Kuzenim!

okurken cinnet gecirektim.ne bu ya. sen ne guzel insansin ne sabirlisin Icimden bela okumak geldi bu nedir ya konusma gorusme ya dengesiz ..
Gozune gozukecek var onun.
sen ne iyi kalplisin sesini cikartmiyosun.
hadi maddiyatlari gectim cocuk konusunda tovbe iyiki dogurdu
brovo bir tek o doguruyo tebrikler!!!!
Ya Rabbim Sabir Rabbim.
guya kendini tatmin ediyo sna boyle davranip.konusma gorusme tersle herkes haddini bilsin. seni uzmesine izin verme lutfen tedavide goruyormussun moral vok onemli sana..konu sahibi kendin gibi iyi insanlarla karsilas hep
Rabbim yardimcin olsun

neden katlanıyorsun?hayatına bir şey katmayan aksine sana zararı dokunan bir insan.ben olsam çoktan sert bir şekilde konuşmuş ve hayatımdan çıkartmıştım.hatta sağda solda da anlatırdım yaptıklarını.ama canım sen hiç merak etme bu tarz insanların kalbini Allah biliyor ya o yüzden o hiçbir zaman senin gibi olamayacak.Ne malum belki senin çocuğun olacak onunki Allah korusun sakat kalacak vs.Allah öyle bir yerden verir ki böylesine hiç merak etme sen.

Bizim de etrafimizda boyle kisiler oldu fakat biz huzurumuzla kucuk seylerle mutlu oldugumuzdan iyiydik simdi huzur da gitti Allah kimseye yasatmasin onemli olan iyi ve huzurlu kalmak ve iyi bir aile olabilmek iyi insanlarla karsilasmak.

Ahhhhh ahhhh aynısı bndede var . Öldürsem içim rahat etmez. Herşeyi yalan. Birde hava atmaya çalısıyor. Geçen instagramdan bir parfum istemiş 100 lira falan bana baska siteden atıyor parfumun fotosunu altındada 500 tl civarı bir fiyat diyorki bak bu parfumu siparif verdim sipariş verdiği sayfada bnm arkadasımn sayfasıydı. Bi ara konusu geçmişti onu o fiyata almadıgını biliyordm ve açık açık yuzune söylediğimde aa ben o parfmden değil baska bşr tane daha sipariş verdm ondan bahsediyorm dedi Ne zavallı su maddiyetcı insanlar ya

Kuzeniniz psikopat

Bazı insanlar kendisi mutlu olmayı beceremiyor ve istiyor ki kimse mutlu olmasın. Halbuki bir baksa kendine şükür sebebi ne çok şeyi vardır. Engelleyin WhatsApp tan da resim de atamasın.

Birebir ayni durumu bi arkadasimla yasadim bi zamanlar..her firsatta esimle olan diyologumu gezmemizi kiskanirdi..hatta esime ben hep "bitanem" derim oda demeye basladi ve hatta telefonuna oyle kaydetti:) bigun patladim ona dedimki "senin kendine ait evin var benim yok,kiradayim,senin araban var benim yok,sen calisiyorsun ben calismiyorum,senin cocugun var allah bagislasin benim olmuyor"neden doyumsuzsun diye yuzune vurdum.sinra aramiz bozuldu yillar oldu gorusmuyoruz.
Simdi tabi atandim,arabamizi aldik bi kizim oldu,ev almak icin pesinat biriktiriyoruz:)
Boyle tipler mal da degil sevgiye hasret oluyorlar..esleriyle aralari iyi olani kiskanir aslinda kadinlar daha cok

Bazı insanlara kendi sahip oldukları yetmiyor mutlu olmak için başkalarının dibe vurmasını da istiyorlar uzak dur canım sen kimseye de bir problemini yansıtma boşver çatlasın olduğu yerde

Artik insanlara kazanmak yetmiyor baskalarinin kaybettigini gormek istiyorlar.

varlıkla sınanıyor ama farkında değil. allah sonradan görmelerden korusun herkesi. en mantıklı yol hayatından çıkarmak bu aptallıklar insanı yer bitirir. fesat insana tahammülüm yok

İnsan ziyani bir varlık bu tarz kadınlar, kusura bakmayın.

Ben o kuzeni boğarim
Dünyalar onun olsa ne fayda kalbi kapkara hasis bir insanmış

Kiskanc doyumsuz. Ve herseyin en iyisi en kalitelisi onda olmali eger sizde olursa oturur catir catir catlar tirnaklarini yer . Evlerden irak Allahim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…