- 12 Ekim 2013
- 424
- 124
- 53
Merhaba kızlar...Benimle aynı yaşta,aynı cinsiyette bir kuzenim var.Eğitim durumumuz da eşit. Küçüklüğünden beri o rahat yetişti ben ailem tarafından her zaman baskılandım. Bunları anlatıyorum çünkü sorunumu daha güzel irdeleyebilirsiniz. O her zaman güzel bir ortamda büyüdü ben de prafabriklerde orada burada büyüdüm ailemin durumunun olmamasından değil sadece pek umursamazlardı yaşam koşullarını ve o sıralar da deprem zamanlarıydı. Herkes eve taşınmıştı ama biz seneler geçse de prafabrikte yaşamıştık. O kuzenim küçükken hep tepeden bakardı bana. Bunu hissederdim. Mesela şunu örnek vereyim bayramdı bize gelmişlerdi, üzerindekiler bayramlık mı dedi. Sonra kendininkilerin ev kıyafeti olduğunu söyledi, onun kıyafetleri çok güzeldi tabi. Bunun gibi küçümseyici konuşmalarıyla hep dibimdeydi. Yani böyle ortamda büyüdük. Şimdiki sorunum da bu kuzenimle ilgili çok kafama takmasam da acaba sorun bende mi diye düşünmeme neden oluyor.
Şuan da o kuzenime yakın olamıyorum. Belki tüm bunlardan kaynaklı belki diğer unsurlardan kaynaklı. Şuan da hayatlarımız farklı ama bu benim için sorun değil. Sanki yine tepeden baktığını hissediyorum. Küçümsediğini hissediyorum. İçime kapanık biri değilim, normal davranan biriyim. Gereksiz samimiyet göstermem. O da tam tersi bana gereksiz samimiyet gösteriyor gibi geliyor. Belki de ben kendimi küçümsüyorumdur. Onun kadar güzel giyinmiyorum. Belki onun iki kıyafeti kadar kıyafetim var. O da her gün farklı şeyler giyer. Bunu da yüzüme vurduğunu hissettim geçen yıllarda. Yanımda güzel giyimli bir kıza ne paspal dedi. Kızlar ben mi çok abartıyorum? Sadece o kızın yanında durmak, konuşmak, samimi olamadığım birine samimi olmaya çalışmak istemiyorum. Bana samimi gelmiyor. Aynı ortama girmemek için o gelecekken evden gidiyorum. Neden beni bu derece küçümsediğini hissediyorum?
Şuan da o kuzenime yakın olamıyorum. Belki tüm bunlardan kaynaklı belki diğer unsurlardan kaynaklı. Şuan da hayatlarımız farklı ama bu benim için sorun değil. Sanki yine tepeden baktığını hissediyorum. Küçümsediğini hissediyorum. İçime kapanık biri değilim, normal davranan biriyim. Gereksiz samimiyet göstermem. O da tam tersi bana gereksiz samimiyet gösteriyor gibi geliyor. Belki de ben kendimi küçümsüyorumdur. Onun kadar güzel giyinmiyorum. Belki onun iki kıyafeti kadar kıyafetim var. O da her gün farklı şeyler giyer. Bunu da yüzüme vurduğunu hissettim geçen yıllarda. Yanımda güzel giyimli bir kıza ne paspal dedi. Kızlar ben mi çok abartıyorum? Sadece o kızın yanında durmak, konuşmak, samimi olamadığım birine samimi olmaya çalışmak istemiyorum. Bana samimi gelmiyor. Aynı ortama girmemek için o gelecekken evden gidiyorum. Neden beni bu derece küçümsediğini hissediyorum?