Kuzenimi hiç sevmiyorum

elenaferrante

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6.584
10.892
198
Benim bir kuzenim var, 23 yaşlarında, üniversite mezunu bir kız. Üniversite mezunu olduğundan da şüpheliyim. Bizden ayrı bir şehirde, memlekette ailesi ile yaşıyor, maddi durumları çok iyi değil, (güya) babası çalışmasını istemediği için çalışmıyor.

Teyzemi ve eniştemi pek severim, memlekete her gittiğimizde (en fazla yılda 2 kere) 1-2 gece onlarda kalırız.
Bu kuzenim de sürekli annemlere gelip kalmak ister. 20 yaşında kızkardeşim var, onunla iyi anlaştığı için.

Ama her geldiğinde en az 2 hafta kalır, tüm gece uyumaz, sürekli gürültü yapar evde, sigara içer, babam o evdeyken tuvalete bile kalkamaz gece. Bu arada gürültüyü de tek başına yapar, kız kardeşim çalıştığı için en geç 23.00 de uyur.
Elini cebine sokmaz (sokmasın ama) sigarasını bile hep annemlere aldırır. Sürekli taleplerde bulunur.
Annemlerde kalırken bazı geceler burada internette tanıştığı erkekleri mahalleye, apartmanın bahçesine falan çağırır, geceleri gizlice evden çıkar.
Biraz kaşarlık var. Hatta bazen eşime sürekli canım enişteciğim waffle yemeye, kahve içmeye gidelim falan der, ben fıttırırım, eşim de sağolsun benim için hep yorgun olduğumu söyleyip reddeder kibarca, bazı akşamlar çat kapı bize gelir. ( annemlerin yan apartmanında oturuyoruz)
Üstelik çok konuşur, çenesi de pek düşüktür. Çok ukaladır, her konuda bir fikri vardır.

Şimdş ben bu kızı sevmiyorum ama teyzemi çok seviyorum, onların hatırına ailecek katlanıyoruz, hatta sevmediğimizi kendi kendimize itiraf etmeye bile utanıyoruz.

Daha iki hafta oldu gideli, gene gelmek istiyormuş. İnşallah doğumumu bahane edip gelmeye kalkmaz.

Vallahi içimi döktüm.
Bu da burada dursun istedim

Benim bir kuzenim var, 23 yaşlarında, üniversite mezunu bir kız. Üniversite mezunu olduğundan da şüpheliyim. Bizden ayrı bir şehirde, memlekette ailesi ile yaşıyor, maddi durumları çok iyi değil, (güya) babası çalışmasını istemediği için çalışmıyor.

Teyzemi ve eniştemi pek severim, memlekete her gittiğimizde (en fazla yılda 2 kere) 1-2 gece onlarda kalırız.
Bu kuzenim de sürekli annemlere gelip kalmak ister. 20 yaşında kızkardeşim var, onunla iyi anlaştığı için.

Ama her geldiğinde en az 2 hafta kalır, tüm gece uyumaz, sürekli gürültü yapar evde, sigara içer, babam o evdeyken tuvalete bile kalkamaz gece. Bu arada gürültüyü de tek başına yapar, kız kardeşim çalıştığı için en geç 23.00 de uyur.
Elini cebine sokmaz (sokmasın ama) sigarasını bile hep annemlere aldırır. Sürekli taleplerde bulunur.
Annemlerde kalırken bazı geceler burada internette tanıştığı erkekleri mahalleye, apartmanın bahçesine falan çağırır, geceleri gizlice evden çıkar.
Biraz kaşarlık var. Hatta bazen eşime sürekli canım enişteciğim waffle yemeye, kahve içmeye gidelim falan der, ben fıttırırım, eşim de sağolsun benim için hep yorgun olduğumu söyleyip reddeder kibarca, bazı akşamlar çat kapı bize gelir. ( annemlerin yan apartmanında oturuyoruz)
Üstelik çok konuşur, çenesi de pek düşüktür. Çok ukaladır, her konuda bir fikri vardır.

Şimdş ben bu kızı sevmiyorum ama teyzemi çok seviyorum, onların hatırına ailecek katlanıyoruz, hatta sevmediğimizi kendi kendimize itiraf etmeye bile utanıyoruz.

Daha iki hafta oldu gideli, gene gelmek istiyormuş. İnşallah doğumumu bahane edip gelmeye kalkmaz.

Vallahi içimi döktüm.
Bu da burada dursun istedim
gelme müsait dgiliz diyeceksiniz, sürekli bahaneler bulacaksınız. alışmış kudurmuştanb beterdir.
ayrıca orda bi grştügü erkek yada begendigi biri var ki size geliyor. kaşınızı gözünüzü cok beğenip sevdiği için geldiğini hiç sanmıyorum :D

gelme müsait dgiliz diyeceksiniz, sürekli bahaneler bulacaksınız. alışmış kudurmuştanb beterdir.
ayrıca orda bi grştügü erkek yada begendigi biri var ki size geliyor. kaşınızı gözünüzü cok beğenip sevdiği için geldiğini hiç sanmıyorum :KK70:

Yoksa konu sahibinin eşimi kahve waffle wuffle falan hersey olabilir. :KK53:

Aman aman tehlikeli
Teyzen de her defasında göndermesin yahu
Oda kendi rahat etsin diye mi gönderiyor sürekli

ayrıca orda bi grştügü erkek yada begendigi biri var ki size geliyor. kaşınızı gözünüzü cok beğenip sevdiği için geldiğini hiç sanmıyorum :KK70:

Doğru diyorsun, ailesinin yanında rahat rahat gezip tozamadığı için bize gelmek istiyor. Biz de direk gelme diyemiyoruz, bahane bulmak zorunda kalıyoruz sürekli.

