• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenime Yapılan Davranış

Öğretmenin yaptığı şey gibi olmuş.hani bişey anlatmak istersin ama bunu bağırarak anlatırsın tatlı sözle değil de. Malesef iyilik yapmak istemiş özünde ama üslubu yanlış olmuş biraz çocuğu da kendine getirmeye çalışmış ama ne kadar etkilenebileceğini akıl edememiş siz şimdi öğretmenle konuşsanız bence direk size hesap sorar bu çocuk neden böyle diye inanın başka bir öğretmen olsa belki hiç umursamaz yine çocuğu silkelemiş siz kuzeninizle daha fazla ilgilenip sosyalleşmesini sağlayabilirsiniz sorunlarının ne olduğunu anlayabilirsiniz bence ayrıca çok iyi bir ablasınız :)
Tesekkurler:KK200:

Ya tabii ki kuzenimin yalnizligi normal degil ama öğretmen bozuntusunun o şekilde davranmaya hakkı yok. Siz olsanız ne hissedersiniz Allah aşkına soruyorum. Güzelce alıp karşısına yavrum bak şöyle şöyle diye anlatmak varken bu nedir yahu?
Belki daha once oyle de anlatmıştır ama artık durumun vahım bır hal aldığını gorunce aılenın de ses cıkarmadıgı ılgılenmedıgını dusunup boyle bır konusma denemıstır ki ben hala azarlar bir tarz oldugunu dusunmuyorum.Sadece gerceklerle yuzlesmek kuzenınıze agır gelmiş çünkü bunu yapan ne de olsa bir yabancı. Oysa bu konusmayı ailesi yapmalıydı. Tavsıyem ogretmene takılmak yerıne acilen bir çözüm bulun. Yoksa cocuk buyuyunce bıle bugunlerın etkısınde kalacak

Aynen öyle ,bir de konusmasinin sonunda demiş ki biraz insanların arasına sokul. Böyle yapınca kesin çok sosyal (!)birisi olur.
En azından toplum dışında kalmış olmaz, dışlanmış hissi azalır. Ne kötü bir öğretmenmiş yahu(!)
Her insanın ailesinde, akrabalarında, arkadaşlarında vardır gerçekleri sertçe söyleyenler. Bir öğretmen, aileden sonra çocuğu en iyi kollayandır. Çocuklar, öğretmenleri evde şikayet ederler ama evde sorun yaşayınca da gelip öğretmenlerine sarılıp ağlarlar, yardım beklerler.. Hatta ailenin bilmediği çoğu hislerini öğretmenler bilir. Ne güzel, kuzeni kollayan bir öğretmen varmış okulda. Adam iyi ki diğer öğretmeni yollamamış, yoksa başına iş açacaktı

En azından toplum dışında kalmış olmaz, dışlanmış hissi azalır. Ne kötü bir öğretmenmiş yahu(!)
Her insanın ailesinde, akrabalarında, arkadaşlarında vardır gerçekleri sertçe söyleyenler. Bir öğretmen, aileden sonra çocuğu en iyi kollayandır. Çocuklar, öğretmenleri evde şikayet ederler ama evde sorun yaşayınca da gelip öğretmenlerine sarılıp ağlarlar, yardım beklerler.. Hatta ailenin bilmediği çoğu hislerini öğretmenler bilir. Ne güzel, kuzeni kollayan bir öğretmen varmış okulda. Adam iyi ki diğer öğretmeni yollamamış, yoksa başına iş açacaktı
Allah aşkına siz böyle rencide edilseydiniz ne düşünürdünüz

Sanane deseymiş.
Ne Biçim insanlar var ya.
Acilen Dr a gitsin o Öğr
Sizde gidip Konuşun bence.
Bi de beden öğretmeni yani rehber öğretmen falan olsa neyse de
Öğrencilerle ilgilenme görevi sadece rehber öğretmene ait değil. Beden eğitimi öğretmeni sadece top verip yollamıyor demek ki öğrencileri izliyor, bu güzel bir şey aferin ona. Keşke daha usturuplu davransaymış... bu da belki erkek olmasından mütevellit. Bence bu kuzenin durumuna çare bulunmalı, öğretmeni ziyaret etmek yapılacak en son ve gereksiz hareket olur

Allah aşkına siz böyle rencide edilseydiniz ne düşünürdünüz
Ben zaten üslup yanlış olabilir diyorum. Kendince iyilik yapmak istemiş ama bunu yumuşak olarak yapsa değişmeyeceğini düşünmüş ve kendine gelsin diye sarsmış. Doğru demiyorum ama çocuğu o halden çıkarmak istediği çok açık

Bir ogretmen olarak bu meslektaşımın ergen psikolojisinden zerre anlamayan bi dangalak olduğunu dusunuyorum. Çocuğa yapabileceği en travmatik şekilde yaklasmis. Niyeti filan umrumda olmaz kendi cocugum olsa gider görüşürdüm hatasını anlatirdim

Öğretmen yanlış ifadeler kullanmış ama bence anacı kötü değil.
Bu arada siz hangi sıfatla öğretmenle konuşacaksınız ki. Bu çocuğun velisi değilsiniz. O işi Burak'ın anne bana yapsın.
Ayrıca çocuğu bir uzmana götürsünler.

Öğrencilerle ilgilenme görevi sadece rehber öğretmene ait değil. Beden eğitimi öğretmeni sadece top verip yollamıyor demek ki öğrencileri izliyor, bu güzel bir şey aferin ona. Keşke daha usturuplu davransaymış... bu da belki erkek olmasından mütevellit. Bence bu kuzenin durumuna çare bulunmalı, öğretmeni ziyaret etmek yapılacak en son ve gereksiz hareket olur
1. Si Öğretmenin öğrencinin gizli gizli fotosunu çekmeye Hakkı yok.
2. Si olumsuz bir davranışını görürse rehber Öğretmene yönlendirir ya da ailesi ile görüşme talep eder.
Sonuçta halinde öğrencinin bir gariplik varsa da bunu uygun bir şekilde dile getirmesi gerekir. Okullarda bununla ilgili bölümde rehberlik servisidir. Herkes işini yapmalı öyle değil mi ?

Back
X