Kuzenimi üzdüm galiba

• Konu Sahibi Konu Sahibi NiDaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizin yapamadığınızı ben yaptım diyen birine az bile yapmışsın cnm

kuzeninizin uzun zaman size kafayı taktığı ve başarılarınız karşısında kompleks sahibi olduğunu düşündürüyor "sizin yapamadığınızı ben yaptım" cümlesi.

ayrıca kpss'ye giren biri olmasına rağmen, her alan için farklı kat sayılarla puan hesaplandığını ve her mesleğin farklı taban puanları olduğunu da tamamen göz ardı ettiği anlaşılıyor.

şahsi düşüncem, hatalı olan siz değilsiniz, kendine gelip özür dilemesi gereken de kuzeniniz, eğer birinin özür dilemesi gerekiyorsa. :enbuyukkk:

amann haketmıs bence :)
ukala yada komplekslı ınsanmışş

Hiç üzülme canım aranmış o sende cevabını vermişsin bu kadar basit

Haketmiş ağzının payını da almış

Haa merak ediyorsan evet hemşireler artık 30 gibi puanlarla bile yerleşiyor üniversite hastanelerine sözleşmeli olarak

Ben 75 aldım, millete söylemeye utanıyorum yahu
Kız bi de kazandım diye haber yaymış
Hani atanırsın o zaman kazandım dersin de ben şu atamalar olmadan kpssyi kazandım diyenleri anlamıyorum. Neye göre kazandınız?
Bence özür falan dileme, kız sana kıskançsın demiş resmen. Bu fesatlıkla sonu iyi değil o kızın

Konu 2009 dan kalma galiba yanlis görmediysem : )
Söz konusu kuzen kim bilir kariyer bile yapmistir aradan 5 sene gecmis

cnm hemşireler düşük puanla atanıyor ..ama kuzen havalanmış hemen tam tersi o senden özür dilemeli sizin yapamadığınz derken sen ondan yüksek almışsın zaten kibir ne kötü

cnm hemşireler düşük puanla atanıyor ..ama kuzen havalanmış hemen tam tersi o senden özür dilemeli sizin yapamadığınz derken sen ondan yüksek almışsın zaten kibir ne kötü

Ah şu kuzenler... Hepsi mi aynı olur bunların?
-Asıl ayıbı o etmiş, siz hiç sıkmayın canınızı.

Kuzen emekliliğe yaklaşmıştır bence.

Allahim butun hemsirelerin mi burnu kaf daginda olur yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…