Kuzenimin bebek çocuk bunaltması!!!!!

tepkisiz kalıyorum işte ben de onu farklı yerden vuruyorum
kendime cok yakıstıramıyorum bu durumu ama o benım canımı acıtıyor cocuk hususunda

Çocukla nispet yapan var mı gercekten ya.Ben sanirim bunu hic bir zaman anlayamayacağim.Konu sahibi sizde bana biraz yani uygun kelime bulamadim ama fena geldiniz.Kuzeninin kötü niyetli olduğunu hic dusunmuyorum her anne ister ki evladı sevilsin ne tatlı densin bunda art bir niyet görmüyorum.Merak etmeyin cocuklar buyudukce daha az atmaya baslayacaktir.

AZ FENA DERKEN ANLAMADIM NE FENALIK GÖRDÜNÜZ BENDE ?

Bende dört gözle bebeğinin video sunu bekliyordum.derdim ben olsam
BaZıları onların çocuğunu herkes çok seviyor en mükemmel anne kendileri sanır.foto çekmeyi bıraktı çocuğu yıka pislikten enfeksiyon kapacak yaz sende

tepkisiz kalıyorum işte ben de onu farklı yerden vuruyorum
kendime cok yakıstıramıyorum bu durumu ama o benım canımı acıtıyor cocuk hususunda

Farklı yerden vurmak tepkisizlik değildir.
Tamamen tepkisizlik.

Video göstersin, fotoğraf yollasın vs... Kesinlikle tepki vermeyin iyi veya kötü.
Camda konuşurken bebeğe çeviriyorsa kamerayı, siz de kalkın bulunduğunuz yerden su içmeye gidin mesela.
Ne tatlı di mi filan derse, suratına sadece bakın ve "Hıı" diyin. Zoraki gülümsemeyin bile.
Konu ne zaman ki çocuk olursa "Pasif direnin" ...Cevap vermeden, yüzünüzün ifadesinde zerre oynama yaşamadan.
Sadece gözlerinin içine bakın - yüzüne... Ve kafanızı çevirin.

Daha da bunu anlamazlarsa artık ipleri koparırsınız yani.

O ZAMAN KENDİSİNİN YOK KISKANIYOR DİYECEK :)

kuzen ikinci begege hamile iken
dayımları ziyarete gtmiştik , çok sık görsusmeyız dayımlarla
4 aylık hamile idi o zaman ve upuzun hırka giydi üstüne önünü kapadı
neden bunu gıydın dedım
hamıle oldugumu saklıyorum nazarları değer dedi
sanki bütün sülale dört gözle kıskanclıkla onun bebeğini beklıyor :))))
çok cahilce ve komık geldı bana

O ZAMAN KENDİSİNİN YOK KISKANIYOR DİYECEK :)

Eğer ki kuzeniniz bu şekilde düşünecek, size ya da başkalarına bunu ima edebilecek - söyleyecek birisiyse,
iplerin koparılmasını hak ediyordur. Hiç görüşmeseniz yeri yani ne denebilir ki.

Sen ne sekizin öyle kesin değerdi bu hırka kurtaracak şimdi seni nazardan hamileligini bilmem de aklına nazar değecek deseydin
ben olsam o kuzeye hiç kizmaz çok eglenirdim

Sen ne sekizin öyle kesin değerdi bu hırka kurtaracak şimdi seni nazardan hamileligini bilmem de aklına nazar değecek deseydin
ben olsam o kuzeye hiç kizmaz çok eglenirdim

hamile oldugunu saklıyormus dayımların gözu kalmasın dıye
çnk dayımın da bır torunu var
ikincisi yoktu daha,
bunun sımdı ıkıncı bebegı ya dayım cok kıskanır nazar değerdi anlasa

hamile oldugunu saklıyormus dayımların gözu kalmasın dıye
çnk dayımın da bır torunu var
ikincisi yoktu daha,
bunun sımdı ıkıncı bebegı ya dayım cok kıskanır nazar değerdi anlasa
Kesin değerdi nazarlaridayinindabfozu onun karnindaydi hasip ile nasip gibi onlar ikiledi eyvahh bizim torun tek olmaz diye nazarlardite allahim

