Kuzenimin bir sorusu var size de danışmak istedik

Hicoylesine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
17
6
86
Hoşlandığı bir adam var kuzenimin ama adam da ondan hoşlanıyor mu emin olamıyoruz. Karşılıklı oturdukları zaman adam gözlerini ayırmadan ve hayran hayran bakıyormuş, yüzünün her bir yerine. Zaman zamanda dalıp gidiyormuş ona bakarken. Fakat somut olarak attığı bir adım yok. Acaba diyoruz güzel olan her şeye hayran hayran bakmak ister insan. Bir manzara, bir resim, bir kedi, bir çocuk. Yoksa bu adamın hayranlığı da bu yönde mi yoksa başka bir hissiyat besliyor mudur? sizin fikriniz nedir hanımlar?

Çok fazla türk filmi izlemişsiniz.

Bana böyle bakan birine ilk adımı atması için gaz vermiştim zamanında, sonra komplekse girdi ayrıldı. Beğeniyor orası kesin de gerisi ne olur bilmiyoruz, yaşlar kaç ortam ne hiç ayrıntı vermemişsiniz ki.

Sevgilim olmayan çooook yagusukluuu bir delükanlı da bana demişti seni sabaha kadar izleyebilirim çok tatlısın diye ortamdaki çocuktan hoşlanan cazibeli kızlar da bozulmuştu Türk filmi tadında ama çocuk benden hoşlanmıyordu, sevgilim de vardı ama insani olarak sanırım söylemişti farklılık açısından.
Kuzeniniz de fazla takılmasın her bakan ona aşık değil.

Konu komik,adam sapık,ya da tiyatrocu,ya da fazla masal okumuş. Yuzunun herbir yerine bakmak ne demek ya? Ben aşırı rahatsiz olurdum şahsen. Igrenc.

Zaman zaman dalıp gitmek abartısı nedir peki? Ay adam hakikaten iğrenç. 3 5 guzel cumle de kursaymış ya şiir tadında.
Birisi bana öyle baksa ben deli falan sanırım korkarım konuşmadan böyle salyası aka aka falan ya da zihinsel problemleri var herhalde derim. Kaşım gözüm tik olur ayrı oynar

Birisi bana öyle baksa ben deli falan sanırım korkarım konuşmadan böyle salyası aka aka falan ya da zihinsel problemleri var herhalde derim. Kaşım gözüm tik olur ayrı oynar
ama gerçekten öyle bende korkarim sapık mı derdi ne katil mi falan diye hic hos degil bu kadar goz teması. Haklisin vallah

Iste bizde tam fikir yürütemiyoruz hanımlar. Ama gerçekten hoşlansa neden adım atmasın? Ona değer verdiği kesin bunu biliyoruz. Adam put gibi oturmuyormuş tabiki. Kuzenim konuşurken onu izliyormuş hayran hayran. O konuşurken ciddileşiyormuş. Bazen haşin davranıyor kuzenime, bazen sevgi dolu ve samimi. Içinde gel git yaşıyor sanırım. Sorunlu bir ilişkisi yeni bitmiş. Adım atmaya korkuyor da olabilir.

bence adam mal mal bakıyo kuzen onu hayranlık olarak algılamış

ben olsam adama ne bakıyon derdim direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…