- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Doktoru o tanidigi icinMadem böyle biri neden doktora bile onunla gidiyorsunuz? Uzak durun
Huyu belli değişmez. Ancak mesafe koyarsınız. Birde size bu kadar laf söylerken hiçbişey demiyor musunuz?Doktoru o tanidigi icin
maalesef 20 kusur yaslarinda saygidan susuyorum agzimi acsam doverim seni diyorHuyu belli değişmez. Ancak mesafe koyarsınız. Birde size bu kadar laf söylerken hiçbişey demiyor musunuz?
Saygı kendini ezdirmek değil ablacım. Sana öküz diyen birine yada döverim diyen birine saygını bozmadan cevap verebilirsin. Seni sessiz bulmuş üzerinde egolarını tatmin eden bir ruh hastası bu kişi.maalesef 20 kusur yaslarinda saygidan susuyorum agzimi acsam doverim seni diyor
ablacim tesekkur ederim cevap vermeye calistim bir kere annem hemen atladi kizim x ablan saka yapti o senin buyugun cok ayip felan dediSaygı kendini ezdirmek değil ablacım. Sana öküz diyen birine yada döverim diyen birine saygını bozmadan cevap verebilirsin. Seni sessiz bulmuş üzerinde egolarını tatmin eden bir ruh hastası bu kişi.
Merhabalar benim benden 11 yas buyuk bir kuzenim var kendisi kiz bunun bana karsi bazi davranislarini yazacagim;kardesi evlendi onun dugunu icin alisverise ciktik bir magazaya girdik diyelim canta begendim geldi yanima onu da iste dedi hangi magazaya girsek aynisini yapti her seyi iste dedi baska bir gun doktora gitmistik benim icin benim hafif derecede kucuklukten kalma sosyal fobim var dogal olarak heyecanlandim doktorun karsisinda ve fazla konusamadim size yemib ederim gidip gidecegime bin pisman etti disarida ne dese begeniesiniz sen niye konusmadin da rezil ettin de saygisiz adam senin icin ugrasiyor biz senin icin ugrasiyoruz saygisiz pasif okuz gibi oturdu icime agzimi acip tek kelime edemedim annemde savunmadi beni surekli hakaret ediyor asagiliyor doverim seni diyor rujun hic yakismamis diyor benimle ne alip veremedigi var inanin cok uzuluyorum ya
sey yani hani kucuk cocuk girdigi her magazada bir sey ister ya bana onu ima ediyor her gordugum magazadan bir sey istiyomusumanlayamadım ben "onu da iste" derken ne demek istiyor?
evet cok kibirliGerçekten saygısız bir insanmış. Lakin yaşından dolayı ona susup saygı göstermeyin. Size öncelikle insan olduğununuz için saygılı ve insancıl davranmalı. Tavırları kibirli ve nobran biri olduğunu gösteriyor.
sey yani hani kucuk cocuk girdigi her magazada bir sey ister ya bana onu ima ediyor her gordugum magazadan bir sey istiyomusum
ona gore kimse onu ezemez kucukken erkek felan dovmus valla memlekete gittigimizde onlarda kaliyoruz mecburen cekiyorum onubazı insanlar böyledir, eziklik psikolojisi bence.
belki onu da farklı bir alanda, farklı birileri eziyordur. siz de nasılsa sessiz kalıyorsunuz diye üstüne gelip egosunu tatmin ediyor.
gorusmeyin. ne olabilir ki en fazla? anneniz kolunuzdan tutup yanına götürmez ya. kuzen alt tarafı.
ona gore kimse onu ezemez kucukken erkek felan dovmus valla memlekete gittigimizde onlarda kaliyoruz mecburen cekiyorum onu
tesekkur ederim en kisa zamanda gidecegimsosyal fobiniz için psikologa gidin bence. boyle insanları da kendinize dert edinmeyin. o ezik gibi davranıyor diye kendinizi ezik hissetmeyin, kendinize güvenin.
Annen hata yapmış.Büyük büyüklüğünü bilecek saygılı davranmayı öğrenecek. Sonra kendini ifade edemeyen, hakkını savunmayan, mutsuz bireyler yetişiyor.Bu konuda anneni dinleme kardeşim. Gerektiği yerde usulünce hakkını savun. Bunu en çok kendine saygın için yap.Baktın ki daha da seviyesizleşiyor uzak dur. Kimseye kulak asma. Saygı bazen söke söke alınır. İnsanlar birbirlerine nasıl konuşması öğrenecek. Bak ben küçükken dayım sürekli şaka adı altında aşağılardı beni. O kadar zoruma giderdi ki anlatamam. Bir iki cevap verdim. Annem aynı senin annen gibi "dayın şaka yapıyor saygısızlık etme dedi". Önce anneme bir ufak isyan ettim. Sonra kapı komşum dayımların evine uzun süre ayak basmadım. Sonrasında herkes anladı ve ona göre davranmaya başladılar. Bütün sülale bana karışmaz olduablacim tesekkur ederim cevap vermeye calistim bir kere annem hemen atladi kizim x ablan saka yapti o senin buyugun cok ayip felan dedi
kuzenim okuz demedi o laf icime okuz gibi oturduBana bir kuzenim öküz diyecek ben de susacağım!!!! Söylediği lafı yedirtirim.
Böyle susup oturursan daha çok laf yersin. Yapıştır cevabını altta kalma.
tesekkur ederim en kisa zamanda gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?