Bunun fenalıklane ilgisi var ki? Benim kuzeniminde 2 çocuğu var,ilk çocuğu bana teyzeden ziyade herkese ben teyzemin kızıyım der :) Evleneli 5 yıl olacak,kızlığımdan beri kist yüzünden geçen seneye kadar doğum kontrol hapı kullandım.Sürekli tekrarladı kistler,en sonunda çikolata kisti çıktı.Kuzenimde herşeyimi bilir.Ama bilmesine rağmen bazen ben senin yaşında 2.yi doğurdum,bak şu da hamile bu da hamile,yaşın geçiyor,genç anne olmak iyidir deyip beni daha çok strese sokuyor.Neredeyse gidip direkt tüp bebek yaptıracak duruma geldim,çok kafaya takan bi insanım zaten...

Hadi diyelim arkadaşın kuzenide içinde birşey olmadan,özendirmek için yapıyor bunları.Öyle bile olsa içten içe insan üzülür,kırılır yani...

Ben bu kadarına dayanamazdım,söylerdimde bak ben tedavi görüyorum,yada ne bileyim deniyoruz ama sebepsiz olmuyor falan derdim.Bunda ayıp birşey yok,isteyen istediğini desin,bu konuda tavizim yok,bu kadar laf,dırdır dinleyeceğime,söylerim,devam ederse görüşmem daha iyi...

Cok dogurganmis ayakta yapmislar cocugu cahil ekstra cahil hemde
Bu tiplerin hayatta basarabildikleri tek sey cocuk dogurmak ve onun uzerine hayatlarini kurmak.Kendi mutsuzlugunu kapatma cabalari hepsi.
En kisa zamanda hamile kalirsiniz umarim ama bu seferde ben boyke baktim soyle yaptimlarla delirtir bu insani.

Kuzenin senden üstün olduğu konu olduğunu düşüncesiyle cocuk cocuk diyor bence. Aynen devam et. Hiç soyleme esinle arandaki durumu. O onu ilgilendirmez. Mesela git gez, onlari at ona. Sen eve kapan ben geziyorum de mesela davranislarinla. O zaman bir süre sonra bikar. Ki gercekten gez bence eğer gezmiyorsun çünkü bebis geldiginde bir sure de olsa evde olacaksin. İnşallah her şey gönlüne göre olur. Kuzenini çok takmamaya çalış. O kendi halinde çalıp oynasin. Sen kocanla keyfini çıkar. Her şeyin zamanı var bence de. Sıkma canini hiç ;-)

Yuh yani! Bence kafayı yemiş

Sanırım bi sorun olmadığını düşündüğü için seni heveslendirmek istiyordur.

Bir de art arda iki bebek doğurmasıyla onun dünyası muhabbeti alışverişi vs vs her şeyi bebek üzerine olmuştur. Yaptıkları normal ama sana karşı normal değil.

Bunları eşiyle bebekli arkadai gruplarıyla yapmalı.

Sıkma canını. Rabbim tez vakitte sağlıkla bebek sahibi olmanızı sağlar inş isteyen herkesin de..

Ben kötü niyetli olduğunu sanmıyorum, siz bu konuda hassas olduğunuz için takıyorsunuz bence. Sonuçta çocuğunuzun olmadığını söylememişsiniz; çocukları sevmiyorum, çocuk yapmak istemiyorum demişsiniz. O da durumunuzu bilmediğinden sizi heveslendirmek için atıyordur bebek fotoları. Durumunuzu bilmeden niye nispet yapsın ki size.

bu senin hayatın. onu ne ilgilendiriyoki

Aman sakın çocuk istediğini ve olmadığını anlatayım deme! Ben olmayacağını hiç tahmin etmediğimden ilk düşükten sonra söyledim düşük yaptığımı ve bin pişmanım! Keşke senin gibi düşünmüyorum deseydim

Bana kalırsa mesafe koy aray en temizi, aramanı sormanı azalt vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…