- 4 Temmuz 2016
- 17
- 6
- 86
- Konu Sahibi Hicoylesine
-
Çok fazla türk filmi izlemişsiniz.Hoşlandığı bir adam var kuzenimin ama adam da ondan hoşlanıyor mu emin olamıyoruz. Karşılıklı oturdukları zaman adam gözlerini ayırmadan ve hayran hayran bakıyormuş, yüzünün her bir yerine. Zaman zamanda dalıp gidiyormuş ona bakarken. Fakat somut olarak attığı bir adım yok. Acaba diyoruz güzel olan her şeye hayran hayran bakmak ister insan. Bir manzara, bir resim, bir kedi, bir çocuk. Yoksa bu adamın hayranlığı da bu yönde mi yoksa başka bir hissiyat besliyor mudur? sizin fikriniz nedir hanımlar?
Hoşlandığı bir adam var kuzenimin ama adam da ondan hoşlanıyor mu emin olamıyoruz. Karşılıklı oturdukları zaman adam gözlerini ayırmadan ve hayran hayran bakıyormuş, yüzünün her bir yerine. Zaman zamanda dalıp gidiyormuş ona bakarken. Fakat somut olarak attığı bir adım yok. Acaba diyoruz güzel olan her şeye hayran hayran bakmak ister insan. Bir manzara, bir resim, bir kedi, bir çocuk. Yoksa bu adamın hayranlığı da bu yönde mi yoksa başka bir hissiyat besliyor mudur? sizin fikriniz nedir hanımlar?
Birisi bana öyle baksa ben deli falan sanırımZaman zaman dalıp gitmek abartısı nedir peki? Ay adam hakikaten iğrenç. 3 5 guzel cumle de kursaymış ya şiir tadında.
Birisi bana öyle baksa ben deli falan sanırımkorkarım konuşmadan böyle salyası aka aka falan ya da zihinsel problemleri var herhalde derim. Kaşım gözüm tik olur ayrı oynar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?