Kuzenim!

Hayretler içinde okudum gerçekten nasıl saberdiyorsunuz allah bilir sırf evlenmek için evlenip çocuk yapmıştır birine inat öyle bi hayatı seçmiştir ama aradığı huzuru maddiyatta bulamayip etrafına sarıyor belliki yazık acinası bir tip galiba kocasıyla mutlu değil ondan bu kadar dabalaması sizin mutlu olmanızı çekemiyor

Manyak mi ne. Kiskanmadan da ziyade bu fesatlik artniyetlik bi garip bisey.
Gorusmeme sansiniz yoksa cok sert ve ciddi bir dille uyarin. En azindan küser de rahatlarsiniz.

Katlanmayın, görgüsüzlüğünü, kötü kalpliliğini yüzüne vurun. Küssün, ne hali varsa görsün. İnsan kendi hayatında azıcık mutlu olsa, sahip oldukları için şükretme kapasitesi olsa, zaten her şeyini başkasıyla kıyaslamaz. Demek ki kuzeniniz acayip bir tatminsizlik içinde. Ne demek çocuğu kucağına al, senin yok... Siz ne diyorsunuz bunun karşısında? Yahu senin kalbin çürümüş, içinin kokuşukluğu diline vuruyor sürekli, hani bana lazım değilsin de, çocuğuna iyi örnek olman açısından önemli deyiverin bakalım bir daha aynı salak suluk lafları edebiliyor mu? Bu tiplere karşı kırılıp, bozulmak değil, acımasız olmak lazım.

İyyyne kadar fitne fucur bir insan Allah yardimciniz olsun ben olsam ona inat paylaşırım fotoları mı laf sokunca da bende şaka ile karışık gülerek laf sokarım ve kesinlikle kafama takmam. Rabbim inşallah en yakin zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin size.

Okurken dehşete düştüm. Bence direk WhatsApp tan engelle mesaj atamasın. Kavga et ve küs konuşmasın. Evine hususi gelirde kapıyı açma ç. Çok sinir oldum şu an.

birgün desenize ona çocuk için uğraştığımı bile bile neden senin çocuğun yok diye mal mal konuşuyorsun
hiç mi Allah tan korkmuyorsun.. dua et çocuğuna bişey olmasın

böyle tuhaf konuşacaksan benimle muhattap olma...

annenize babanıza da anlatın bunları.. kalbi kara işte

Huzuru yok İşte her şeyi olsa ne olur?
Aslında onun kiskanilacak hiç bir seyi yok bu yüzden.

Dünyaları da versen ne yazık ki o kalbi ile mutlu olamaz. Yazık ben böylelerine üzülüyorum.

Çok gıcıkmış kuzeniniz alakayı kesin onunla.Ayıp ya ne biçim laflar bunlar.İyi tahammül ediyorsunuz

Bence öyle derseniz gerçekten susar, siz iyi niyetinizden dolayı çok karşılık vermek istemiyorsunuz anladığım kadarıyla am böyle insanlara bir iki kez bu tarz cevaplar verildi mi , hem şaşırıyorlar hem de yapamıyorlar bir daha, Allah gönülünze göre versin en kısa zamanda sizin de olsun inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla

Son derece itici bir insan kuzeniniz. Mesafe koymak en iyisi. İnadına eşimle daha çok paylaşım yapardım ben. Belli ki evin içinde mutsuz ve ilgi görmüyor. Size saldırmak yerine eşine saldırsın. Anneniz de siz gelince kapıyı açmasın ya da müsait değiliz desin. Mecbur değilsiniz onunla görüşmeye. Attığı fotoğraflara bilr cevap atmazdım ben olsam gıcıklığına. Çok sinir bir durum.

Bence hiç nispet yapmayın ihtiyacınız da Yok zaten her yerden engelleyin bulunduğu ortamlara gitmeyin kesinlikle ola ki sizin bulunduğunuz bir ortama sonradan gelirse de aaa ben de tam kalkıyordum gibisinden kalkın gidin boşverin gerçekten hiçbir şey yapmanıza değmez bir insan olan sizin sinirlerinize olur ne güzel bir evliliğiniz varmış işte keyfini çıkarın hem stres tedaviyi de etkiler kurtulun streslerinizden

Malesef ki akrabalık ilişkilerinde ya da bazen arkadaşlar arasında oluyor böyle şeyler. ben sosyal medya kullanıyordum ama ilk olarak sosyal medya hesabımı kapattım ya da karşıdaki kişiye gizledim aynı şekilde
akraba da olsa görüşmek konuşmak zorunda değilsiniz ama sadece annenizin apartmanında oturması kötü olmuş hani annenize söyleseniz sizin geldiğiniz zaman belli etmese falan iyi olur
sadece kıskançlık yokki burada kötü niyet de var kuzen de olsa arkadaş da olsa bu kişi kötü niyetli yani
size gelmek isterse uygun olmadığınızı söyleyin bahaneler bulun mesela, aynı ortamda denk gelmeyin hiçbir şeyinizi anlatmayın. demekki çekemediği bir şeyler var ya da onda olmayan şeyler ki kıskanıyor
yazık kendisine acınacak durumda malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…