• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenime nasıl söylemeliyim:(

sndz94

İkinci Lopez.
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
943
2
46
İstanbul
Meraba arkadaşlarüniversite öğrencisiyim. Çok yakın olduğum bir kuzenim var hergün telefonda mesajlaşırız o bana derdini anlatır ben ona(sevgililerimizle ilgilidir bu konuşmalar) geçen bayram dayımlara gittim annemlerden ayrı. Annemler akşam gelicekti bende sabah erkenden gittim hem dertleşiriz, gezeriz, tozarız diye.:29:
Bende tam 6 yaş büyük ama arkadaş gibiyizdir çok iyi anlaşırım zaten benden büyüklerle, ablam yok ama ablam gibidir.
Dayımlara geldim işte bir süre oturduk evde, dediki hem gezelim hemde o beni çok görmek istiyo evdekilerede bahanem olur senle çıkmam dedi.
Tamam dedim. Çıktık bir cafede bizi bekliyodu. Ben dedim ki, kuzen ben girmiyim hem başbaşa kalın ilerde bujiteri vardı ozamana kadar orada bişeylere bakarım dedim.
Yok dedi illa geliceksin hem tanıştırmış olurum dedi. Artık ısrarlarına dayanamayıp girdik cafeye. İşte yanyana oturuyolardı tanıştım falan. Çocuk çok iyi birisine benziyodu, konuşması tavrı falan hatta buluşma bittikten sonra dedimki gerçekten çok iyi biriyle berabersin dedim. Kuzenimlede aynı yaştalar. Sonra eve gittik biraz dolaştıktan sonra mesaj atmış kuzeninin telefonunu versene diye:53: Kuzenimde bana sordu verimmi diye senin için sakıncası yoksa ver dedim. Kuzenimede şaşırdım nasıl böyle birşeyi yaptı. Çok güveniyo kardeş gibiyiz diye verdi diye düşündüm. Aslında bende de hata var almamam gerekirdi bir görüşte bir insana nasıl güvendiysem artık. Ve mesaj atmaları başladı naber nasılsın ufaklık diye:26:
UFAKLIK dediğine göre kardeşi gibi görüyo diye düşündüm bende abi demeye başladım. Kötü bir niyeti yoktur diye rahat konuşuyorum:26: Konuştukça asılmalarına iltifatlarından artık gına geldi.Artık terslemeye başladım bu seferde abi ayağına yattı ben seni kardeşim gibi görüyorum yanlış anlama diye. En ilginç tarafıda kuzenimle 1.5 yıldır çıkıyolar. Ya kuzenimin anlatttığı, o cafede tanıdığım çocuk değil sanki. Ya ben mi yanlış anlıyorum anlamadım sürekli ilgili mesajlar atıyo kuzenime söylesem beni yanlış anlamasından korkuyorum. Bana bi akıl verin ya:50:

Son düzenleme:
kusura bakmayın ama kuzeniniz ne kadar düşüncesiz...ne olursa olsun kan bağı olmauan erkekten abimi olur allah aşkına, erkek bu çoğunun aklı başka yerde...
ben kuzaninize numaranızı verme hakkında çok kızdım, asla yapmazdım bunu ben...hatta sevglimi terslerdim niye istiyorsun diye..
ikincisi size şuan kızmaktayım, hala neden söylemiyorsunuz..anlaşılan baya olmuş mesajlar askıntılar iltifatlar falan...yanlış anlamayın ama sizin gibi sevgilimle arasında böyle bir durumun vuku bulduğu bi olayı bana belirtmemesi, kuzenimle ilişkimi kesmeme yeterlidir...kusura bakmayın çok ayıp bu durum hemen söyleyin kuzeninize...sevgilisi arkasından kuyu kazıyor, kuzeni de hiçbişey söylemiyor, çok çok kötü...

