• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin abuk subuk lafları.

Ya bu kuzen çok mu önemli kardeşim, halen daha neyin muhabbetini kurmak istiyorsun ya da neyin derdindesin ki, şu hale bak yaptığı şeyler ne kadar ayıp. Ben olsam gördüğüm yerde bile konuşmam. Daha sözlüsü olan adamı enişten olarak görüyor, tamam evlilik yoluna girilmiş olabilir ama bu nedir yani. Burdan bile belli onun bişeylerin havasına girdiği. Abuk sabuk kıskançlıklar falan, sen neden süslendinler falan... Çıkar hayatından gitsin, bakma gözünün yaşına, sen sana zarar veren insanları hayatında tutmak zorunda değilsin ki.
evet haklısın. ama çok çok yakındık abla kardeş gibi. gerçi burdan onun öyle olmadığını da anlıyorum. ama yine de ne kondurabildim ne bi anda silebildim.. salaklığımdan biraz. ve de inkar ediyor beni delirten de bu.

vay canına ya yok böyle birşey :KK57: sen napmışsın ki kız alt tarafı espriye gülmüşsün neyi uzatmış gitmiş neyin tavırları ki bu arana mesafe koy konuşma demem ama mesafe koy anlasın hatasını bir gülmeden böyle yapıyorsa bu ileride demek neler yapar şaştım kaldım ya bide kardeş gibi büyümüşsünüz senide gayet iyi tanıyorsa bu yaptığı normal değil ;)

Uzak dur
Kocişimmm moduna girmiş kuzenin, havadan nem kapabilir
KAvga etme tabi ama mesafeyi aç

En sinir olduğum insan tiplerinden biri. Seni ne kadar tanıdığıyla ilgisi yok. Bunlar hasta ruhlu oluyor. Bunların yanındaki adamın yanından geçsen, herifini kapacakmışsın gibi senaryolar üretip, kuş kadar akıllarıyla adamları dışarıdan korumaya çalışırlar. Her dişi tehlikedir onlara. Ne kendiletine güvenirler, ne eşlerine. Geçmiş olsun, böylesiyle kuzen olmuşsun. Bu davranışlara alış, alişamıyorsan aranızın azalarak bitmesini kabulenmeye başla.

besbelli sözlüsünden kıskanıyor seni.sinir oluyorum böyle insanlara ve görmemişlikten başka birşey değil bu.içi fesat içi.mesafe koy aranıza.gerekmediği sürece ne konuşun ne görüşün.

aranı açmazsan yaın bir iftiraya kurban gidersin tatlım..
belliki çok kıskanç kız valla adını çıkaırır bırak uzak olsun sana.

ben artık yanlış düşünmediğimi anladım. ama nasıl inkar ediyor ya. tam olarak bu cümleyi söylemesine rağmen ben onu kastetmedim sen ne anlamışsın tarzı şeyler söyledi. kendini haklı çıkardı mal gibi kaldım ama artık konuşmam doğru düzgün

ve dün sözlüsünün anne ve babasını gördüm öyle iyi insanlar ki bana çok sıcak davrandılar ve iyi dileklerde bulundular. görüşemedik bir daha falan dediler. muhtemelen kuzenim ve ailesi bizim arkamızdan atıp tutuyordur ama onlar yine de böyleler. kendi akrabamdan utandım gerçekten. bir kere de bir yerden eve dönüyorken onlar beraber kuzenimde yemek yiyeceklermiş onlar bizi çağırmamışken sözlüsünün babası gelsenize siz gelmiyor musunuz falan demişti, yani ne yapıyorsa bizimkiler yapıyor ailecek karşılar bize onu anladım ben.

vay canına ya yok böyle birşey :KK57: sen napmışsın ki kız alt tarafı espriye gülmüşsün neyi uzatmış gitmiş neyin tavırları ki bu arana mesafe koy konuşma demem ama mesafe koy anlasın hatasını bir gülmeden böyle yapıyorsa bu ileride demek neler yapar şaştım kaldım ya bide kardeş gibi büyümüşsünüz senide gayet iyi tanıyorsa bu yaptığı normal değil :KK66:
ya valla ben zaten şokun alasını geçirdim. arkadaş olsa bile anlayışla karşıayabilirim ama kuzen! gerçi benim asla ama asla yanlış bi hareketim olmaz kendimden eminim ama o düşünmüş işte. fesatlık mı diyeyim ne diyeyim bilmiyorum. bu mevzuyu anlamam da çok uzun sürdü zaten. ve bu olaydan önce de öyleydi sonra da sözlüsü bana inanılmaz yakın davrandı. yakın dediğim sen benim baldızımsın kardeşimsin diyor. öyle bi durumdan bu hale getirdi benim kuzenim.

