• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuzenime tuzak...

oooooooo çok kötü niyetlisin....
intikamın sonu yok..
yaparsan karşılığına hazırlan...

Son düzenleme:
Bunu yapman senin basit bir insan olduğunu gösterir .
Ailesi o kızı baskı altına alınca eline ne geçecek ?

kızlar merhaba kuzenimden nefret ediyorum onun bir sevgilisi var kimse bilmiyor annesi babası böyle şeylere çok karşı bende bir face açıp facede sevgilisiyle konuşmasını abisine yollamayı düşünüyorum sizce bunu yapmalımıyım karar veremedim çok düşündüm eğer yaparsam ortalık karışacak ve bunu benim yaptığımı anlayabilirler çok kararsızım sizce böyle bir tuzak hazırlamalımıyım?

​Diyelim ki sahte bir face açtın ve kuzeninle ve sevgilisiyle olan mesajları abisine yolladın,abisi kardeşine sorup inkar ederse bana iftira atıyorlar derse ne olacak o zaman hadi sizin mail attıgınız face adresini şikayet edip ip numarasından sizin yaptıgınız ortaya çıkarsa o zaman ne olacak bunuda düşündün mü?

Ayrıca kuzenin ve erkek arkadaşının face konuşmaları sende ne arıyor bunun bir suç oldugunu biliyormusun özel hayata karışma ve bilişim suçlarına girer haberin olsun.

Son düzenleme:
sen onların konuşmasını nerden görüp okuyorsun sen bu kadar kızgınsan ona muhtemelen o da sana boyle duygular ıcındedır.aynı şeyi o sana yapsa ne hissederdin.sen böyle bir şey yaparak sadece ona değil ailesine de zarar vermş olcaksın bir sürü insan üzülcek.

hayatta en kötü huy ve en tehlikelisi kiskancliktir
kiskanc bir insan her türlü kötülügü yapabilir
zemin saglam

Bence sen sevgilisi ile kuzenini kıskanıyorsun..yoksa neden bu konuyla ilgili vurmak isteyesin ki.
muhtemelen sana söylediği iğneli laflar bununla ilgilidir..
o sana laf sokuyorsa sen ne diye haddini orda bilmiyorsun da sonrasında hinlik düşüyorsun.
yazışmalarına nasıl ulaşabiliyorsun??
ailesine yolladığında sana inanacaklarını nerden biliyorsun??birisi iftira atmak istiyor diye düşünebilirler..
.kardeşin sayılır o senin düşündüğün şeye bak.. İyiki senin gibi kuzenim yok.

olaylar çok ayrıntılı burda hepsini anlatamam biz kuzenimle birbirimizden nefret ediyoruz çok fesat biri ve bu düşündüğümü yapıncada onun bana verdiği acıyı yaşatabilrim diye düşünüyorum

Kuzenin çok fesat biri...

Peki ya siz nasıl birisiniz hiç düşündünüz mü?

Bence sen sevgilisi ile kuzenini kıskanıyorsun..yoksa neden bu konuyla ilgili vurmak isteyesin ki.
muhtemelen sana söylediği iğneli laflar bununla ilgilidir..
o sana laf sokuyorsa sen ne diye haddini orda bilmiyorsun da sonrasında hinlik düşüyorsun.
yazışmalarına nasıl ulaşabiliyorsun??
ailesine yolladığında sana inanacaklarını nerden biliyorsun??birisi iftira atmak istiyor diye düşünebilirler..
.kardeşin sayılır o senin düşündüğün şeye bak.. İyiki senin gibi kuzenim yok.

bence yapmalısın bunu.böyle durumlarda genelde kötülük yapayım derken iyilik yapılır.

Ben birşey anlamadım
Bi kuzenin var, onun sevgilisi var. Ve sen ailesinin kızacağını bilerek onu ispiklemek mi istiyorsun ?
Amaç ne ki :26:

kızlar merhaba kuzenimden nefret ediyorum onun bir sevgilisi var kimse bilmiyor annesi babası böyle şeylere çok karşı bende bir face açıp facede sevgilisiyle konuşmasını abisine yollamayı düşünüyorum sizce bunu yapmalımıyım karar veremedim çok düşündüm eğer yaparsam ortalık karışacak ve bunu benim yaptığımı anlayabilirler çok kararsızım sizce böyle bir tuzak hazırlamalımıyım?

çok yanlış nefret ediyorsun diye kızı zor durumda bırakma eline bişey geçmez... ha kimsede sana iii olur yapta demez üzgünüm...

kuzenini kötü mü biliyosun, senin şuan ondan ne farkın var?
millette ne kafa var yaa :27: ne diyim inşallah birine zarar vermeden çıkarsın bu ergenlikten..

Böyle kuzenlere akıl sır ermiyo
Benim de bi kuzenim var normalde çok iyi anlaşırdık ama ben evlendiğimden beri bana küsüyo, iplemiyorum bi suçum yok çünkü
Evlendim diye de onu veya arkadaşlarımı aksatmadım, yine çıkar gezerim yani

Sonra özür diliyo barışıyo ama uzun sürmüyo
Şu an yine küs mesela :6: tavşan misali
Birini bulsa da kurtulsak :1:

Yap yap, bir gun gelir senin kuzeninde sana aynisini yaparsa...anlarsin ne yaptigini.. :34:

Bazen soruyorum kendime ben mi çok safımm yoksa millet mi akıllı? :44:
Bence de herkesin ddiği gibi yapmamalısın öyle bir kötülüğü hayır yani yapınca nasıl bir haz,mutluluk alacaksın onun üzüldüğünü bile bile... valla ben yapsam öyle bir şeyi bnm yüzümden de kötü şeyler yaşadığını görsem vicdan azabından duramam yerimde.Düşmanıma bile kin tutamıyorum ben.Bugün bana biri kötülük yapsa yarın unuturum....İlahi adalet,sabır diye bir şey var. Kin kötüdür insanı farklı yerlere götürür. Sağlıcakla kal kafanı böyle şeylerle yorma : )

birde bu konuyu beğenen var aynı fikirde sanırım , konu açan 16-17 yaşlarında da beğenen arkadaş nasıl bir zihniyette acaba.. hayret birşey

hee yap yap!!!

sinsiliğine ortak arıyorsun resmen burda....

bide soruyo yapiyim mi mıy mıy mıy.....:22:

Back
X