Kızmakta haklısınız ama dediğim gibi çok yakınız hani bende nezaketen tamam dedim ver.
Öyle bir durumun içerisindeyimki nasıl söyliyceğimi bilmiyorum.
Utanıyorum ya beni yanlış anlarsa ya beni suçlu bulursa diye.

canım mesajları silme bence göster kuzenine.. sence bu mesajlar normal mi diye.. bilmesi gerek diye düşünüyorum..

bence sana attığı mesajları aynen olduğu gibi kuzenine at..
Ben rahatsız oluyorum bu tarz şakalardan(!) de..

gerçi şaka değil asılmalar falan diyorsun, madem kardeş gibisiniz kuzenle, bilsin kimle çıktığını, zaten dediğin gibiyse bu ilişki fazla sürmez, belki başka kızlarla da alakası vardır..bence kuzeninin bunları bilmesi
lazım..

Zaten senle tanıştığı gibi senin telini istemesi normal değil.
Kuzen değil de kardeş bile olsanız, insan hemen sevgilisinin kardeşinin telini pat diye istemez ilerleyen zamanlarda vakti gelince alır tel nosunu ki hadi kardeş dersin..

Bence aynen o mesajları ilet..ben rahatsız oluyorum ya, bak oku, yazmasın bana mesaj falan de.çekinme.
.

canım mesajları silme bence göster kuzenine.. sence bu mesajlar normal mi diye.. bilmesi gerek diye düşünüyorum..

Tabiki de bilmeli canım ya onun yerinde ben olsam bende bilmek isterdim.
Ama okadar mutlularki çocuk düşkün sözde hani anlattığına göre, beraber oturduğumuzda ağzının içine bakıyodu kuzenimin.
En iyisi mesajları biriktirip göstermek.

Kızmakta haklısınız ama dediğim gibi çok yakınız hani bende nezaketen tamam dedim ver.
Öyle bir durumun içerisindeyimki nasıl söyliyceğimi bilmiyorum.
Utanıyorum ya beni yanlış anlarsa ya beni suçlu bulursa diye.

Asıl yol yakınken söylemezsen suçlu olacaksın haberin yok..
Bu mesajlar ilerler de adam sana ilgi falan duymaya başlarsa o zaman görürsün..
baştan neden bana söylemedin sana mesaj falan attığını , bu hataya neden ortak oldun?..derse kuzenin o zaman haklı kuzenin olur sen de suçlu..demedi deme..

Ki bu adamında sana karşı gidişatı normal değil..

bence sana attığı mesajları aynen olduğu gibi kuzenine at..
Ben rahatsız oluyorum bu tarz şakalardan(!) de..

gerçi şaka değil asılmalar falan diyorsun, madem kardeş gibisiniz kuzenle, bilsin kimle çıktığını, zaten dediğin gibiyse bu ilişki fazla sürmez, belki başka kızlarla da alakası vardır..bence kuzeninin bunları bilmesi
lazım..

Zaten senle tanıştığı gibi senin telini istemesi normal değil.
Kuzen değil de kardeş bile olsanız, insan hemen sevgilisinin kardeşinin telini pat diye istemez ilerleyen zamanlarda vakti gelince alır tel nosunu ki hadi kardeş dersin..

Bence aynen o mesajları ilet..ben rahatsız oluyorum ya, bak oku, yazmasın bana mesaj falan de.çekinme.
.

Zaten kuzenimede şaşırdım nasıl verdi diye. Karşıma alıp konuşmam lazım mesajı atarsam inanmaya bilir.
Bende senin gibi düşünüyorum zaman geçer öyle ister diye şak diye istemesi de tuhafıma gitti ama, cafede öyle görünce kötü bir niyeti yoktur diye düşündüm.
Sürekli de mesaj atmıyo arada naber nasıl diyerek. Çocuk mu çok geniş anlamadım.

çok saçma yaa...

benim erkek arkadaşım durduk yere yeni tanıştığı kuzenimin numarasını isteyecek ( isterse 2 yıldan beri tanıyor olsun fark etmez ) ve bende bunu yanlış anlamayacağım
ve kuzenıme ''numarını istiyor vereyim mi'' diye soracağım.:53:

pes.

Adam bana asılıyor iltifat ediyor sürekli diyorsun ve hala kuzenime söylesem mi diyorsun..

