Kuzenim!

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
13.434
31.577
598
Merhaba herkese, şu an cenaze evindeyim geçtiğimiz hafta halamı kaybettik bugün duası var. Canımı çok sıkan bir şey yaşadım ki zaten buraya da kuzenimle karşılaşmamak için gelmek istemiyordum ama dua olduğundan geldim rahmetlinin hatırına.

Kuzenim hostes, aramızda dokuz yaş var son bir seneden fazladır görüşmüyoruz. Önceden aramız iyiydi anlatacağım olaylar yüzünden koptuk.

Biraz kuzenimden söz edeceğim. Kendisi meslek lisesi mezunu aöf ye girdi ama onu da bitiremedi ama fiziğinin de avantajıyla aklını kullanarak hostes oldu. Beş senedir bu işte haliyle iyi kazanıyor, iyi yaşıyor gezip tozuyor altında jip vs vs. Geçmişde ailecek çok sıkıntılar yaşadılar, çok fakirlerdi sonra kendi şansını kendi yarattı.

Biz dediğim gibi iyiydik, bir dönem gidip üç hafta yazlıkta beraber kaldık, daha sonra sık olmasa da arada görüştük. Gelelim problemlere. İlk sorun benim eşya yerleştirme günümde eşimin allerjisi olduğu için sigara içmemelerini istememle başladı. Bana ailecek çok bozuldular tepki aldılar, belki hatalıydım ama çabuk döndüm telafi ettim. Sonra bana ara ara laf soktu watsappdan falan. Bu arada belirtmem gerekir ki annesi de koah hastası ve yanında içemiyorlar.

Babam nikahımda yoktu o dönem aramızda sorunlar vardı ve kuzenim her gün babama gitmeye başladı. Sanki bana nispet yapıyordu. Her gün bize gidip babamla sevgililerini konuşuyormuş, akıl alıyor falan. Tabii bunu bana an be an yetiştiren annemde de suç var ya neyse.

Devam edeyim kuzenim nikahıma gelmedi, tebrik de etmedi beni sadece sosyal hesaplarda ekli kaldık o kadar. Sonra hiç görüşmedik. Ben de sildim onu heryerden. ( burada evet hatalıyım)

Ve onun anneannesi benim de halam vefat etti. İkimiz de birbirimizi aramadık ve bugün konuşmuyoruz yüzüme bakmıyor. Şiştim dua bitene dek nasıl sabredicem bilmiyorum. Aslında ben sarılıe birbirimize başsağlığı dileriz diye düşünüyordum ama hak etmedim mi acaba ?

Nikahına gelinmeyen ben, aranmayan ben sorulmayan ben. Kabahatli de ben miyim ?

Bu arada ben babasıyla iyi ilişkileri olan bir kadın olmadım hiç. Babam beni hep ezdi, ilk eşimden boşanınca ağır hakaretler etti ve ben ne yaptımsa yaranamadım. Aramız yeni düzeldi çünkü şu an bana kulp bulacağı ya da eleştirebileceği hiçbir şey yok. Hayatım, evliliğim güzel. Ama kuzenim hep el üstünde tutuldu, ne yaparsa yapsın hep övüldü. Acaba beni ondan uzaklaştıran bu mu ?

kendinde hata arama. insanlar değişebiliryor. suçlama kendini yani. kendi kaybeder öyle düşün. sen kötü bişe yapmamışsınki. sana nisbet yapan o. sigara içmeyin demenle böyle araya soğukluk girdirebiliyorsa bırak naparsa yapsın..

ikinizde çok basit şeylerden bu hale gelmişiniz kendisi biraz havalara girmiş sanırım onunda etkisi var yoksa sigara içmeyin dediniz diye de bu hale gelmez bence havasındandır bence beyni küçük çalışıyor bence bırakın kendi haline düşünmeyin konuyu çok bence dedim ama üzmeyin kendinizi

Bende migren var eşim de allerji ve duman dokunuyor. Ki kendileri de hep içerler balkonda ya da başka odada. Evet dememeliydim ama ne olduysa o gün oldu. Sanki bir görünmez yarışa girdik gibi o babamı aldı o zamanlar benden. Bilmiyorum kendimi çok dışlanmış hissediyorum canım sıkıldı.

ben burda senden yana bi hata görmedim egosu tavan yapmış biri için değmez stres yapmaya

Aslında özünde iyi bir kız kötülüğü yok ama ben o ben babamla konuşmazken gidip gidip sevgili muhabbeti yapmasını hazmedemedim. Diyeceksimiz ki bunda ne var ? Babamı o zamandan sonra ne bayram ne kandilde aramadı bu kız.

Kuzenin hatali kendi annesinin yaninda sigara icilmiyorda senin esininde allerjisi varmis sonuçtaoda bir rahatsızlık dikkat edilmesi gerekiyor neden sen soyleyincr sorun oluyor saygi gostermesi lazimdi bu konuda hatali ikincisi babani nispet yapmak icin kullanmis ben anlattiklatindan oyle dusunuyorum ve senin nikahina gelmemiş tebrik dahi etmemiş bence suratina bakilmamayi o hak ediyor. Yerinde olsam yuzune bakmam o yokmus gibi hareket ederim hatali olan bence o.

çok mu önyargılıyım nedir bu kız bana hiç iyi biri gibi gelmedi bence sen fazla iyi niyetlisin

sabredecek bişey yok ki. belli ki konuşmyosunuz, laf sokma vs de yok. duanı et gel. kafaya takılacak bi durum yok yani. ay olmuş yıl olmuş, giden gitmiş. neyi sorun ettiğinizi anlamadım. kardeşiniz değil sonuçta.

cenaze evide olsa adım atan sen olma şişmiş egosunu biraz daha şişirme derim ben ha o adım atarsa ala

çok mu önyargılıyım nedir bu kız bana hiç iyi biri gibi gelmedi bence sen fazla iyi niyetlisin

Biraz vefa duygusu zayıf bir kız. Biraz şımarıklık da var ama iyiydik be ne biliyim güzel günlerimiz oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…