Vay teyzenin kızının halinebenimde kızım var ve herzaman dua ederim allah bizi iyi insanlarla karsılastırsın diye..ne insanlar var yaa..herkesi kendimiz gibi sanıyoruz ama malesef insanlık ölmüş bana büyüklerimin söledikleri söz var..daha iyi günlerindesin..bi ellere karısta gör derler..
Vay teyzenin kızının halinebenimde kızım var ve herzaman dua ederim allah bizi iyi insanlarla karsılastırsın diye..ne insanlar var yaa..herkesi kendimiz gibi sanıyoruz ama malesef insanlık ölmüş bana büyüklerimin söledikleri söz var..daha iyi günlerindesin..bi ellere karısta gör derler..
bu nasıl aileymiş böyle
bi tanesi bile mi iyi davranmadı
siz bunları daha önce tanıyamadınızmı dügündemi gösterdiler kendilerini??yada teyzenin kızı tanıyamadımı hiç??
Bundan sonra mesafenizi korursunuz, aynı ortamda da bulunmazsınız artık. Madem düğün olmuş evli evine, köylü köyüne hesabı... Canınızı sıkmayın.[/QUOTE
aynen canım bende öyle düşünüyorum bundan sonra görüşmem kendileriyle...evlerinden kalkmayacağımızı düşündüler heralde...ayağımız alışırda gelmeye kalkarız...
Bundan sonra mesafenizi korursunuz, aynı ortamda da bulunmazsınız artık. Madem düğün olmuş evli evine, köylü köyüne hesabı... Canınızı sıkmayın.[/QUOTE
aynen canım bende öyle düşünüyorum bundan sonra görüşmem kendileriyle...evlerinden kalkmayacağımızı düşündüler heralde...ayağımız alışırda gelmeye kalkarız...
Asıl kuzeninize bundan sonra allah sabırlar versin.
Vallahi kizin ailesinin yerinde olsaydim bi dk kizimi orda tutmazdim.Dugun mugunde gozum gormezdi.Kusura bakma ama kuzenindede cok suc var. Kendini ve ailesininsimdiden bu kadar ezdiren, Ilerde kendi basina gelecekleri dusunsun.Uzuldum acikcasi. Damat tarafi 5 para etmezmis.
Asıl kuzeninize bundan sonra allah sabırlar versin.
canım bile bile lades dedi kuzenim...allah son dakika bile olsa yüzlerini gösterdi bu insanların...inşallah üzülmez ama bu insanlarla üzülmemek mümkün değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?