Bence bu adam kuzenini aldatıyor bile olabilir sevgilisinin kuzenine üstü kapalı asılan adamdan herşey beklenir..

Asıl yol yakınken söylemezsen suçlu olacaksın haberin yok..
Bu mesajlar ilerler de adam sana ilgi falan duymaya başlarsa o zaman görürsün..
baştan neden bana söylemedin sana mesaj falan attığını , bu hataya neden ortak oldun?..derse kuzenin o zaman haklı kuzenin olur sen de suçlu..demedi deme..

Ki bu adamında sana karşı gidişatı normal değil..

Öyle diyosunuzda böyle birşeyi söylemekte kolay değil!
Attıkları mesajlarıda silmedim hatta benim attıklarımı da uygun zamanı bekledim diycem.
Belki yanlış aanlıyorum gibisinden hayırlısı.

Bence şakayla karışık söyle: "ya aman nasıl içten biri çok sevdim kanki olduk" de. "bana sürekli mesaj atıyor baksana " de, merak edip bakmasını sağla. aksi takdirde ne desen kalbi kırılır.

Bence şakayla karışık söyle: "ya aman nasıl içten biri çok sevdim kanki olduk" de. "bana sürekli mesaj atıyor baksana " de, merak edip bakmasını sağla. aksi takdirde ne desen kalbi kırılır.

Beni bir anlayan siz çıktınız. OLmadı öyle yaparım yada karşıma alıp konuşucam.

Belki de kuzenin ve sevgilisi seni deniyor olabilir ? Olamaz mı ? :ssz:

Onu bile düşündüm ama olamaz ya kim yaparki böyle bir şakayı.
Ya sürekli kuzenimin onu bana anlattığını biliyo hatta benden bahsediyolarmış işte beni tek anlayan odur diye.
Hani nebilim of ya nediyceğimi bilemiyorum.

Bence canım uygun zamanı bekle. Bakalım bu şekildee mesaj atmaya devam edecek mi ?? Belki Düşündüğün gibi Birşey Yoktur. Zamana Bırak derim ben. Mesajlar Kalsın Yine telefonunda. Yarın Bir gün Bişey Olur en azından kanıtın elinde olur tatlım. Yaşadığın şey gerçekten Çok üzücü ve zor bişey. Benimde aynen Senin gibi Çok sevdiğim bir kuzenim var. Aynı şeyi Ben düşündümdee çok zorr. İnşallah Kötü şeyler olmadan sorun çözülürr tatlım:16::16:

tatlım git kuzenine herşeyi anlat adam açık açık zarf atıyor sana düşecekmisin diye karakter olsa bunu yapmaz adamın başka ne vukuatları var kımbılır düşün cesarete bak sen ondan büyüksün birde değilmi 6 yaş ben olsam anlatırım bu kadar durmam yani ilerde ne olcak

Herkez benim üstüme niye geliyor onu anlmadım adama kuyruk sallamadım ki:50:

Bu yaşadığın herkesin başına gelebilecek bir olay bence.Neden bu kadar tepki verdiler onuda anlamadım açıkçası.Sonuçta kuzeninle çok samimisin ve sevdiği insanla tanışmışsın ve tanıştığın kişiyede o anda güvenmişsin güvenmemen gerekirdi ama her insan hata yapabilir.Her neyse başta o adamın sana normal yaklaştığını düşünmüş olabilirsin bu çok normal ama rahatsızlık seviyesine geldiyse bunu kuzeninle paylaşmalısın burdan bir arkadaşta aynısını önermiş kuzenine beni yanlış anlamanı istemem ama sence bu mesajlar normalmi bana bu şekilde mesaj atıyor seninde görmeni istedim diyerek konuya girip kuzeninle bunu paylaşmalısın..Paylaşmazsan ne olur yarın birgün öğrenir ve aranızda bişey olduğunu bile düşünebilir bu seferde ömür boyu kuzenlikten kovulmak durumunda kalırsın hemde hiç suçun olmadan:34::34:

ben aşırı tepki gösteren birilerini göremedim nedense.

çoğu kişi normal olan şeyleri söylemiş.

Back
X