Kuzenimin çok üzüldüğü konu

En sevmediğim konular aynı aile iki kardeş🤷🏻‍♀️
Hayır anlamadığım abla nasıl bu duruma müsaade ediyor?
Evlendiğimden beri kız kardeşimi eşimin kardeşine düşünüyorlar sülalecek gelip gidip söylüyorlar ben yakmışım başımı kardeşimin başını da yakar mıyım sizce diyorum 😂

Dünyada başka erkekler de var. İlla ablasının kayinbiraderlerinden biriyle evlenmek zorunda değil. Başka biriyle de evlenebilir. Ayrıca kim ister ki ablayla elti olmak? Birinin evliliğinde bir şey olsa bir dünya sorun.

niye hiç erkek yok gibi ablasının gelin gittiğini aileye gelin gitme çabasında ki ben olsam ne abiyi ne kardeşi isterim ailelerden birinin huzuru kaçsa direk öbürünü etkiler ne gerek var

Yazdıklarınız için kuzenim hepinize teşekkür ediyor arkadaşlar. Sizlerden de fikir aldığı için mutlu kendisi

Arkadaşlar iyi akşamlar kuzenim üye olmadığı için onun adına yazıyorum kendisi tüm yazılanları okuyacak şimdiden teşekkürler. Kuzenimin ablası biriyle evlendi evlendiği kişi bunu kendi erkek kardeşine yapmak istedi fakat evlendiği kişinin abisi bu ayarlayacağı çocuktan önce görüp kıza mesaj yazdı. Kızda istemiyor bu mesaj atanı kardeşini istiyor sizce artık bir ilişki başlamaz mı işin içine abisi girdiği için ne yapması lazım imkansız mı ?

Olmaz olursa da doğru olmaz

Kuzeninizin aklı biraz kit mi? Neden ablasının kayinbiraderleriyle sevgili olmak istiyor ki?
Sevgilisiyle tatile gider, ya da yakınlaşır , ya da uygunsuz bir iki anısı olur, ya da sinirlenir aile içi olayları anlatır. Hoop kaynananın kulağında.
Ne gerek var ? Zaten başlayan ilişkilerin çoğu bitiyor, boşuna bir ömürlük gerginlik.yillar sonra kocası çocuklarıyla düğüne cenazeye gitse ortamda eski sevgilisi 😐😐kocasiyla papaz bile olabilir ilerde,ablasının evine zırt pırt gitmesi problem olabilir.
Kaldı ki ablası yeni evli. Gün oldu abla kaynanayla kavga etti, olan kuzene olur. Gün oldu abla bosanmaya karar verdi, olan kuzene olur.
Ayrıca hadi eniştenin eşiyle konuşup,eşinin kardeisyle konuşup öteki kardeşiyle arasını yapmasına bir şey demiyorum, o yine insani bir şey. Ama erkeğin öteki kardeşinin dan diye yengesinin kardeşine yazması ahlaklı bir davranış mi? Benim ablamın bekar kayinbiraderi olsa bana yazsa huzursuz hissederim. Yarın bir gün bayram olacak seyran olacak,düğün olacak aile içine girecek kuzen de, niye böyle sacma uygunsuz durumların içine giriyor ki?
Aferm kiz, cok güzel yazmisin

:D mevzu çok saçma ama bir benzerini yaşadım eşimin babaannesinin mahallesinde hemşire bir kız kaynımı beğenmiş kaynıma söylüyorlar istemiyor ben evlilik düşünmüyorum deyip kızıyor babaanneye :D babaanne de istemiyor diye kıza sen x kişisini boşver sana benim başka bir y torunum var onu ayarlayayım diyor :D dedim nabıyon babaanne olurmu hiç y kişisi de benim kaynın halasının oğlu :D olay kıza istenmediğini söylerken yanımda cereyyan etti kızın yerine utandım birde x kişisini boşver o seni istemiyor sana y kişisini yapalım diyo :D 85 yaşında kadın yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlatsakta anlamıyor o gün kızın yerine utanmıştım :D

Back
X