Bunun en azindan dilinde ve sende ustundeki gozun farkindasin
1. Felak nas oku
2. Enerjini dusurmesine moralini bozmasina esine karsi tavirlarini falan degistirmesine kesinlikle firsat verme. Her zaman oldugun gibi ol.. tablo konusuna verdigin gibi her dedigine cevap ver susar birgun.

Sende her fırsatta yüzüne vur yan yana gelince nas Felak oku nazarindan sebep de!
Hadsiz Kimin yarını belli ki nasıl bir...neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…