Belki de söylemelisiniz. O zaman susarlar diye düşünüyorum.
offf offf yıllarca eltim yaptı bu zulmü...anlayamıyorlar galiba, yani iyiniyetli bakmaya çalışıyorum,bizim durumu biliyordu üstelik ona rağmen adet çetelemi tutuyor,o günlerde arayıp soruyordu,çoook ağladığımı bilirim teli kapadıktan sonra... ama bir olsun o zaman dünya umrunda olmuyor...en kısa zamanda bu mutluluğu tatman dileğiyle....
Acaba siz bebek istemediğinizi söyledikçe sizi heveslendirmek için mi yapıyor? Yine de bu kadar bunaltması hoş değil ama belki kendince iyi bir şey yaptığını düşünüyordur.
Sizi bile bile bu kadar üzen kişiyle neden görüşüyorsunuz?
Belli ki kötü niyetli.
Durumu soylememekle cok iyi yapmissin.
Millet manyak ya.
Elalemin cocugunu sevimli bulmak, illa dogurmak zorundayiz sanki. (Yazar burada kendine de laf cakiyor)
Bana da atan bir arkadasim vardi, sikilinca "buyudukce cirkinlesiyor iyice bu da be tipsize bak ahaha" dedim. Simdi sadece instagramdan goruyorum fotolarini.
valla kuzenine bana vermeyen allahın seninkileri almayacağı ne malum diye söyleyesim geldi ...tövbe estağfirullah ....özendirme olayı haricinde yaşadıklarımız cok benzer kendimi okudum sanki bizdede aynı problem var aynı şekilde aynı sebepten ötürü hiç problemimiz yok ev alcaz sonra deyip insanları geçiştirmeye çalışıyoruz ...eskiden bende çocukları seven bi insandım artık öyle kolay kolay kimsenin cocuğunu sevmiyorum insanların ne düşünceği belli olmuyo çocuğa bişi olsa 3 senedir evli çocuğu olmuyo nazarladı bile diyebilir insan gerçi sevimli gelmiyo oda ayrı mesele ...o insanların özendirme çabaları of of allah yardımcımız olsun canım kuzenine sıra gelince mrb bile yazma ama lafını esirgeme onlar kırılmasın diye diye kırılan hep biz oluyoruz
Biz de arkadaşımla birbirimize evcil hayvanlarımızın fotosunu çekip atarız hoşumuza gider ama ne bilsin kuzenin hoşuna gitmediğini söylesen atmaz herhalde.
Kendisi çocuklar olmasa boşanıcam der sürekli , eşiyle hıcbır ortak paylasımı yok
ama cocuklarını hepgözüme sokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?