Kuzenimi kaybettikten sonra psikolojim altüst oldu :(

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.376
5.395
723
Merhaba yine dertliyim maalesef :KK43:
Kasımın 20 sinde çok sevdiğim kuzenimi kanserden kaybettim (22 yaşındaydı 6 yıldır sürekli gelen hastalığı defeden büyük bir savaşçıydı,ondandır beklediğimiz bir ölüm değildi)
Üzerinden az bir zaman geçti ama ben düşündükçe ağlamayı geçtim,yaşayamadıklarına üzülüyorum kendimi aşırı yıpratıyorum onu da geçtim,ben de o hastalığa yakalanırsam nolcak demeye başladım,ikiz çocuklarım var,onlara kim bakara kadar düşünüyorum :KK43:
Yastan dolayı yoruldum yıprandım bağışıklığım çöktü,soğuk algınlığı geçiriyordum ama dün gece ölecek gibi nefes darlığı yaşadım acile gittik zatürre başlangıcı enfeksiyon var ciğerlerde dedi :KK43: ilaçlar serumlar vs verdi bugün birkaç saat iyiydim sonra yine çöktüm :KK43:
Bu hafif hastalık da bile (ağır geçiriyorum ama birçok hastalığa göre çok hafif bir hastalık) çocuklarıma bakıp ağlıyorum,ölürsem nolcak diye :KK43: Dün gece acil dr u bi göğüse görün sonra dedi,Daha hamileyken de dr um ciğerlerinden dolayı bir tedavi geçirdin mi demişti,yok dediğimde doğum sonrası tedavi ol demişti ve ben bunu bugün hatırladım :KK43: çocuklarım erken doğunca küvez dönemi ve sonrası derken unuttum gitti,Ya ciddiyse deyip dünden beri kendimi yedim.
Biraz toparlandığım gibi zaten giderim de ölüm acısı nasıl geçer bu psikolojiden çıkar mıyım var mı böyle acılar yaşayıp benim gibi olanlar,nasıl atlattınız :KK43:

İnanın çok üzüldüm burada yüzük konusundan hatırladım.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizlere sabır versin.Sizede çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin

Çok üzüldüm ışıklar içinde uyusun. Sizin sadece zamana ihtiyacınız var bence. Hissettikleriniz endişeleriniz bana çok normal geldi daha çok yeni yaşanmış bu kayıp. Allah sizlere sabır versin

Çok zor bir durum. Ben de annemi kaybettim kanserden. Çoğu zaman çektiği acıları düşünüp kahroluyorum. Hele ki son zamanlar. İnsan kendini suçluyor niye bilmem. Halbuki yapabilecek hiç bir şey yoktu. Varsa da biz bilmiyorduk.. Kanser hastası ile yaşamak kanserden öleni düşünmek ikisi de çok ama çok zor.
Sizin durumunuza gelince sağlığın ne kadar önemli olduğunu ve ihmale gelmeyeceğinin farkına varmışsınız. Durumun sizi etkilemesi normal. Kısa süreli destek alabilirsiniz. Yardımı olacaktır.

Allah rahmet etsin..sabırlı olun sizin acunız da dinicek zaman her şeyin ilacı çocuklarını düşün sakinleş.bu arada ölümden sonra insan bir süre kendini kaybediyor hayat boş geliyor sonra geçiyor

Kasımın 20 sinde çok sevdiğim kuzenimi kanserden kaybettim (22 yaşındaydı 6 yıldır sürekli gelen hastalığı defeden büyük bir savaşçıydı,ondandır beklediğimiz bir ölüm değildi)
Üzerinden az bir zaman geçti ama ben düşündükçe ağlamayı geçtim,yaşayamadıklarına üzülüyorum kendimi aşırı yıpratıyorum onu da geçtim,ben de o hastalığa yakalanırsam nolcak demeye başladım,ikiz çocuklarım var,onlara kim bakara kadar düşünüyorum :KK43:
Yastan dolayı yoruldum yıprandım bağışıklığım çöktü,soğuk algınlığı geçiriyordum ama dün gece ölecek gibi nefes darlığı yaşadım acile gittik zatürre başlangıcı enfeksiyon var ciğerlerde dedi :KK43: ilaçlar serumlar vs verdi bugün birkaç saat iyiydim sonra yine çöktüm :KK43:
Bu hafif hastalık da bile (ağır geçiriyorum ama birçok hastalığa göre çok hafif bir hastalık) çocuklarıma bakıp ağlıyorum,ölürsem nolcak diye :KK43: Dün gece acil dr u bi göğüse görün sonra dedi,Daha hamileyken de dr um ciğerlerinden dolayı bir tedavi geçirdin mi demişti,yok dediğimde doğum sonrası tedavi ol demişti ve ben bunu bugün hatırladım :KK43: çocuklarım erken doğunca küvez dönemi ve sonrası derken unuttum gitti,Ya ciddiyse deyip dünden beri kendimi yedim.
Biraz toparlandığım gibi zaten giderim de ölüm acısı nasıl geçer bu psikolojiden çıkar mıyım var mı böyle acılar yaşayıp benim gibi olanlar,nasıl atlattınız :KK43:
Zamanla unutursunuz, bu kadar taze kalmaz acınız😞

Oncelikle basiniz saolsun.Daha cok yeni olmus vefat edeli, zamanla kabulleniş yasiyor insan. Cocuklariniz icin guclu olmak ve hayatin akisinda devam etmek zorundasiniz, sizin icin hayat Allah omur verdigi surece devam ediyor.

basiniz sag olsun. Kuzeninize Allahtan Rahmet diliyorum. Dun gece bir belgesel izledim. The secret sanirim. Bu belgeseli izler misin bilmem. Ben dun gece izledim ve hayarimda bir cok seyin de fegisecegi fikrine inandim. Sana da iyi gelir belki ne dersin? Hayatimizda yasadigimiz iyi ya da kotu seyleri biz kendimiz davet ediyirmusuz. Bana cok mantikli geldi...

Hala ara ara yokluyor beni o durum. Ama Allah inancım beni salak mısın sen dedirterek durduruyor.👍
Erken kayıplarda ve kendisini seviyorsanız yaşamanız olası bir durum ki sizin 2 tane masumunuz var birde❤ Her insan anne olduğunda ölümden eskisinden daha çok korkmaya başlar. Buna birde erken yaşta bir yakınınızı kaybederek ekleme yapmışsınız 😔
Ama şunu unutmayın yazılmış bir kader ve herkesin bir yaşam süresi var. Elinizden birşey gelir mi tabiki hayır🤦🏼‍♀️ Siz neden bugününüzü kendinize zehir edeceksiniz ki?
Hayat bir gündür oda bu gündür 😉

basiniz sag olsun. Kuzeninize Allahtan Rahmet diliyorum. Dun gece bir belgesel izledim. The secret sanirim. Bu belgeseli izler misin bilmem. Ben dun gece izledim ve hayarimda bir cok seyin de fegisecegi fikrine inandim. Sana da iyi gelir belki ne dersin? Hayatimizda yasadigimiz iyi ya da kotu seyleri biz kendimiz davet ediyirmusuz. Bana cok mantikli geldi...
İzleyeceğim mutlaka,teşekkür ederim 🙋🏻‍♀️

Back
X