Kuzenimi üzdüm galiba

• Konu Sahibi Konu Sahibi NiDaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

NiDaa

Ziyaretçi
ankarada yasayan bir yegenim var..kpss kazandıgını duydum..tel actım..tebrık etmek ıcın..zaten suan hemsıre olarak özel bir hastanede calsıyor..tebrik ettım ...canım kazanmıssın sınavı dedım..evet kazandım ..dedı sızın yapamadıgınızı ben yaptım dedı..hayırlısı olsun dedım..kaç puan aldıgını sordum 62 dedı..ee bende 70 almıstım..ama kımseye ben sınavı kazandım demedım..nasıl oluyor bu..dedım 62 cok yuksek bır puan degıl bunla guzel bır yere yerlesemezsın dedım..hayır dedı..ankarada cok guzel yerlere yerlesebılırım bu puanla dedı.gecen sene 35 puanla kadroya aldıklarını soyledı..dedım valla ben kesın emınım taban puan 70 bunun altında almıssın bence kazanmıs olmuyorsun dedım ...sen benı kıskanmaya devam et dedı..teli suratıma kapattı..kızdım acıkcası..oda bana kızdı..ama kızlar yanlıs mı soylemısım..eger yanlsıım varsa acıp tel..ozur dıleyecem..belkı hemsırelerın sıstemı degısıktır..belkı bılmıyorumdur ne olur fıkırlerınızı paylasın benımle...

Oh bence çok iyi yapmışsın..
Daha fazlasını bile haketmiş kuzenin.
Ne demek sizin yapamadığınız yaptım!. demek..
Böyle ağzından çıkanı kulağı duymayan insanlardan nefret ediyorum..

canım kendisi amiyane tabirle aranmış.sende cevabını vermişsin.hiç üzülme.a.s.

hiç üzme kendini. satır aralarından anlaşılan o ki asıl kuzenin seni kıskanıyormuş.
terbiyesizlik etmiş sana.
senin suçun yok, rahat ol

Evet canım hakkaten ayıp etmiş.

Sizin yapamadığınızı yaptım demek de ne demek.

İnsan böyle yarışıyor gibi yaklaşmamalı kuzenlerine.

Gayet kıskanç olan o bu durumda.

Senin özür dilemen gereken bir durum yok.

Hiç takma kafana....

hiç üzülmeyin.... sizin yapamadığınızı yaptım ,ne demek... resmen sizi küçümsemiş. bütün söylediklerinizi haketmiş... resmen hava atmak istemiş ama havasını söndürmüşsünüz.... iyide yapmışsınız......

kuzenin eziklik mi hissediyor nedir yarış mı ne demek canım sizin yapamadığınızı yaptım...bence iyi demişin hatta az bile söylemişsin illaki aricam diyorsan devamını getirmek için ara dermişim...heee bide beni kıskanma gibi laflar etmiş çeşit ya...

bencede üzülmeyin siz birşey yapmamışsınız sanırım kuzeniniz sizi kıskanıyor

şu anda atamalar yapılmadı ki, tercihler bile bitmedi. kimse henüz bişey kazanmış değil. iyi puan aldığını duyup tebrik etmek istemişsin, o da sizin yapamadığınızı ben yaptım diye terbiyesizliğe vurmuş. sende suç yok ki. ayrıca bölüme göre değişir bu, eğitim mezunlarının kendi aralarında bile farkılılık gösteriyor. mesela bi fen bilgisi 80 le kapatır, matematik 90 la. ayrıca ben 35 le kim nereye atanmış merak ettim. neyse boşver sen. bence senin tekrar aramana falan gerek yok. aramanı bekleyecek kadar ince biri olsa sana bu lafları etmezdi. sen yine de nezaket gösterip aramışsın, o seni terslemiş. ikinizde atanırsınız inşaallah.

valla ben sizin söylediklerinizde yanlış veya kötü bir niyet göremiyorum.. Doğruları söylemişsin..ortada yanlış yapan biri varsa o da kuzenindir 'sizin yapamadığınızı yaptım'demesi kıskançlık belirtisi... hiç özür falan dileme canım suçun yok

kuzeninin sana karşı kompleksi vardı sanırım.sen kazanamadın falan...
cevabını verdiğin iyi olmuş bence.....

sizin özür dileyecek hiçbir durumunz yok resmen gel ban laf söyle demiş...

sizin yapamadığınızı ben yaptım ne demek yaa....:mymeka:
arkadaşım boşver kuzenin kaşınmış sende ona cevap vermişsin...
ohhh iyi yapmışsın....
bu kadarda ukala olunmaz....klava:

sizin yapamadığınızı ben yaptım demek yerine sıcacık bir teşekkür cevabı yollasaydı telefondan kendi kazanırdı...
ukala kendini bi halt sanan fesat insanlardan oldum olası hazetmem ve ne arar ne sorar etrafımdan uzaklaştırırım...
kuzenim bile olsa....
haketmiş canım hemde daha fazlasını haketmişte boşver...
arama sorma uzak dur ondan...
fesat insandan zarar egelir sadece....

kuzenin seni kıskanıyo

kuzenin komplexli biri gibi

boşver salla şu kuzeni

Canim su anda en iyi cevap susmak. sus ve bekle. Zaman en guzel cevabi verecektir. Nasil olsa atanip atanamayacagi belli olur. O zaman kim mors olmus gorusursunuz. Bu puanla atanamaz. Benim hemsire arkadasim cok cok daha yuksek bir puan aldi ama atanamadi. Bir daha karsilasirsiniz nasil olsa kuzen. soyle bak sirit gec. En gicik sey olur.

burada hatalı olan sen degilsinnn,neden üzülüyorsun anlamadımm...
işte iyi niyetli insanlar böyle senin gibi hatası olmasa bile hatayı kendilerinde arar.hiç üzülme canım en iyi cevabı vermişsin.ukalalık yapmış.o böyle övünmeye devam ederse zaten istediklerini zor elde eder.inş eder tabiki ama böyle ukala insanların bazı şeyleri hak etmediklerini düşünüyorum..
biz kızkardeşimle sonuna kadar okuyamadık malesef ama bizimle yaşıt iki kardeş dayımın kzları var.onlar hep çok başarılıydı ve ikiside ögretmen oldu süperler yani ama 1 kere olsun bize ezilmişlik duygusu yaşatmadılar,onlar kendilerini degil biz onları övdük hep ve şimdi çok iyi yerdeler.
bence boşuna üzülüyorsunuz er geç kimin haklı oldugu ortaya çıkar.

benımde böyle bi kuzenım vardı ben lise okudum diye kıskandı beni..açıktanda kendisi okudu benı görmeye geliyorlar diye ondan önce evlenip gidicem diye kocaya kaçtı bende üniversiteye yerleştim:)öyle haset insanlarla ugraşmak çok zor bence özür dilenicek hiçbişey yapmamışsın..

KPSS den 62 yi ben kafadan atarak alırım...

Ya benim arkadaşım da hemşire oda özel hastanede çalışıyor ve ankaradayız ..Yoksa kuzeninmi sırnaşık şey şaka tabi Hemşireler düşük puanlar atanıyorlar diye biliyorum ama ankaraya sanmam o kadar az puanla güvendiği bi dayısı varsa bilemem tabii.Neyse bakalım sonuç ne olcak ayıp etmiş görmemiş gibi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…