• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuzenime tuzak...

Benim de senin kuzenin gibi gayet sorunlu bir kuzenim var. Hatta emin ol daha beteri..
Ama hiç bir zaman kötülüğünü istemem, hele ki ben asla onu üzecek bir şey yapmak istemem.
Kuzen, kardeş yarısı olabilir hata yapabilir der geçerim.
Çok sinirimi bozarsa en fazla tartışırım ki o bile ayda yılda bir olur çok çok nadirdir.

Garibime gitti bu kadar kolay yapabilecek misin bunu, vicdanın sızlamayacak mı?
Eğer yaparım dersen buyur yap ama sonra kuzenim bana laf sokuyor böyle şöyle diye ağlama, çünkü hak ediyorsun hem de fazlasını..
:19::19::19::20::20::20::20:

"bunu benim yaptığımı anlayabilirler". ha bu yüzden kararsız kaldınız yani, anlamazlarsa sıkıntı yok.

vay arkadaş.

ayıp yavrucuğum ayıp olmaz öyle şey ınsanların hayatını alt üst etmekten va<zgecın artık zaten her ınsanın basında hayatı alt üst etmeye yarayan bırı var saolun ıyıkı varsınız:s

Yaşın daha çok küçük sen çocuk denilecek yaştasın,bu yaşta ne bu öfke bu kin.
Yarın birgün seninde sevgilin olduğunda ve bunu kimse bilmediğinde can dostun arkadaşın yada bu kuzenin sana senin düşündüklerinin aynını yapsa ne hissedersin.Yaşayacakların seni ne denli endişelendirir.
Kızın sevgilisinden ve bunları ortaya çıkarmaktan sanane.Yani anlayamıyorum daha yaş 13 ve birilerinin mutsuzluğun dan birileri mutlu olacak.Buda sen yani Kuzeninin canının dan kanından biri.
Sen bu çirkinliği kendine yakıştırabiliyor musun bakalım.
İnsanlar her kendine laf sokan taciz eden,döven kötülük yapan insanlardan intikam almaya kalksaydı adalet bakanlığının polisin askerin cezaevlerinin ne işi var ki.
Aklını başına al kötülük yapmaktansa al kuzenini karşına sırf ondan sana laf soktuğu için intikam almak istemek yerine güzelce konuş.Şimdiden çareyi konuşup sorunları çözüme kavuşturmaktan kaçan siz çocukların birer yetişkin olduklarında neler yapabileceklerini düşünmek bile istemiyorum kuzum.Sen yaşında bir kızım var benim ablan değil annen yaşındayım.Düşüncen çok yanlış kafanı güzel şeylerle doldur yoksa ağzına biber sürerim ona göre.:47:

Şimdi sen bunu yaptın diyelim arkadaşım, eline ne geçicek:ssz:

Back
X