Yoksa konu sahibinin eşimi kahve waffle wuffle falan hersey olabilir. :KK53:

Biraz yılışık bir kız, erkekler konusunda çok vukuatı var. Eşime kesinlikle güveniyorum da kıza güvenmiyorum. Ama eşimi kuzenimden kıskanıyor olma durumu da çok koyuyor bana.

Aman aman tehlikeli
Teyzen de her defasında göndermesin yahu
Oda kendi rahat etsin diye mi gönderiyor sürekli

Annem de hep teyzemle bu kız yüzünden arası bozulacak diye korkuyor. Çünkü teyzemi gerçekten seviyoruz

Bence annen teyzene söylesin kızın buraya geliyor başedemiyoruz
Erkeklerle geceleri gizlice buluşuyor başına bişi gelmesin falan diye uyarsın belki göndermez daha

Doğru diyorsun, ailesinin yanında rahat rahat gezip tozamadığı için bize gelmek istiyor. Biz de direk gelme diyemiyoruz, bahane bulmak zorunda kalıyoruz sürekli.

Biraz yılışık bir kız, erkekler konusunda çok vukuatı var. Eşime kesinlikle güveniyorum da kıza güvenmiyorum. Ama eşimi kuzenimden kıskanıyor olma durumu da çok koyuyor bana.

Annem de hep teyzemle bu kız yüzünden arası bozulacak diye korkuyor. Çünkü teyzemi gerçekten seviyoruz

Kıskanmak evet biraz abes olabilir belki ama yinede tabi dikkatli olmak lazım. Es ve kuzen arasında bir bağ yok sonuçta.

Anlattığınız huylara sahip insan kardeş olsa sevilmez, haklısınız ama sizin "kaşar" kelimeniz de hiç hoş değil. Dertlerimizi kadınlara yapıştırılan iğrenç sıfatları kullanmadan da anlatabilmeliyiz biz kadınlar olarak. Bu beni çok rahatsız bir durum, yeri gelmişken söylemek istedim.
Kızdan hoşlanmıyor olabilirsiniz, yine söylüyorum bence haklısınız, ama üniversite mezunu olup, olmamasının konuyla bir alakası yok. Bu biraz dedikoduya, gıybete giriyor.
Asıl konuya dönecek olursak, teyzenizle aranız bozulmasın istiyorsanız idare etmekten ya da gelmemesi için bahaneler üretmekten başka şansınız yok. Ya da anneniz teyzenizle kızıyla ilgili konuşmalı. Kardeşi sonuçta, o konuşmayacak da kim konuşacak. Sonuçta bu kız bu özelliklerle bela mıknatısı haline gelebilir, yarın öbür gün başına kötü şeyler gelebilir... Teyzeniz farkında mı bilmiyorum ama değilse de bir çıtlatmakta fayda var.

Benim de burnu havada yeğenlerim, kuzenlerim var abla gibi ya da kardeş gibi uyarırım hata yapınca.

Bu kıza hatalarını anlatıp, düzeltme çabasına girmezseniz bir gün başını belaya sokunca üzülmeyecek misiniz?Kaşar demek yerine uyarmanız gerekmez mi? Kuzen de kardeştir bir nevi.

Kuzenin sonuçta, belki kafasına dank eder hatasını anlar. Susunca iyilik mi yapıyorsunuz anlamadım? Hayır. Hem ona hem kendinize kötülük bu.

Alın karşınıza çatır çatır konuşun, baktınız sallamıyor, rahatsızlığınızı dile getirin.

İnsanları kırmak bazen iyidir.....

Insan kiskandigi, nefret ettigi kisinin kötü özelliklerini abartir da abartir..üstüne bide kasar kondurur :halay:
Yani pek objektiv anlattiginizi sanmiyorum...

Anlattiginiza gore gercekten gorusulmeyecek biri. Ama su uckuruna duskun erkeklerin kadinlara yakistirdigi kasar kelimesini bir kadinin digerine soylemesi hic hos olmamis.

Iyi de misafir annenize geliyor

Onun sorumluluğu siz istemiyorsanız evinize bahane üretin

Bir de babanız neden tuvalete gidemiyor orası onun evi kız rahatsız olursa gelmesin neden kendi hayatından ödün veriyor ki

sevmiyorsan görüşmeyeceksin. görüşmemek içinde elinden geleni yapacaksın. kuzenini kocanla muhattap ettirmeyeceksin. ya da kızla aranı boz. teyzenle görüşürsün kızdan kurtulursun.

Back
X