aynen eve gelmemek tavrınız bana da abartı geldi.
böyle insanlar çevrenizde yok mu, sadece kuzeniniz mi var?
diğer kişilere nasıl davranıyorsanız kuzeninize de öyle davranın.
eğer ki böyle hissediyorsanız bir sebebi vardır, samimi olacağım diye kendinizi zorlamanıza gerek yok.
ama kuzen yani, dış kapının mandalı muamelesi de hoş değil.
hani insanları kusurları ile kabul etmek gerekir ya, onun kusuru da sizin gözünüzde bu olsun, çok kişisel algılamayın.
Bence kuzeninizi takıntı yapmışsınız... Samimi olmayın istemiyorsanız ama o geliyor diye eve gelmemek abartı... Ben olsam herhangi biri gibi davranırım...
Seni küçümseyerek kendi egosunu tatmin ediyor.Yanında mutsuzsan rahat edemiyorsan görüşme,mecbur değilsin.Görüşüyorsanda o yokmuş gibi,umursamaz tavır al Ona karşı.
Eve gelmemem onu görmekten rahatsızlık duyduğum için. Her ne kadar iyi davranmak,normal davranmak istesem de ina karşı samimi olamıyorum. Icimden gelmiyor.
kendi kuzenlerimle çok samimi ilişkiler içerisinde değilim. ama biliyorum ki onlar ömrüm boyunca göreceğim kişiler, o yüzden kendime göre kusurlu bulduğum yönlerini öğrenip, onları öyle kabul ediyorum. Kabul etmek demek, onları öyle seviyorum anlamında değil. yani değiştiremeyeceğin bir şeye karşı tepki göstermeyi bırakmak şeklinde.
Senelerce seni eziklemiş.Anlattıklarından kuzenini samimi bulmadım.Biraz da çocukluk haliyle senelerce Ona karşı kıskançlık duymuşsundur,bu da insanı yer bitirir.Öyle yapmaya çalışıyorum ama cok bunaldim. Ailem bile beni onunla karşılaştırıyor. Babam o kadar baskiladi, simdi de neden öyle insanlara samimi olamiyorsun diyor. Ben böyleyim mesafeliyim. Kabul edemiyorlar.
Senelerce seni eziklemiş.Anlattıklarından kuzenini samimi bulmadım.Biraz da çocukluk haliyle senelerce Ona karşı kıskançlık duymuşsundur,bu da insanı yer bitirir.
O zaman kuzeninle sana hissettirdikleri hakkında konuş.Sana olan duygularını öğren ,yanlış mı anlamışsın beni diyor.Çocukluk haliyle öyle davranmış olabilir,belki şimdi konuşunca ,içindekileri döktükçe ilişkiniz güzelleşirKıskançlık duymadım. Sadece cok rahatsız oldum. Suan da yakın olsun istemiyorum. Ama bunu yenmeyi de cok istiyorum.
O zaman kuzeninle sana hissettirdikleri hakkında konuş.Sana olan duygularını öğren ,yanlış mı anlamışsın beni diyor.Çocukluk haliyle öyle davranmış olabilir,belki şimdi konuşunca ,içindekileri döktükçe ilişkiniz güzelleşir
Sadece sana karşı değil herkese karşı öyle yani.Ye kürküm ye diyenlerden.Kendisi yüksek sosyeteye mensupmuş.Suanda oyle davranıyor aslında. İşi düşünce gelir bana. Insanlarin giyimine laf eder. Konusulacak biri olarak görmüyorum onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?