Kuzenimin bebek çocuk bunaltması!!!!!

eltisi doğurdu daha yenı
bu sefer eltisinin bebelerini yollamaya basladı
eltisini ben tanımıyorum bile:)))
en sonunda dedim ya ltf ben sıkıldım artık bu cocugun fotolarını atma bana dedım

hep kendı kızları övülsün istıyor ,annemın bır arkadası var bazen annem facede resım paylasıyor günlerinde falan o bebek te oluyor
o bebeği hiö begenmıyormus annesı ne bıcım gıydırıyormus falan bana bunları anlatıyor :)

bebekler bi tek bana sevimli gelmiyo sanırdım.
benim de etrafımda herkesin bebeği var.
devamlı bana yemek yerken yok gülerken yok oyuncak oynarken fotolarını videolarını izletip duruyolar büyük bi şevkle.
yahu ilgilenmiyorum işte, senin çocuğun sana sevimli.
bi de herkesin aynı tepkileri vermesini beklemiyolar mı.
direkt klinik tipler.

soyluyorum canım
ben cocukları cok sevmıyorum , kendı cocugum olsa herhalde annelık dugusundan dolayı severım dıyorum
anlaması gerekmez mi?
bir kere olsun ayyyy ne ttalı şuna bak falan demedım ,
kırmamak adına bazen ayy ne tatlı derdim yazmışsın konuna , şimdi de demedim diyorsun ama.

İşin özü bu işte. Tutunacağı tek dal çocukları. Eksiğini bu şekilde kapatıyor işte.

Yerinizde olsam beni bu kadar daraltan biriyle görüşmeyi keserim. Mahsus yaptığı belli çünkü.

evet ben de bu sekılde dusunuyorum
biz eşimle dısarı cıkarız sarılır yatarız sohbet ederız
tatıle gıderız ya da gezmeye falan
o cocukları oldugu için kaşını bile aldıramıyormus
orman gbı gezıyor ve bana kaslarıma bak ne biçim oldu dedı vakıt bulamıyorum dedı
ayagında sallarken bıle alırsın dedım
sen anne olmadıgın ıcın anlayamıyorsun dedı
cocukla hıcbıse yapmıyor
balkona cıkmıyor avm ye gtmıyor
eve kımse gelmıyor kımse gtmıyor
neden eee anneymıs cocuk olayı zormus

ben de bazen onu kocamla vuruyorum hak edıyor ne yapayım

ffff sen yıne bi araya gelınce seyredıyormussun
ben 7/24 hızmet verıyorum
habire senı ruyamda goırdum bebegın oluyormus falan dıo

Bu foto video atma işini en çok kv yapıyor bizde. Eşimin kardeşinin 1 yasinda çocuk sürekli resim ve videolarını atıp kardeşini unutma abisi onun yeri başka notunu ekliyor :)))

bu
kırmamak adına bazen ayy ne tatlı derdim yazmışsın konuna , şimdi de demedim diyorsun ama.
bahsettiğim durum 2006 dan beri olan durum
2006 dan bu yana iki cocuk dogurdu
ilk zamanlar ilk cocugunda derdim evet ama son yıllarda artık bıktım yorum bıle yapmıyorum.

Bu foto video atma işini en çok kv yapıyor bizde. Eşimin kardeşinin 1 yasinda çocuk sürekli resim ve videolarını atıp kardeşini unutma abisi onun yeri başka notunu ekliyor :)))

hadi ya :))) senınkılerin de değişik bir bakıs açısı

benım de eşimin 2 tane yegenı var , kv onların fotosunu atardı ılk evlendıgımızde bu cocukların yarı babası sensin bak bu cocukları ıhmal etmek yok derdi:=))

Ay valla okurken ben bunaltım kuzeninizden.bence biraz mesafe koyun tabi lafınızı söyleyip...Rabbim tez zamanda sizede bir evlat nasip eder inşAllah dua edicem

Telefondan engeller daha da görüşmezdim net.
Resmen nispet yapmaya çalışıyor, sinir bozucu.

Babası gibi ilgilenmesini bekliyor kv. Şimdi hamileyim sürekli eşime kardeşin senin ilk göz ağrın onun yeri başka unutma vs diyor. Kendisi en ucuz bebek bezini kullanıyor evinde kaç kez gördüm ama eşim bişi lazım mı deyince en pahali olan markayı al diyor :) gittiğimizde bir kaç aylık alışverişini yaptırıyor. Sömürmek için çocuk doğurmuş bence. Tabi kardeşi ailesi yardım edecek ama bu kullanılmak oluyor eşim farkında değil.

eşler zaten ne zaman farkında olur ki
duygu sömürüsü yapıyor işte resmen

Çocuk seven insanı bile bıktırırlar. Ayrıca senin çocuğun sana tatlı geliyor. Herkes onun ne yaptığını adım adım merak etmek zorunda değil ki.

Durumunuzu da aman diyim söylemeyin. Bu sefer de vah vah tüh tüh diye başlarlar. Sonra da gelsin tedavi önerileri gitsin tüp bebek merkezi tavsiyeleri.

evet işte bunu anlamıyor malesef
yok asla söylemem çünkü dedim ya kendi cocugu falan olmasa üzüntüden ölürmüş

Bu dediğin bence durumu açıklıyor.
Sen eşinle mutluysan benim de çocuğum var mesajı veriyor sanki.

Biraz ezik bir tip kuzeniniz sanırım. Hayır siz boşanma aşamasındayken, kocişim geldi, yanına uzanıcam tarzında laflar eden insanlardan ne beklersin ki.

Ben olsam telden mms kısmını engellerdim bu vatandaş için, chat falan da yapmam zaten böyle biriyle. Boşa vakit kaybı.

Ben bile şiştim Allah sabır versin.
Hem her sorunlarına çocuklarını bahane eder iyice soğuturlar durumdan-kaş aldırma olayı en basiti-hem de yapmayana uzaylı gözüyle bakarlar.
Bana sorduklarında çocuk var mı diye,yok diyorum hemen inşallah olur diyorlar.töbe de diyorum istemiyorum, bu sefer de cidden uzaydan dün gelmişim gibi gözleri belerte belerte bakıyorlar .
Rabbim isteyene versin.Bana değil.

çocukluktan beri birlikte oldugumuz için kopartıp atamıyorum ve bu konuyu da ona sebep gösteremem o zaman onu kıskandığımı falan düşünecek

Bu övünülecek bi şey midir diye düşünüyorum okuduğumdan beridir.
Kuzeniniz sizi kendi çapında ezikleme çabasında sanki.
Ona fırsat tanımayın, ipleri koparmayın, o ipleri eline koluna dolayın hareketsiz bırakın.

Size pasif direnişi öneriyorum.
"Tepkisizlik"

ahahah çok güldüm evet istemıyoruz deyınce uzaylı gbi bakıyorlar
evet sürekli of pof bıktım popom bı koltuk yuzu gormedı, çok uykusuzm faln diyor
eşimin bana hiç destegı yok dıyor sürekli kocasını kötülüyor ama kocası ıle ıkı gun ıyı olsun hemen iki kızı olan süper mutlu aile oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…