ya valla ben zaten şokun alasını geçirdim. arkadaş olsa bile anlayışla karşıayabilirim ama kuzen! gerçi benim asla ama asla yanlış bi hareketim olmaz kendimden eminim ama o düşünmüş işte. fesatlık mı diyeyim ne diyeyim bilmiyorum. bu mevzuyu anlamam da çok uzun sürdü zaten. ve bu olaydan önce de öyleydi sonra da sözlüsü bana inanılmaz yakın davrandı. yakın dediğim sen benim baldızımsın kardeşimsin diyor. öyle bi durumdan bu hale getirdi benim kuzenim.
seni biliyorsa bu kadar uzatıcak bir olay yok kuzu ne diyorsun asla olmaz oda bunu iyi biliyor böyle saçma sapan tavırlara gerek yok erkek çok onun sözlüsüne mi kaldın sen zaten çok sinir olurum ben böyle şeylere ya nasıl hissettirdi sana kendini iyi bari ne olduğunu belli etmiş ufacık birşeyde ilerde daha büyük sorun yaratırdı bilmeden samimi olsan sözlüsüyle sonuçta kuzenimin sözlüsü der samimi olurdun ne olur ki kardeş gibi ben eğer iyi tanıyorsam karşımdakini asla bu tavrı sergilemem

seni biliyorsa bu kadar uzatıcak bir olay yok kuzu ne diyorsun asla olmaz oda bunu iyi biliyor böyle saçma sapan tavırlara gerek yok erkek çok onun sözlüsüne mi kaldın sen zaten çok sinir olurum ben böyle şeylere ya nasıl hissettirdi sana kendini iyi bari ne olduğunu belli etmiş ufacık birşeyde ilerde daha büyük sorun yaratırdı bilmeden samimi olsan sözlüsüyle sonuçta kuzenimin sözlüsü der samimi olurdun ne olur ki kardeş gibi ben eğer iyi tanıyorsam karşımdakini asla bu tavrı sergilemem
evet bir de bu olay daha sözlüsünü 2 kere falan görmüştüm o zaman oldu. ve evet hemen belli etmiş ben ne kadar rahatsız ediyormuşum meğer onu. bir de benim anlamadığım bişey daha var. bu olaydan sonra ben soğuk davranırken bir gün beni denize çağırdı sözlüsüyle gidiyolarmış ben de işim var gelemem dedim işim olmasa da gitmem o ayrı da kaç saat ısrar etti sonra dedi ki annemler izin vermez meğer onun içinmiş. bir de sözlüsünün arkadaşları da geliyomuş falan filan. hem kıskanıyor hem denize çağırıyor bi de.

Siz birsey konusurken sozlusuyle yuzunu çevirmesi? Görmemiş...
Bu tip.insanlarla.gorusmeyin zaten size artisi degil.eksisi olur hep

7 kat yabancı akrabadan daha iyi bazen.

evet ilk defa sözlendi ama ilk defa sözlenen herkes böyle davranmıyordur heralde di mi:110:
Kesinlikle. Ama o demekki evlenmeye zar zor ikna etmis evlenecek adami bulmusken kacirmiyim demistir digerleri fos cikmistir. İrem derici vakasi iki resmen yaa :D :D sanki yiyceksin sozlusunu kizin zihniyetine hayran kaldim. Neyse sen de sozlenince ona aynisini yap bence anlasin nasil bisey olduhunu

Kesinlikle. Ama o demekki evlenmeye zar zor ikna etmis evlenecek adami bulmusken kacirmiyim demistir digerleri fos cikmistir. İrem derici vakasi iki resmen yaa :KK70: :KK70: sanki yiyceksin sozlusunu kizin zihniyetine hayran kaldim. Neyse sen de sozlenince ona aynisini yap bence anlasin nasil bisey olduhunu
ben yapamam ki öyle şeyler, gram çirkeflik vermemiş Allah

her şeyi zamana bırakın
bazen kafa dinlemek iyi gelir
zamanı gelince konuşulur
ayrıca kuzenin sözlüsünden kıskanıyor
senden değil herkese öyle yapıyordur
sözlüsüne güvenmiyor yada kendinin öz güveni yok
fazla mutahap olma merhaba merhaba yeterli

şimdi beni gel görüşelim diye çağırıyor bahane buluyorum. gitmeyince de bu tavırlar ne falan diyo. geçende de öyle küslük olmaz dedi ben de bu konuyu açma açarsan kavga ederiz dedim yine orda haklı çıkmaya çalıştı bişeyler söyledi deli olucam

Konu içeriği neden silindi? Forumda içerik silmek yasaktır, maalesef ki bildirmek zorundayım.

Back
X