Kuzenim

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar günaydın bi kuzenim var erkek 20 yaşında üni de okuyor gecen instagrama bi fotoğraf koymuş dona kaldım resmen esrar içiyor video ya çekmiş bide çok üzüldüm çok ta severim ben şimdi ne yapayım halama ya da kendi babama söylesem mi nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar anlamıyorum

Esrar olduğuna emin misin? 20 yaşında çok da küçük değil. Bu resmen kendi kendini millete ihbar etmek.
Eğer doğruysa ve yakınsanız uyar onun dışında büyükleri karıştırma senden öğrenmesinler derim.

Kızlar günaydın bi kuzenim var erkek 20 yaşında üni de okuyor gecen instagrama bi fotoğraf koymuş dona kaldım resmen esrar içiyor video ya çekmiş bide çok üzüldüm çok ta severim ben şimdi ne yapayım halama ya da kendi babama söylesem mi nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar anlamıyorum

sen kaç yaşındasın, kuzenin fotoyu nerde çekmiş, bence karışma

aranızdaki muhabet sohpete bağlı.
ben mesela bazı kuzenlerime asla karışamam.. aramızda o samimiyet yok..
halanıza söylemeniz onu daha da hırçın yapar belki..
yaşça büyük abi kuzenler varsa onlardan yardım alabilirsiniz.
en önemlisi emin olun.
kuzen şimdi nerede? ünivesite farklı şehirde mi? yaz okulunda falan mı?
başınıza patlamasın :işsiz:

Merhaba,
Sakın karışmayın.
Bende zamanında kuzenimin sosyal medya da yaptıklarını dayıma anlatmıştım, iyi niyetimle. Ama suçlu ben oldum. Böyle durumlarda 3 maymunu oynamak gerekiyor maalesef.:cry:

Önce emin olun eğer eminseniz mutlaka aile büyüklerine paylaşın hayatı kararmadan önlem alınsın.

Sosyal medyada paylaşarak zaten herkese ilan ediyor
Orada sizin dışınızda bir çok insan da görüyor
Bence başkalarının bilmesini çokta önemsemiyor gibi

Tabi ki de söylemelisiniz..
Videoyu alın ve önce kendi ailenize anlatın..
Onlar da uygun bir dille aileyi uyarsınlar..
İçmiyorsa bile bu şekilde matah bişey yapıyormuş gibi paylaşımı tehlikeli..
Desteğe ihtiyaçları olabilir..

Evet taglemiş bide marijuana diye kuzenim 20 yasında ben 30 yaşındayım çok severim kendisini ama uzak Şehirlerde büyüdük çok samimiyetim yok ama babam halamla çok samimi ona anlatabilirim

Göz göre göre de seyirci kalınmaz ki. İnsanın vicdanı rahat etmez. Bence de babanıza söyleyin. Kendisi görmüş gibi anlatsın halanıza. Birlikte bir çözüm düşünsünler. İnşallah kurtulur. Allah yardımcınız olsun

Bir cok kisi karismayin demis ben bunu hic anlamadim..sonucta o insani bir buyugu uyarsin yardimci olsun sessiz kalmak daha kotu bence..

Once konuyu babaniza anlatin resimleri babaniza gosterin acaba ben mi yanlis anladim babacim falan diye anlatin...babaniz da sizin gibi dusunmusse sizi hic araya koymadan ben gordum resimleri diye dayi yegen konussun sonrasi babaniza kalmis...

Üniversite ortamlarında çoğu zaman yaygındır ara sıra bu tip maddelerin kullanımı. Bağımlı değilse ailesine söylemeniz gereksiz olacaktır. Siz konuşmayı deneyin öncelikle. Video koyması tuhaf olmuş tabi. Hem tek gören siz değilsinizdir aileden heralde.

Bnece haşana babana syleme ıspıyonlar gıbı olur sana cephe alır kendın konus uyar bırde senı yalanlarsa annesıde tabı ogluna ınanır sen arada kotu olursun hemen bırılerıne syleme once kendınkonus bızım bı kuzen var ergen karakoldaym dıye yer bıldırımı yapmıs bıtun annemler teyzemler kosa kosa karakola gıttıler meger bızımkının arkadasının bıseyı calınmısmıs cocuk rezıl oldu arkadaslarına :D snra butun akrabaları sıldı faceden buna donusmesınde

Ailesine söyleme diyenler olmuşta.. Böyle bişey nasıl görmezden gelinebilir? Sizlerin çocuğu, kardeşi, kuzeni yokmu? Çevrenizdekiler bilipte size söylemeseler ne hissedersiniz??
Böyle vurdumduymaz olmayın. Bu basit birşey değil..
Söyle ki ailesi bilip önlem alsınlar.

Ergen gruplar arasında kavga etmek, ağır abi takılmak, cinsel ilişkiye girmek, esrar kullanmak hava atmak için temel unsurlar arasında.
20 yaşında daha küçük, yaptıklarının sorumluluğunu alabilecek bir olgunluğu da yok.
Ben olsam söylerdim ailesine.
Bugün içen neden yarın satmasın?

Yapiyorlar genelde bazi gencler oyle seyler. Sigara gibi iciyordu degil mi? Kimseye sikayet etmeyin ama kendisine yakinsaniz mesaji atin fotograflar basina bela olabilir diye. Illegal bir sey oldugu icin.

Back
X