Evet muhtemelen annenin hamilelikte yaşadığı stresten kaynaklanıyor bebeğin bu durumu. Anlattığına göre bu kadar huysuz bebeğe sakin davranabilecek bir yapısı da yok. Yani şimdi de bağırıp çağırıyordur. Bi uzman yardımı alsa iyi olur. Yoksa bebeğinde ilerde büyük sorunlar çıkabilir.
sanki bizim evi anlatmışsın...sen yoksa benim kuzenim falan mısın:) ben de aynı şeyleri yaptım hamileyken ve bebeğim ayynıı kuzenininki gibi...yani haklısın bence...
Merhaba arkadaşlar, ben bekarım
Sorum kuzenim için olacak.
Kendisinin 2 ay 1 haftalık bir oğlu var...
Kendisi çok sinirli bir mizaca sahip çabuk parlar, bağırır vs... Eşi de tam tersi çok sakin ve olumlu biri. :1ninca:
Kuzenim hamileliğinde de sakin ol, sakin davran dememize rağmen hiç istifini bozmadı. Herşeyi kendine stres sebebi gördü... Kavga etti, sinirlendi...vb
Çocuğu doğduğundan beri düzenli doktora götürür, bebeğin maaşallah hiç sorunu yok ama çok huysuz... boshayallersmile
Hiç yerinde durmak istemiyor. Sürekli oyalamanmak istiyor sabahlara kadar hiç uyumuyor.
Herşeye ağlanıyor en ufak birşeyde. CADIARZU
Merak ediyorum acaba bebeğin bu hali kuzenimin hamilelik esnasında eften püften konulara sıkıntı yapmasından mı ileri geliyor? :sm_confused:
Yoksa, bebeğin kendi mizacı mı böyle huysuz? :uhm:
çocuk annesine çekmiş canım
Mizaç yani diyorsunuz?
Ben de mizaç mı yoksa hamilelik etkisi mi hangisi diye düşündüm de...
aklinialirimsmile
Herkes birşey söylüyor bilemedim...
Teşekkür ederim.
yerimseniben yerimseniben
Benim ablam hamileliğinde neler neler çekti. sütü bile gelmedi gerginlikten stresten bebek mama yedi. 3 gün sancı çekti sezeyanla doğurdu. ama bebek o kadar da huysuz değildi normaldi yani... mizaç bence...
bebekler anne karnındayken herşeyi duyuyorlar
ve annenin sinir anında damarlardaki kasılmalardan dolayı bebeğin etkilendiğini söylüyor bütün doktorlar
anne nasıl bir hamilelik geçirirse bebeğede mutlaka yansıyor
inşallah büyüdükçe sakinleşir biraz :))
slm canım sağlıkla büyüsün bebiş ama ben o kadar sinirli biri deilimdir şu anda 7aylık oğlum var ama fena seninde dediğin gibi he 40ı çıksın düzelecek he 3aylık olsun he 6aylık ama hala aynı sürekli onunla ilgilenmek hoplatmak gezdirmek istiyor canıma okuyor valla herkes büyüyünce düzelir diyo ama hiç umudum yokk msela bu gece saat4te uyudu sabah8de kalktı allah yardımcımız olsun
evt canım isimle alakalı diyolar ama ben kuran kursunda okuyan biriyim hocama sordum çokta takılma nice isimler var çok tersi oluyor demişti o yüzden koydum bende bakalım büyüyünce ne olacak bak bu gecede şimdi uyudu sabah 8de iştimaya kalkarız:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?