Kuzenimin Düğünü için Abiyem?

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
merhaba hanımlar ..kuzenimin düğünü için bu abiyeyi giymek istiyorum abartılı olmas değilmi..
bu kıyafet arkadaşımın mezunuyet elbisesiydi, çok begeniyordumm ondan alcam..sizce alayımmı yoksa daha farklı şeyleremi bakayım karar veremerdim kıslarr yardım edinnnnnnnnnnnnn..
:Saruboceq:a.s.

bence hoş, zaten bir kere giyeceksin boşuna masrafa girme elinde varken, çok farklı ve kafanda ayrı bi model yoksa düğün için ideal bir elbise. yerimseniben

valla okdr çok düğün varki bu yaz çalışmadıgım içinde habire abiyelere para veremiyorum:):):)bu elbise bana biras geniş oldu arkadan kurdale takıp sıkcam bel tarafını.yoksada normal bi etek üzerine bluz giycemm..

begenmenize sevindim kıslar..bende çok begenmiştim heleki taşlarını renk geçişlerini falannnn..arasam bulamam bulşundugum yerde böle modeli..hep klasik herkeste olan şeyler varrr...düğün resimlerinide eklerim inş burayaa:):)

bende beğendim elbiseni ama keşke taşları daha uyumlu renkte olsaymış...ama kötü değil çok hoş bence giyilebilir yakışmış :)))

hemşerim benim begenmene sevindim..sende gel düğüne reyyan da olcak düğünsositosositoa.s.

Sağol hemşerim sen benim yerimede eğlen
Yoksun bizim topicte hayırdır bende işe başlamışsındır diye düşünüyordum canım Şeniz

Sağol hemşerim sen benim yerimede eğlen
Yoksun bizim topicte hayırdır bende işe başlamışsındır diye düşünüyordum canım Şeniz

ah cnm ah keşke işe başlasam bende şans yokkii..nediyim hayırlısı böle diyip oturuyom evde ...ama bu aralar evde yoktumm:)evdeyken kk olmassa neyapardım acabaaa vallaaaa:):):)

bu arada begenmenize sevindim kıslarrrrrrrrrrrra.s.

kuzucum ben beğenmedim böölee belden sonrasıı bosbol hamile elbisesi gibi bence başka bir elbisee bakkk tatlışım...

kuzucum ben beğenmedim böölee belden sonrasıı bosbol hamile elbisesi gibi bence başka bir elbisee bakkk tatlışım...

zaten düğüne daha iki ay var cnm benim..istedigim begendigim ve ucuz bşy olursa alırım yoksa bunu giycem mecbur..allahtannn bu ara arkadaşlarım mezun oluyo birini begenmessem digerini giyerim o açıdan şanslıyım bu senekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…