• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuzenime tuzak...

xxxchhh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
89
1
46
Antalya
kızlar merhaba kuzenimden nefret ediyorum onun bir sevgilisi var kimse bilmiyor annesi babası böyle şeylere çok karşı bende bir face açıp facede sevgilisiyle konuşmasını abisine yollamayı düşünüyorum sizce bunu yapmalımıyım karar veremedim çok düşündüm eğer yaparsam ortalık karışacak ve bunu benim yaptığımı anlayabilirler çok kararsızım sizce böyle bir tuzak hazırlamalımıyım?

tabiki yapmamalısın !! bu çok yanlış bir şey... ne kadar nefret edersen et böyle bir şey yapmak hiç doğru olmaz ....

Kötülükten kimseye hayır gelmez. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama eline hiç bişey geçmez. Tam tersine nefret ediyorum desen bile ona zarar geldiğinde üzülürsün.

ne geçicek onun hayatını mahfedince rahatlıcakmısım???
onun başı derde girince bundan haz mı alıcaksın!!!
birazcık ALLAH korkun varsa yapmazsın...

kızlar merhaba kuzenimden nefret ediyorum onun bir sevgilisi var kimse bilmiyor annesi babası böyle şeylere çok karşı bende bir face açıp facede sevgilisiyle konuşmasını abisine yollamayı düşünüyorum sizce bunu yapmalımıyım karar veremedim çok düşündüm eğer yaparsam ortalık karışacak ve bunu benim yaptığımı anlayabilirler çok kararsızım sizce böyle bir tuzak hazırlamalımıyım?

bence yapma sonuçta o senin kuzenin aynı kandan candansınız

ama her fırsatta bana laf sokuyor öyle kalıyorum unutamayacağı birşey yapmalıyım aklı başına gelmeli

neden böyle bir şeyi yapmak istiyorsun, derdın nedır kuzenınle?
durduk yere yapmıyorsun heralde.

not: cevabı gördüm. sadece laf soktuğu için mi bunu yapacaksın? sen bunu gizliden yapınca senın yaptıgını bılmeyecekse intikam almanın manası nedir? laf sokmasını bırakacak mı ?

Son düzenleme:
tabikide durduk yere yapmıyorum ondan çektiğim varda yapıyoruz uzun zamandır sabrediyorum bıktım artık ondan

sen böyle yapınca sana laf soktuğu için pişman oluck yani
al karşına konuş mesaf koy insanlara kötülük yapmak vicdanın nasıl rahat edicek, yaptığın sana yakışır mı sence

ama her fırsatta bana laf sokuyor öyle kalıyorum unutamayacağı birşey yapmalıyım aklı başına gelmeli

Adam gibi oturun konuşun derdiniz varsa aranızda, onun sana ne yaptığını bilemem ama bu düşündüğün çok çirkin bişey...

Yerinden kalk en yakın aynaya git ve sor bakalım kendine.
Ben bu kadar kötü niyetli bir insanmıyım diye ?
Ben bunu yaparsam bunun bedelini ne şekilde çekerim diye ?
Kimse anlamaz belki senin yaptığını ama asıl korkacağın şey zaten bu değil.
Benimde nefret ettiğim akrabalarım var ama onlara zarar vermeyi düşünmem.
Çünkü Allahtan korkarım.

olaylar çok ayrıntılı burda hepsini anlatamam biz kuzenimle birbirimizden nefret ediyoruz çok fesat biri ve bu düşündüğümü yapıncada onun bana verdiği acıyı yaşatabilrim diye düşünüyorum

Yerinden kalk en yakın aynaya git ve sor bakalım kendine.
Ben bu kadar kötü niyetli bir insanmıyım diye ?
Ben bunu yaparsam bunun bedelini ne şekilde çekerim diye ?
Kimse anlamaz belki senin yaptığını ama asıl korkacağın şey zaten bu değil.
Benimde nefret ettiğim akrabalarım var ama onlara zarar vermeyi düşünmem.
Çünkü Allahtan korkarım.

zaten uzun zamandır düşünüyorum çok şükür Allahtan korkumu yitirmedim bende sizden akıl almak istedm kimseyle dertleşemiyorum

olaylar çok ayrıntılı burda hepsini anlatamam biz kuzenimle birbirimizden nefret ediyoruz çok fesat biri ve bu düşündüğümü yapıncada onun bana verdiği acıyı yaşatabilrim diye düşünüyorum

ne olursa olsun onu bu şekilde vurmaya çalışmamalısın.
o da sana aynısı yaptıysa bılemem.

Back
X