- Konu Sahibi brigittebardot
-
kaç yasında kuzenın?
farklı olmak adına yapıyor olmasın?
öyleyse de hayat onun,kımseyı bağlamaz ne hıssettıgı..
Ayildiginda konusmadiniz mi bisey demedi mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
özenti zamanı ..
kaç yasında kuzenın?
farklı olmak adına yapıyor olmasın?
öyleyse de hayat onun,kımseyı bağlamaz ne hıssettıgı..
Kuzeniniz henüz 17 yaşındaymış, üstelik de fiziksel olarak kendisini herkesten aşağıda gören biri. Tüm bu biseksüellik etiketini sadece dikkat çekmek, farklı olmak, insanlara daha cazip görünmek için kullanmaya çalışıyor olabilir.
Henüz ergenlik çağında olduğu için cinsel kimliği konusunda kafası karışık olabilir.
Veyahut da gerçekten biseksüel olabilir, bu bir kafa karışıklığından çok daha öteye gidip ömür boyu sürebilir.
Her halükarda, dünyanın sonu değil. Hayat kendi hayatı, gönül kendi gönlü. İster Ahmet'i sever, ister Ayşe'yi, ister hiçbirini sevmez, ister hepsini. Bu kadar büyütmeyin, zamanla kendisi için en uygun kararı verir.
Sadece ona dış görünümü konusunda biraz özgüven kazandırmaya, cesaret vermeye yardımcı olun ki eğer durum sadece dışarıya cazip görünme çabası ise, buna bir son versin.
Olabilir bu da bir tercih. Sokunuz gecince normallestirirsiniz kafanizda yine
Oyle anlatinca sig kafali biri gibi durdum ama degilim,sonucta herkes kendini benim yerime koysunAnnene soyleme,annem bilmiyor filan dedi o kafayla
Hayir sig kafali degil ama ilk anda sasirmaniz dogal ben eminim bu zamanla oturunca kafanizda eskisi gibi olursunuz. Sonucta kuzeniniz ayni kuzen ve sizi ayni hislerle seviyor :)
Cinsel tercihleriyle sizin bi alakaniz yok ki degil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?